![]() |
Kaj očekuješ danas? tic-tac barcu? :D Ok ak ti se to sviđa...
|
Danas očekujem školu glume i nogometa od Barce i dobar rezultat Bayerna..
|
Očekujem dobre kontre Milaneza, ak su penzići to u stanju izvesti. Barcinu igru neću više komentirati jer je to u više navrata završilo "na nož" :D
|
Kontre milana i iskorištavanje prilika iz prekida. Ostalo će sve biti na strani barce. Kad sakriju loptu to je to. :)
|
A volio bi da Milan prođe valjda više nego da ... (nadopuniti po volji).
Pa da i to vidimo :D |
ihjo ibroooooo sunce moje
|
Konjo:flyingey:
|
Ima Bayern na sat1. Utakmica onako, bayern igra a ovi igraju teški bunker. Ovako prljavu ekipu dugo nisam gledao. Tuče, udaranje, povlačenja, strašno. Sudac los da Bog sačuva. Strategija Marseillea je strašna. Tuča I bilo koji prekid svih pred gol.I oni igraju u 1/4 lige prvaka.. :/
|
Ovom Ćosiću je Messi pomutil pamet, ko da njega samo zna na terenu. Više ni ne brojim kolko puta je rekel: "Ne, oprostite, to je... bla bla". :stoopid:
|
Blok u zadnji čas. :(
|
Citiraj:
|
Loša utakmica, katastrofalno loše suđenje, taj strašni 'nepotkupljivi' sudac se pogubio, plačipi..ama iz barcelone samo jedan žuti a trebali su dobit najmanje 5 komada za sve gadosti na terenu, Milanu očajnički fali 100% zdrav Boateng i zdrav i spreman Pato umjesto izgubljenog Robinha i trapavog Emanuelsona.
|
Hvala Bayernu, hvala Milanu.. :) I neće ta Barca tako lako u polufinale.. Barca je dobrim dijelom pokazala školu nogometa, ali su slabo glumili; zato nisu ni pobijedili. Ljudi, ako Bayern dođe do finala (tesko), njima nitko ništa neće moći u Munchenu!
|
Komentator užasno naporan s mesijem mesijem i mesijem i mesijem. :)
Manje više dosadna utakmica. Šteta kaj je ibro fulao. :( |
Citiraj:
|
Je jako mi je poznato. :) Još provali da je nepristran. :)
|
da,vidim da nisam jedini kojem je isao na jetra onaj Messiev idolopoklonac. Inace,barca suzdrzano,ostavlja rijesenje za 'doma' . Dobro da se nisam kladio, meni je ta pobjeda barce bila danas to good to be true
|
Citiraj:
|
Bonera odličan u obrani, Nocerino katastrofa, Robinho nevidljiv, Emanuelson za streljat. I takva momčad izvuče Barci x :D
Bayern klasično, da je bila otvorenija partija, bilo bi 5 komada u mreži francuza. Priželjkujem finale Bayern Barca, mislim da bi Robben natjerao na samoubojstvo njihovog beka :) |
Citiraj:
|
Sudac je bio katastrofa, no ipak mi se više čini da je bio blaži prema Barceloni nego prema Milanu. Ako su ono penali za Barcu, onda je svaki dodir na utakmici trebao biti prekršaj. Mascherano se vješa po ljudima, naočigled povlači svakoga za dres i drži za ruke, i ne dobije ni prekršaj, a kamoli žuti. Ambrosini je trebao dobiti dva žuta, ne znam di je ovaj Šved gledao... Jad i čemer od suđenja.
|
I kak ti se sviđala tekma? :D Jel bila bolja od "bijedne" benfica - chelsea!? :D
I puyol je trebao dobiti koji kartončić kao i mesi zbog bacanja i oštrog starta. :) No kako god užas tekma. |
Tekma je bila opći užas, Benfica i Čelzi su igrali svemirski nogomet... milan je loše kontrirao :) reko bit će nešto kad je ibra poslao loptu samuelsonu, a ovaj se sapleo od dve travke.
Odavno sam ja rekao da će tekma Benfica Čelzi biti najbolja u ovom krugu :) |
Citiraj:
|
Emanuelsonu :D
bit će da sam pisce sanjao :D |
ja se jos uvijek cudim kako ta svemirska barca nije zabila gol obrani koju cine bonera,mexes,antonini i old timer nesta :D
u barceloni bi moglo bi svasta, pogotovo ako milan uspije skrumpat prvi gol :p |
Sumnjam da će Milanu bilo što ući, osim ako ne budu u nekoj svemirskoj formi, što čisto sumnjam. No da bi volio, volio bi :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Znači ovako: očekivao sam puno od tekme benf chel, bila je niš spešl, no u odnosu na ovo jučer je bila svemirska. tako je i bilo. :)
|
Ja bi rekao da je ispunila sva očekivanja s obzirom na chelsea ove sezone. :D Kaj si očekivao neku atraktivnu tekmu milan - barca? Dobro se zna da barca nemre igrati svoj nogomet kad igra protiv momčadi koje imaju tehniku i snagu. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:52. |