![]() |
Citiraj:
|
Koji bi bio best buy smartphone do oko 1400kn iz Linksa (zbog načina plačanja, otpada Moto G i sl.), zapeli su mi za oko Alcatel Idol mini i Huawei Y530, nisam prezahtjevan korisnik i ovih 512MB radne memorije mi i nije preveliki problem, Idol mini mi je favorit zbog ekrana, stvarno mi se čini vrhunski po testovima i onak je bliži staklu, a ne kao kod jeftinijih mobova i kineza uvučen unutra. Možda netko drugi ima kakav prijedlog?
|
Citiraj:
U slučaju da mora biti android, Xperia M je bestbuy, košta 59kn više od 1400kn, ali za tih 59kn se svakako isplati, daleko više nego idol mini ili y530. Ako je tih 59kn problem, onda ne vidim ništ pametnije od Xcover2, osim ako ti je bitnije kak mob izgleda na stolu u birtiji:D |
Za 1400 kuna se kupuje HTC Desire 500.
http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/s...one/desire-500 |
Citiraj:
Imam još i Huawei Y300 ali jasno se vidi da je Idol klasu iznad, od elegantnog izgleda (tanak, lagan) do puno boljeg ekrana, a i općenito rad s njime je ugodniji. Ne znam kako planiraš plaćati u Linksu ali stvarno nema smisla da kupuješ tamo i daješ 1300 kn za taj telefon kad je u bonbonu 900 kn i možeš na american ili diners, a vidim i da u Linksu daju samo 12 mjeseci jamstva dok je u bonbonu 24. Tako da, moj savjet je slobodno kupi Idol mini, a ostatak para si ostavi u džepu, predobar uređaj. |
Vidi stvarno, ima ga i tamo, dali je zaključan taj iz bonbona?
|
Da.
|
A jel to Silver ili Slate boja, u Linksu je naveden kao sivi, a na slici je Slate, a u bonbonu je isto Slate na slici, a ne piše o kojoj se varijanti točno radi?
|
Usporedba z1 compact ili note 3....vidim pojavio se i na eu tržištu note 3 neo pa me i on pomalo vuče....:lol2:
|
N3 Neo je okljaštrena verzija N3 namijenjena 'financijski slabijim tržištima', Usporedba
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=5961 |
Zar ne bi zbog manje rezolucije ekrana trebao imati bolji endurance rating?
|
Citiraj:
|
Što se može kupit za 1000-1200kn? A da je novo il skoro novo?
s3 mini, lumia 520, xperia m? |
Xperia M
|
s3 mini je od 1.300, ako se može, radije to
|
Xperia m je puno brža u radu.. Puno.. Ja bi pak rekao samo ne s3 mini.. :p
|
L520 se može naći za dosta manje, pa ako ti odgovara...
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nokia Lumia 520
|
A sam blesav, ja sam mislio da je riječ o nekom Lenovu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
best buy Android uređaj (nov), s pristojnim fotkama, do 1800kn je?
|
Citiraj:
Možda se nađe i L820 za te novce. Ili slabija L720. |
Citiraj:
A na 1800 misliš na novi uređaj iz dućana ili kod operatera. |
Citiraj:
|
Dakle 1800 kn novo u dućanu otključano? Uf, nije da imaš veliki izbor.
|
treba vidit jel ima jos u trgovinama S3 za 1900kn...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |