![]() |
Kakav Boateng? :stoopid:
Boateng je uz Hummelsa najbolji njemački stoper :roller: |
Nisko su onda oni pali ako im je Boingteng drugi najbolji stoper :D
|
Citiraj:
Stvarno je jučer golman izvuko par komada kraj tih panjina na stoperima :D Guardiola i Low imaju recept za Lahma.Dečko,buš ti to igral.Biće cipela obojci :D |
Citiraj:
|
Mislim da se malo zaboravlja činjenica da je obrana stajala dosta visoko i onda je logično očekivat da će stoperi biti na vjetrometini. Mertesacker je prirodno spor i on je lak plijen na otvorenom prostoru bez pomoći ostalih. Boateng je ipak kudikamo bolji, ali opet ponavljam, kada je obrana postavljena visoko, SVAKI stoper je laka meta za bilo kojeg imalo bržeg napadača.
|
Je,sve to stoji,ali dok je Hummels tu,pokrpa to čovjek.Sa druge strane,zašto igraš visoko ako nemožeš pokriti.Šta su konkretno dobili sa podignutom igrom,kontru ili još nešto dobro? Da je Neuer zaplivao,di bi bili :D
|
Mislio sam na to da ni Boateng ni Mustafi po kvaliteti nisu ni blizu Lahmu na poziciji desnog beka.
|
Vjerojatno su željeli napravit pritisak na Alžirce s visokom obranom. Kada to pokušavaš, u obrani je propuh.
@Nybelung To je činjenica. Boateng i Mustafi su ionako stoperi. |
Pa znam. Pitam se kog vraga onda Lahm ne igra na poziciji na kojoj je, možda, najbolji na svijetu, i na kojoj Švabo trenutno nema nikog drugog da ga zamjeni?
Zar se Guardiolina glupost radijacijom prenosi na stožer reprezentacije? |
To je dobro pitanje za Loewa. Nemam objašnjenja za taj potez. Recimo imaju Durma iz Borussie, po vokaciji bek, po meni je onda bolje njega ubacit, a ne silovat stopere na bekovima.
|
Loew je Neuera stavio na stopera :D
Nego, prognoze za danas? Argentina - Švica Belgija - USA |
Argentina i Belgija prolaze.
|
si tak siguran za Belgiju?
Mislim da će Argentina morat poradit na obrani, upozorenje su im valjda bila 2 gola od Nigerije pa očekujem da Švica neće zabit gol. S druge strane, Belgija i USA mi se čini kao otvorena tekma pa očekujem golove s obje strane. |
ja mislim da će JUes ofEJ namučiti Belgiju pošteno :)
inače, tek sad skužio da je kod za ovaj smajli :no2drug: no2drug Ne drogama, ali može biti i NE DRUGU! :D |
BOATENG TENG TENG TENG...
Drug Brko opet dogovara tekme pa se treba pripaziti komentara :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
:D za škodu i :D za nick :)
Dajte me prosvijetlite, zbog čega svi govore da je Argentina favorit? |
Citiraj:
|
Ne, on ih spašava, zbog čega su oni favoriti? Mislim da bi ih jedna Nizozemska razguzila ko od šale
Igrao sam da Švica ne daje gol, al stvarno ne vidim sad razlog zakaj ga ne bi dali :D |
Kakva utakmica! Sijede sam dobio. :D Hvala Argentini, 1500kn je u dzepu. :D
|
Citiraj:
|
Ja sam navijao za Kosovo. Stativa spasila Arhentinu jer bi u penalima dobili po tamburi 100%
|
Citiraj:
|
Za razliku od naših, Švicarci igraju lijep i moderan nogomet. Čak im je momčad prilično mlada i potentna. Jako mi je žao što su izgubili i idu kući, pogotovo radi Ottmara koji je ovim porazom zaključio svoju sjajnu karijeru!
|
Go 'Murica! :D
|
Citiraj:
Švicarci i ne igraju nešta posebno i ovaj World Cup je dosta loš , vjerojatno i zato što se igra u vremenskim uvijetima takvim kakvi jesu. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja skinio X prve tekme, sad cekam Belgiju :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
IMHO, najgore od tada mi je bilo u Koreji i Đapanu 2002. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:02. |