![]() |
Citiraj:
Ostaje nada u True Detective dok GOT ne dodje na proljeće. Gledaju se švedski androidi http://www.youtube.com/watch?v=VKOZoAdhHso Bron druga sezona nakon toga. |
True Detective
U P.M. kako je ovo dobro... HBO delivers again :care: At first blush, “True Detective” looks like another brooding cable cop drama, distinguished primarily by the undeniable casting coup of pairing a suddenly red-hot Matthew McConaughey (and who saw that one coming?) and Woody Harrelson. It doesn’t take long, though, for this hypnotic series to begin assuming a life of its own, wrapped in a multipronged mystery and featuring one of more unconventional protagonists to walk the beat in a while. Rich and absorbing, this eight-part drama quickly vaults into elite company, offering a singular voice that’s unlike almost anything else on TV. |
likovi iz homelanda sire se na sve strane, abu nazir se pojavil u mentalistu :D
|
Citiraj:
|
od najavne spice do glumacke postave preko same radnje. finota jedna.
|
True Detective, obećava mnogo :)
Helix, blah. Gledati ću zbog pomanjkanja "žanra" i to je to. Lilyhammer, zaboravio na drugu sezonu :D WEEEEE! :) Kako volim kad mi se jako rijetko to dogodi :) Maraton za vikend najkasnije :) |
|
Šta je sa Sherlockom, po završetku pretpostavljam da će biti još nastavaka... jeli najavljena već 4.sezona?!
Nisam ispratio na kraju zadnje epizode kada se kaže da se sačeka kraj da će biti još nešto i onda ne bude ništa nego neka 3 mušketira na konju neki tip crne kose... wtf?!:stoopid: |
meni se isto cini da bi moralo biti jos nastavaka, al nikad ne znas.
|
Najavljena je 4. sezona.
http://www.index.hr/black/clanak/zav...a-/721401.aspx |
Citiraj:
Da, ima nešto u tome razvodnjavanju, ali kada je meni serija odlična, volio bi je gledati vječno :D Citiraj:
Pa kako to nisam primjetio a često bacam oči ukoliko je nova sezona vani.. :stoopid: Zahvalan :chears: |
Citiraj:
Nego, kad smo kod Seinfelda. Imate onaj "Comedians drinking coffee" ili tak neš and driving. Ima dobrih gostiju, ležerno i kratko :) Fora. Citiraj:
Ja samo navijam za iduću godine, ne za 2 :D |
aaa Lilyhammer, drugu sezonu sam pogledao u jednom danu, uživancija. Da je bar više serija slične tematike.
|
True Detective meni ne moze bit losa serija cak i ak je losa.
Ova dva glavna glumca ne mogu bit bolja za takvo okruzenje. Oba su ko stvoreni za takve uloge u tom ambijentu.. |
Citiraj:
Evo, meni nije sjela serija nakon prve epizode. Čast Vudiju, ali Metju naprosto nije neki vrhunski glumac, plus što nisam fan flešbekova na ovaj način. Ne znam, pratit ću i dalje, ali očekivao sam dosta više... |
Citiraj:
|
Citiraj:
A nisu sve serije za svakoga. Ne sjedne svaka serija svima. Zato postoji raznolikost na tržištu. |
ja veceras odgledao posljednju epizodu serije - The Wire :).
