![]() |
Sia mi je slijedeći izbor. Osim toga još jedan TRON i Verge...
|
Jebote eth preko soma.Kaj se to dogada?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
|
ja puno nade ulažen u 2018. u UBQ i EOS. Skupljam ih već pol godine.......na oba preko 10X već a nadam se još barem 10X na ovih 10X
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I opet onda moraš prebacivat iz šupljeg u prazno, a tata Bittrex si samo sprema fee-iće u džepić. Btw, ima li ko pouzdanu info gdje ima 9 x 1070 za uzet? bilokoje ;) Citiraj:
|
Kakva su vaša mišljenja o ADA? Ima li dugoročnog potencijala?
|
Citiraj:
|
Šta mislite hoće li bit kakva korekcija XRP-a uskoro?
Isplati li se prodat, pa jeftino kupit opet? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam relativno nov u ovim vodama. Kada govorimo o ADA, koji wallet koristiti? Vidim da neki nude na svojim stranicama, to je OK ili?
|
Citiraj:
|
Bittrex ne dolazi u obzir naredno razdoblje zbog slijedećeg razloga:
'We have received an enormous number of new account registrations over the past few weeks. We are excited to have so many new users who want to join the Bittrex community. Unfortunately, we have to make a few upgrades to our support and backend systems to handle the increased traffic and load. As such, we have halted new user registrations for the time being. If you already have an account on Bittrex, you will not be affected by this change. Please continue to the log in as you normally do.' |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto tako ne koristim jos nikakav wallet, iako bi mozda bilo vrijeme jer imam samo dvije valute i obje su na bittrexu i s obzirom da ih imam malo vise, da ne bi bilo, ode sve |
Citiraj:
Ada ima svoj wallet, Daedalus. __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
|
1 privitaka
Sad malo promatram chartove ovih manje poznatih valute na bittrexu tražim nešto da bi moglo skočiti, što mislite jel bi se mogao ponoviti ovaj skok za duplo
između zadnja 2 je razmak 10 dana, sad je baš 10. dan od zadnjeg spikea a vidim neki lagani rast jel ima kakvog smisla ovo moje nagađanje stavio order da proda na 6850 pa ćemo vidit :D |
Rekao bi da ima smisla :D skuzio sam da dosta valuta prati neki uzorak, mada to nije uvijek primjenjivo ovdje, s obzirom da McAffee prdac na drugom kraju svijeta moze prourokovati oluju na marketima :D
Ali taj Humaniq, Hemp,THC i Dopecoin prate taj neki uzorak. |
Citiraj:
|
Citiraj:
gledam sad i ovaj next, šta mislite do kolko bi mogo da stavim sell order https://image.prntscr.com/image/PnmR...QczPW2OWyw.png |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
što radiš ukoliko ovi coini koje imaš skoče, prodajše u BTC i onda? prebacuješ na coinbase i ispaltu na tekuci opet ili? gledam sve te naknade itd...pa uspoređujem s prirastom pojedinog coina koliko se isplati... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam kupio na 16, prodao na 33 i (relativno) popušio jer sam očekivao još 1 dip koji nije došao |
Citiraj:
evo primjes. Uplata 500kn sa trg na coinbase sjedne oko 450kn. Naknada od 3eur + razlika. sada ides to prebaciti na wallet adres na bittrex i ukupno je naknada cca 96kn dok na wallet dobiješ razliku 360kn... to mi se čini dosta |
Citiraj:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1811910.260 znači već su trebali dobit ignis, i kažu da do sutra čekaju na bittrexu, znači sutra je zadnji voz za riješit se ovog nxta prije zarona, bolje danas? |
Kaj mislite o ovome? Opcenito ICO, koliko je rizicno?
https://tokensale.crypterium.io/?ref...83d8a1cc073881 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |