![]() |
Citiraj:
Za jedan OS koji koristiš 10 godina koristiti piratizirano se ne isplati. Kad KMS key ispari, onda opet zajebancija, skidaj onaj koji radi, pa ovo pa ono, rizik prilikom skidanja raznih KMSova drastično raste svakom datotekom koju preuzmeš na svoje računalo. Svakom tko je ikad instalirao neko smeće zbog piratluka zna da se za sve <100$/5god+ itekako isplati. |
Citiraj:
|
Ima licenci za 100kn za Win10.
Pa ono, nije bas da ima se, moze se. |
bok,
pretpostavljam da je ovo pitanje postavljeno x puta. ali ako možete mi reći koja je sada valuta najisplativija za rudarenje i recimo za koliko vremena bi mogai vratiti investiciju od 12000kn ? hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
Moja preporuka majnanje valute di je veći Est. Rewards a da je u top 10 po profitu... ROI je trenutno oko 6-7 mj... ------------------- @ostali Nećemo o piratluku i takvim stvarima... |
Citiraj:
super hvala na odgovoru budem malo to pogledao. :) inače vi mjenjati valutu za rudarenje ako naravno nije isplativa ? općenito gledajući se isplati investirati u rudarenje ? |
A zavisi, većinom ne... na početku je najbolje se držati jedne sa većom nagradom, da što prije dobiješ to i prodaš kada cijena naraste.
Većina početnika s jednim rigom krenu sa ETH, a mislim da je to greška jer im treba skoro dva mjeseca da bi skupili jedan i ne mogu uhvatiti skokove za dobru prodaju. Svima kojima sam slagao po 1-2 riga, sam namjestio da kopaju ETC. Općenito gledajuči ako imaš nešto bolje, naravno legalno, što će ti vratiti ulog kroz 7-8 mj, nemoj onda ulagati u majnanje :) |
Citiraj:
Za lyra algo na tom linku nije dobar info, toliki hashrate (i veći), ima jedna kartica, a ne 5 |
Citiraj:
Ima besplatnih OS-ova i nix distri kolko te volja, čak ih ima i specifično za mining. Besplatnih opcija u današnje vrijeme ima jako jako puno. Citiraj:
Tema je o miningu, gdje se podrazumijeva da moraš imati OS. Svi mineri su u nabavci besplatni i plaćaš fee developeru unutar aplikacije - dakle nema riječi o tome da je to sve besplatno. Developeru minera ćeš više platiti kroz godinu nego što ćeš za windows licencu, a vrlo moguće i za još koju licencu nekog od programa koje koristiš. :) Sve je ovo u dobroj namjeri, nemoj zamjeriti što ću ovo napisati: ali ako već nemaš novaca za win licencu, nemoj ulagati u kripto, bilo u same coinove ili u rigove. |
Jel ko rudari electroneum?
|
@De5tr0yer
Krivi topic, kriva Drina, sve krivo.... |
Citiraj:
izlistan ti je na cryptopiji. ak mislis cuvat i cekat skok super je. isplata ti je na nano poolu direkt na criyptopiu i to vec od 100 ETN sto je stvarno nisko. |
Livada koji software si koristio za SUMO?
|
Citiraj:
|
pozdrav svima
Posto cu posle nove godini biti zaposlen, planirao sam da sacuvam (€) da pocnem praviti svoj prvi rig mislio sam sledecu konfiguraciju ploca- asus z270 prime gpu- 8x sapphire nitro + cpu- intel g 3900 ram- corsair vengeance 4 ili 8 gb psu- EVGA SuperNOVA 1200 P2 80+ PLATINUM- jedna ako moze za cjeli rig ako onda 2 od 1000 W HDD- seagate 250 gb sata 3 2x m.2 adepter 8x riser aluminijski frame posle bih dodao corsair 140 mm fan na rig za bolje hladjenje Zelio bih vase misljenje o ovom rigu ili sta bi preporucili da zamjenim Happy new year and good mining hashrate |
dok usparas lovu slozit ces u glavi 16 razlicitih kombinacija, a s trenutnim stanjem ponude/potraznje bilo kakvo planiranje(osim financijsko) je uzaludno jer tesko da ces moci nabaviti to sto zacrtao.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koja su dobra podesavanja za FAN's? Podesavam u wattman valja li minimum speed da drzim na 60 odsto za rx 570? sto drzite na max temp i target temp?
|
Meni je rx 580 u dual miningu na 65-69 stupnjeva na 40% vent. Model sapphire nitro +
|
Kod mene takodjer rx580 nitro+ radi dual mine a ne prelazi 55°, fan na jedva cujnih 35% :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sn4k3 dali možeš kopirati text iz onog start.bat filea od eth + sia jer ja kad napravim kako piše neće se nikako povezati za siacoin eth solo radi super ali neće nikako eth + sia, a prije mi je radilo, hvala unaprijed
|
Istu stvar imao neki dan sa sia coinom, odi na stranicu od poola na kojemu majnas i naci ces sve tamo. Kopiras i samo ubacis svoju adresu/ime.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |