![]() |
LG G2. Prvenstveno jer ima veću bateriju od Nexus 5.
Jedino ako ti ne smeta na Nexusu što bi ga svaki dan punio. |
Citiraj:
|
G2, Xperia Z1, Nexus 5, Galaxy S4, Htc One M7. Svi će dobit android L. Stroj do stroja, odaberi koji ti više paše. Osobno bi uzeo G2 ili Z1.
|
Ja ti mogu reći svoje iskustvo sa G2. Generalno, najbolji telefon koji sam imao.
ALI, kupio sam ga u 2. mjesecu ove godine i nakon 5 mjeseci žuta fleka na ekranu... Natezao se sa servisom jer ekran koji su mi stavili (dvaput!) nije sjedao dobro i bilo je lufta.. Treći put sam poludio i tražio novi, dobio novi u VIP-u, crni nova serija. Prije par dana, ponovno žuta fleka... Tako da razmišljam o prelasku na Z3 ili S5 (Z3 dosta skuplji)... Ja zaista ne znam dal sam ja takve usrane sreće, ali vidim da je pun internet sličnih iskustava. Tj, to je poznati problem. Ali osim toga, telefon super brz (pogotovo sa Cloudy G3 rom-om), responzivan, dobra kamera sa G3 rom-om, baterija uglavnom 2 puna dana sa cca. 5h SOT-a, nekad više nekad manje, sa svim uključenim jasno... Eto, nadam se da sam bar malo pomogao kod odluke... |
Citiraj:
Kakav je Huawei Ascend P7? Citiraj:
|
Kaj se tiče Ascenda P7, ima ga moja bolja polovica. Kupila ga na moju preporuku jer mi je P6 bio odličan.
Mob odlično izgleda, staklo s jedne i druge strane, metalni okvir, tanak i lagan. Mob je poprilično brz, baterija oko 4.5 sot s hrpom sinkronizacija (nekoliko mailova, dva kalendara, whupp, viber, face, pinterest...) Ja sam zamjetio nešto lagga kad se otvori Chrome i počne upisivati nešto u adresnu traku. Tad malo lagga, ne znam jel do chromea ili moba. Realno, G2 i ekipa su bolje prolazili na sintetičkim testovima. Ali, za normalnog korisnika je to mob koji se apsolutno može preporučiti. E da, meni je ekran na njemu fantastičan. |
Od svih, radije G2, baterija je najjaci adut obog moba...
|
A Huawei honor 6? Nije (pre)skup za ono sto nudi a jos je dual sim...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Možda pogledati i Xiaomi Mi3 ako se već gleda među opcijama i navedeni Huawei honor 6, i cijenovno i kvalitetom je konkurent navedenim mobitelima.
|
Citiraj:
|
Strpi se malo. Navodno bi uskoro trebao doći u ponudu teletine.
|
Trebam neku preporuku za ženu, ništa posebno glede specifikacija cca 4"-4,3" max s obzirom da je bila na nekom kliznom Zamzungu:D koji polako odapinje pa se treba odlućiti za nešto noviju tehnologiju(smartphone) s tim će biti borbe ali mora se odnekud startati.Trebao bi biti android koji i sam imam pa ipak nešto mogu i naštelati i pokazati.Cijenovno cca 800kn:) može novo ili polovno svejedno dok se god uklapa u gore navedene okvire.
Hvala. |
Citiraj:
|
Može neka preporuka za neki android oko 1500kn. Može polovni (čak štoviše), ne više od 4,7". Zapeo mi za oko Nexus 4 (on najviše), Htc One X i S3. Trenutno imam S advance i često mi šteka, pobrisao pola aplikacija da bih ga mogao normalno koristiti. Bilo bi poželjno kad bi imao OTG i što bolji battery life koji mogu dobiti. Tnx
|
Imaš baš Nexus 4 na tržnjaku
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=264727 |
Nexus 4 bez razmisljanja, mana jedino slabija kamera.
|
kakva su iskustva s baterijom? Uspije izdrzati dan bez nekog pretjeranog koristenja
|
Trebala bi izdržati jedan dan umjerenog korištenja.
|
N4 je dobar izbor (osim osrednje kamere), pogotovo što sam negdje vidio verziju sa Lollipopom.
