![]() |
to može svaki, pa i najjeftiniji a95x
|
Ja recimo imam T95m sa S905x i nikada nisam imao taj problem tamne slike (ili ga nisam primjetio?), mada sam jucer dobio na instalaciju jos jedan i vidim da je na ovome boot animacija u stvari video fajl a ne vise gif animacija. Moguce da su tako rjesili problem.
|
Citiraj:
imaš pokoji link, kojeg proizvođaća da gledam i sl.? hvala EDIT: kako je sa SW/OS gore? Kaj treba pazit, kaj je poželjno? EDIT2: naravno zgodno bi bilo kad bi i daljinski dosao sa uređajem |
Imas dvije solucije. Ostati na musicavom androidu ili dici fantasticni libreelec.
Svakako uzmi u obzir ovdje hvaljeni Nexbox a95x koji je nesto skuplji od konkurencije, ali vrijedi svakog centa. U bundle uz box i punjac, dobivas i daljinac koji je uistinu dobar te hdmi. Ako ces se okusati sa libreelecom dovoljna je 1/8gb verzija s kojom ces dobiti ultimativan player sposoban za mnogo toga, a kostati ce te 30ak $. Ako ces ostati na androidu onda obavezno 2gb ram verzija kona je nesto skuplja. Nexbox a95x-B7n verzija ima nesto jaci wifi pa imaj to na umu ako ga trebas. Gearbest, aliexpres, ebay i ostali... Svi ih prodaju. Cijene boxa su vremenom porasle, sto zbog podrske sto zbog "kvalitete" Nexbox je jedan od rijetkih koji ima redovite update android roma, a Libreelec da i ne spominjem, izlazi malo malo. Izbjegavaj boxeve ispod 5.1 android roma ako ces ostati na androidu jer tu podrska za nove verzije kodija prestaje. Sent from my Redmi note 3 pro |
Hvala ti na savjetu.
ovaj model me interesira: http://www.ebay.com/itm/232241981369...MakeTrack=true dakle, nexbox a95x 1/8 GB mi se čini kao idealan izbor za roditelje koji neće "izmišljavat toplu vodu" sa uređajem, dakle stream sa servera i sa neta kaj im bude zgodno. Neće biti zahtjeva za lokalnim snimanjem i sl. Pitanje - može li se ugasiti wifi na tom uređaju? Naprosto ne želim da radi. Iskreno za svojih ~30$ - jako sposoban uređaj |
mozes ugasit wifi naravno..
from my Le X720 on TT |
Podrzava li taj uredjaj opciju tipa odaberem youtube video na mobu i posaljem uredjaju da to pusti na tv?
|
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Odakle najjeftinije za narucit nexbox a95x 1/8?
Nisam dugo narucivao pa me zanima dal je jos gearbest najpovoljniji? I dal ce vrtit sve formate full hd sa sticka ova varijanta sa 1 gigom rama? Ja imam sa dvije pa nemogu isprobat kako vrti ova sa jednim? |
Nikako ne mogu nac dali postoji opcija da se spojim preko bluetootha s mobom i da mi ekran of moba bude touchpad...dali je to moguce
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Slazem se, al ovo ide starijem covjeku kojem ce sin stavljat filmove na usb stick i pustat preko nexboxa na tv. Zbog te gige rama zanima me dal ce vrtit sve formate u Mx playeru? Nema pristup internetu tako da nista od kodija... |
Ma vrtiti će.
Ako vrte oni stari dvd playeri onda će i ovo. |
Ako ce gore biti android, 2gb rama je pod obavezno.
Ako ce se gore vrtiti libreelec, 1gb je sasvim dovoljno.. Sent from my Redmi note 3 pro |
Citiraj:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
najeftiniji 2GB ram player bi mi trebao, ima tko kakav prijedlog?
from my Le X720 on TT |
Društvo, zamolio bih vas za preporuku media playera.
Da vrti 4K i novije android igre, 16/2 memorija + android 6.0 i HEVC. Može i preporuka za neki gamepad. thx |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/232241981369...MakeTrack=true |
Citiraj:
from my Le X720 on TT |
Citiraj:
https://www.ekupi.hr/TV-Box-ANDROID-...X-1059963.aspx Razlika je cca 150 kn (ako naplate PDV na nexbox) što i nije malo ali razmišljam zbog garancije kod nas možda uzet X96 S905X. Koji bi tu gamepad išao? thx |
dali se moze na a95x prikljuciti air mouse, ako netko vec ima air mouse, moze preporuka
|
Naravno da moze...
Mele f10 Delux Mx3 remote Sent from my Redmi note 3 pro |
Šta se uopće igra na tim android boxovima, nikad o tome nisam razmišljao?
|
Ima dobrih stvari:
GTA San Andreas, STAR WARS Kotor... |
Hmm, to se plaća ili su neki "black marketi" u pitanju?
|
Plaća se al vjerojatno ima i na black marketu.
|
Jedno laganini pitanje.
Imam WD TV Live media player koji me godinama vjerno služi. Ali napredak ga je koštao glave (Codec H265) i uskoro ide na zasluženi odmor. Ima li kakva preporuka za zamjenu. Obzirom da mi brzina interneta nije Bog zna što, ne koristim live streaming. Najbitnije je da mogu filmove skinute sa torrenta reproducirati (putem HD-a ili stika) kako treba, i da mi tilovi sa dijakritičkim znakovima rade. I da ima 5.1 Surround Sound Output. |
Nexbox a95x + libreelec
Sent from my Redmi note 3 pro |
Obzirom da sam truba po ovom pitanju dali mogu osnove?
Ima li negdje tutorial kako instalirati libreelec na mediabox i što je on zapravo. Našao sam da je Libreelec OS koji pogoni samo KODI. A što je KODI? Jeli to zapravo samo player za koji trebaš OS npr. Android ili Windowse ili gore spomenuti libreelec. Ako instaliraš libreelec (koliko sam shvatio na SD karticu) dali to znači da imaš dva OS-a na mediaboxu (Android i Libreelec). Kako onda ide kod paljenja sistema, kako odabrati odgovarajući OS. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:28. |