![]() |
Citiraj:
pogledao jednu PAR, srednja žalost..nije mi sjela nikako..nema mi druge nego office ispočetka.. |
Pa kak mozes na temelju jedne pogledane epizode zakljuciti da je "srednja zalost"? Ni meni pocetak nije bas nesto bio, ali kasnije je sve bolje i bolje.
|
mogu,sve serije dosad su mi odmah bile jasne nakon 1 pogledane..
pogledao sam neku iz 5. sezone, ne znam..al nije to to. loše. |
Citiraj:
|
Jel bacio ko oko na Last Resort (2012), pogledao sam prvih 15 min i izgleda zanimljivo?
|
Citiraj:
|
Vani je 7 epizoda. Nije loše, gledljivo.
Citiraj:
|
Oh, izgleda da će se radnja prebacit na otok i da neće imat veze sa podmornicom...
I otkazali su ju. A ima dobrih glumaca. |
Da, radnja se prebaci na otok na kraju prve epizode. Podmornica im je parkirana u luci al provozaju je tu i tam. :D Jel druga sezona otkazana, nemam blage veze, al 7 epki je vani od 10. Sad u četvrtak je osma epka.
Ovo uskoro dolazi, čini se neloše. |
Jel ima kakva dobra military serija?
Tipa BSG (nema veze kaj je SF), The Unit, prva epizoda Last Resorta. Da nije tipa "umirovljeni vojnici u ulozi kućanica sa puno drame". :D Ako je starija, mora barem bit u HD-u. U to ne računam miniserije tipa The Pacific, Band of Brothers... I treba biti snimljena nakon 2000. |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt1492179/ |
Kul, hvala ti!
|
Citiraj:
|
Gledam IT Crowd i umirem od smijeha. Nema do britanskog humora. Šteta što je snimljeno tako malo epizoda.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The Walking Dead opet impresivan :)
A sljedeća epizoda će biti mid-season finale pa onda pauza do drugog mjeseca. |
Dexter bolji nego ikad , zadnji put kad sam iscekiva nestrpljivo nastavke bio je Prison break.
Top 3 najbolje serije ikad meni. |
Walking Dead.
Opet se sve odužilo. Djizz. Cijela epizoda za ništa. Već vidim brutalni cliffhanger sljedeći tjedan i to je to. Šteta. Zadnje dvije sezone su teška glupost. |
Citiraj:
bar se nadam da to misliš :P jer ako misliš fakat sezone, onda ga jbi :) Prestani gledati :) Meni je prva super, druga koma, treća ok opet :) |
Serija bi IMO trebala preći na 6 episode format. Zadnje dvije sezone su bile katastrofa generalno. Pacing nikakav :)
|
Potpis, ja ne mogu vjerovat da su cijelu epizodu drkali kitu i samo došli od zatvora do Vudberija. Katastrofa. Ubit scenariste i bacit ih psima.
|
Pa ne znam, žalili ste se da je serija počela brutalno, da se prebrzo odvijaju radnje, koljaže i makljaže na sve strane, i eto sada :D kalma kalma..
|
Citiraj:
|
Prva sezona da. Ostatak je otišao pomalo vrit na žalost :D
|
Slažem se s twd, u prvoj sezoni se baš nešto desilo. A u drugoj cijelu sezonu na farmi, sad praktički prvu polovicu u zatvoru, a prvu sezonu je naglasak bio na tražimo SAFE zonu, kao sigurno nije virus pobio cijelu zemlju.
Ali u takvim stvarima, pokušavam mentalno izbjeći sve nelogičnosti i uživati u seriji :) |
Citiraj:
|
Revolution jel valja icemu?
|
nevalja :/
|
Citiraj:
Spartacus sam na 11 epizodi prve sezone! Bog bogova! :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:57. |