|
Baterija na n4.Cca 4:25 SOT na 1 i po dan BOT. Na Lollipopu.ili 3g ili wifi stalno upaljeni. I to sam gledao samo provjere radi. Na poslu imam wireless punjač pa doma obično idem s 90% baterije :)
|
Ima na mobicity.uk tvornicki obnovljen N4 za oko 1000kn. Dosta ih se narucilo kod nas, vecinom pozitivni komentari (na bugovom forumu).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zapeo mi za oko Mi3 a i specifikacije mi odgovaraju kao i cijena pa odakle bi ga bilo najbolje/jeftinije kupiti to bi bila neka zamjena za krepucnuli Hjui Y300:) htjeo bi opet nekog kineza da ih neiznevjerim i da bude različito od drugih(Samy,LG,iPhone,Sony,HTC).
Eventualno može idruga preporuka žutog brenda sl. specifikacija:D Hvala. Eh ženi ubo S3 mini i ima malo patnji glede navike ali doći će to na mjesto.:) |
Prijatelj se zanima za X Mi4.
Gdje je najbolje da ga kupi, ako uspoređujemo cijenu, carinu i slično? Može usput kratko mišljenje o tom mobitelu. Hvala ;) |
Citiraj:
http://www.racunalo.com/xiaomi-mi4-l...ljivoj-cijeni/ |
jel moze preporuka moba za oko 2500kn
uvjeti stabilnost na stocku, ne zelim se vise zezat s rootom, custom romima, zadnji hawaji i sony su mi zivce izjeli baterija da traje jedan dan heavy koristenja (2h mp3, 5-6 web browsinga) dobra kamera primamljivi su mi: opo- ali on koliko sam skuzioima problema s supportom tj. nepostojeci je, i ako se uzima preko oglasnika se nema garancije jer se moze raditi samo preko osobe koja ga je kupila lumia 930 oblican mob, ali slabija barerija naspram ostalih modela, i problemi s nekim aplikacijama viber,tapatalk lumia 1520, po statsima izvrstan mob, samo neznam dali bi mi velicina pasala, a nemam ga gdje isprobati i lg g2 i s4 |
Jel kupujes u ducanu ili moze i oglasnik?
|
Imam note 2 i 3, a pored 1520 su maleni. :D
S4 ili g2 po meni, 1520 je prevelik a 930 nisam isprobao, ali nekako tim lumiama prebrzo pada vrijednost. |
Citiraj:
|
Sam si si odgovorio onda na upit :D
Odluci o financijama samo i imas odgovor :D Kako sam bio cuo Smartson je imao akciju za G3 16gb, kao za 2700-2800kn mislim. Sad, jel to rekla kazala ili ne ne znam. Navodno samo u ducanu, ne i na webu |
Citiraj:
http://www.njuskalo.hr/sony-ostali/s...oglas-13349446 |
jer ne zelim uzimat s njuskala iz drugog grada, bez da isprobam mob, i jos nije na mojoj mrezi
|
pozdrav ljudi
da li netko zna koji je mobitel bolji i zašto između Galaxy s 3 i Galaxy 3 NEO 1 gb ram - 1,5gb 1,4ghz - 1,4ghz 1 sim - 2 sim više manje isto osim rama pa me zanima dal je netko imao iskustva sa tim Dual sim mobitelima i dal vrijedi više u odnosu na ove klasične. lp |
Pa ak imaš 2 sim kartice, onda jasno da je bolji NEO.
A NEO ti je reciklaža čistog S3, sa 50% više RAMa i nov je. U svakom slučaju je bolja kupnja NEO, pogotovo ako su isti uvjeti oko cijene i stanja mobitela. |
I ima Kitkat out of the box, dok je obicni zapeo na 4.3
|
Kod nas sam samo vidio
SAMSUNG I9301I GALAXY S3 NEO a ne SAMSUNG I9300I GALAXY S3 NEO koji ima dual sim, usporedba Usporedba s I9300, "stari" s3 ima MHL TV-out i USB Host dok Neo ima dobru šansu za dobit Lolipop |
Citiraj:
|
Pa zapeo je. Nema dalje official updatea za obični S3 i9300.
Srećom pa ima developera koji su napravili bolji 4.3 ROM nego samsung. Ali JustArchi je rekao da će se vrlo brzo oprostiti od S3 developinga. Je li S4 marked for Lollipop? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48. |