sto reci? serija pocinje nekako nezainteresirano, prvi dojam koji je ostavila. i kako je proslo 3-4 epizode, tako je serija postigla nekakav tijek koji drzi prakticki kroz svih 5 sezona. na mahove opadne, na mahove preskoci tu neku razinu zanimljivosti, ali konstanta. drugo, covjek koji je napisao scenarij......... svaka cast BB-u, ali je ovo jaca kategorija. cijela prica, likovi, situacije, zivot........ sve je opisano. svega se dotaknulo. najvise karakteristike ljudi i pojedinaca, sto osobno sto poslovno....... divota. no, moram ju svrstati u sam vrh, necu joj davati ocjenu. spartak mi je npr jos uvijek jaca serija, iako to nisu isti zanrovi. i sada si sve razmisljam da nabavim Homicide, koju sam gledao jos kada je isla u originalu pred kraj rata ili odmah iza. sjecam se onoga sa cvikama koji ima bar :). i naravno, iza toga Low & Order :). veeelika preporuka za pogledati The Wire. no ako ne volite zaplete, ne privlace vas surova atmosfera, nazalost jadna i iscrpljena amerika, , nece vas serija zadrzati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ne kažem da je loš, ali da je vrhunski glumac, ipak mislim da nije. nema dovoljno ozbiljnih uloga za to. Citiraj:
Ne znam, očekivao sam više. Ipak, to je samo jedna epizoda, vidjet ćemo kud će otići. Ali iskreno me živciraju serije s ovakvim flash backovima, flash forwardima zapravo :D Citiraj:
|
Kod mene je MASH opet na rasporedu. Pogledao 3 sezone, napravio pauzu i dao priliku novijim serijama, razočarao se viđenim i sad završavam 6. sezonu. Tko nije gledao MASH ili je hvatao tu i tamo pokoju epizodu, velika preporuka da se sve pogleda
|
Supernatural se vratio s pauze.
|
Citiraj:
|
Sada se pozorno prati Shameless, Justified, Basnhee, True Detective. Jedva čekam par stvari relativno brzo kao House of Cards i slično :) A do tada uz ove se zadovoljiti sa ostalim okej, ali ne super :P
|
Citiraj:
|
šta je s californication? obično bi startala odmah nakon nove godine :D
|
Citiraj:
|
ooo...
da, šesta je bila baš onako meh, možda ova zaključna spere loš okus :D (makar čisto sumnjam, serijal baulja u krivom smjeru onako već od treće, četvrte sezone) |
http://www.imdb.com/title/tt2741950/?ref_=nv_sr_1 Nova serija tek 2 ep. vani .. nesto na bazi communitya ali u "vojnom" smilsu ... Nasmijao sam se na 1. ep.. 2. je danas izasla pa idemo vidjet :)
|
evo za sve one koji nisu u toku jedan novi dijamant.
by HBO True Detective 2014 Plot govori puno, a moguće je i da se radi o nasljedniku tri dijamanta wirea, sopranosa i naravno breaking bada. Prerano je suditi odma u početku, ali dosta se toga može i zaključiti po plotu. Matthew McConaughey i Woody Harrelson predvode igru. Rješava se jedan slučaj kroz cijelu seriju, pretpostavljam više ubojstava na isti/sličan način. Ovo bi mogao biti bingo za sve ljubitelje crime/detective žanra. Ja osobno nisam više ništa gledao nakon BB-a, osim tbbt, ali ovo sigurno pratim. edit: ups, izgleda da je već spomenuta gore, sry :D |
Brooklyn Nine-Nine - kakvi idioti, kakva ekipa, moraš se smijati koliko su glupi
|
Citiraj:
|
u zaljevu se pojavile dvije nove serije... Black Sails i Bitten.... netko gledao? mišljenja? ne znam jel da trošim vrijeme, krenuo mi opet Banshee a i ceka me par filmova pa da planiram...
|
Gleda tko Helix? Jel valja što?
|
Ma užas. Kao neki spin off resident evila + sve 100% CGI.
Inače, nova HBO serija True Detective ..stvarno odlična! |
black sails se isplati pogledati, ima zenski ima sve :D
edit: krenuo the following ponovo. |
Pa nije Helix toliko loš...
|
Meni je također Helix ok. Zabavna horror/triler sci fi serija.
|
Citiraj:
|
Trenutno na drugoj sezoni Spooks-a, zaslužena 8 (bar ovo do sad što sam gledao). Dopada mi se doza samokritike u seriji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:29. |