![]() |
Krumpiranje Čelskog :D
|
Pobjeda u gostima, cfc ih doma rastaviti. :)
|
Čekaj da to ivan77 potvrdi :D
|
Citiraj:
Klasika, prekršaj kod drugog gola nije postojao, ovaj se sam zaletio i rasipao, ah ti krhki englezi, muška igra lol :D |
Rekao si da ce cfc ispasti veceras? Pa nije ti to barca. :D
|
Istina, barca je u ligi prvaka, a ovi u ligi_kad_ispadneš_iz_lige_prvaka :D
|
Da budemo točniji: barca je pred ispadanjem iz lige prvaka, a kako ide ona dobra stara? Bolje biti prvi na selu nego zadnji u gradu. :p :D
|
fernanda opet u elementu :D
|
Lewandowski u Unitedu?
Sigurno odlazi na ljeto, ali još nije objavljeno gdje. Nadam se da je Ferguson kupac :D |
Citiraj:
vijesti svakakve od svakud... Citiraj:
|
|
Bas je gospodin, negdje u rangu sa Pepeom, Taylorom, i govnom koje pluta nasred bazena...
|
Eto, gdin Robert pjesnički izrazio na fini način :)
|
Gospodin na kubik za 95% nogometaša.
Ali naravno da ti neznaš zašto ljubi prst i unutarnju stranu zgloba i zašto je gospodin van terena. Ignorance is bliss. |
Isto tako neznam zasto grize igrace za ruku, zasto se ponasa ko da su ga pustili iz kaveza, ili da se iz divljih prasuma amazone spustio sa lijane ravno na Anfield.
Moze on ljubit ruku Dalaj Lame sto se mene tice, ali njegovo ponasanje je ono sto ga prezentira kao zadnjeg primitivnog seljaka. |
Njegovo ponašanje je ono bez čega nebi bio među 3 najbolja igrača na svijetu trenutno.
Na terenu grize i dušu ostavlja za svoj klub, temperamentan latino, van terena je gospodin kakav se rijetko viđa u nogometaša. |
Patetična objava. Da je pravi, ne bi u sredini cvilio kako su drugi za ozbiljnije ozljede dobili manji ban.
Za početak nek prestane grist kao curice u vrtiću i nek se psihički stabilizira, ako je moguće. Edit: On nije ni blizu top 5 igrača, kamoli 3. |
Meni se čini da ovaj hammer samo malo flejma :fiju:
Suarez da sutra ubije čovjeka ovaj bi došao na forum pisat hvalospjeve o njemu, tako da ono, više od 'psiho suareza' me zabrinjavaju njegovi fanovi, tj. kako ih uopće može imati, to baš ne mogu dokučiti. |
Citiraj:
U top 3 igrača na svijetu može biti samo po ovakvom ponašanju, po igri možda u 20, ako i među tih 20. Ne znam kud bi onda svrstao jednog Drogbu, Ibrahimovića, Pirla... |
Citiraj:
najbolji primjer je onaj sa Terryem... Terry je za rasizam (koji je dokazan, s obzirom da je sudac čuo, bio svjedok) dobio 3 utakmice kazne Suarez je za rasizam dobio 7, iako nikakvih dokaza, niti svjedoka nije bilo, FA se u tom slučaju čisto oslonio na iskaz Evre ovo pak je naravno zasluženo, samo je upitno ipak kažnjavaju li oni njega prestrogo ili ne... |
Stvar je u tome, ako si zajebo i to gadno, primitivno i ispod svakog dostojanstva osobnog a pogotovo klupskog, onda prihvati tu kaznu bez cviljenja kako su drugi dobili manje.
Jednostavna stvar. |
Nemojte puno protiv Suareza da vas "čekić od tura" ne gricne :D
|
Znači Suareza nema protiv Newscastlea? Fino , fino..
|
Kad smo kod Suareza: GIF
|
Vec bilo, na pocetku stranice. :p
Citiraj:
|
Citiraj:
Kopačke mu ne mogu čistiti... Drogba :D , nebi mi ušao među 50 napadača u premiershiupu u zadnjih... ~15 godina Ibrahimović, to je onaj što ljubaka sa Piqueom :D , ponytail nosonja, taj je bio dobar u Ajaxu, poslije toga u kontekstu ozbiljnog nogometaša moš mu se samo nasmijat. Pirlo, :D , pa ajd Iniesta i Xavi, ali Pirlo(???) Dobro da nisi Modrića spomenuo :D Još ću pročitat da i offside hat trick hero Van Purse uspoređuje. Citiraj:
FA ga želi otjerati još otkako je provozao scum na vrtuljku prvi put kad je zaigrao protiv njih, sir Rednoseu se to nije nimalo svidjelo. Sva sreća pa će ostati u Premiershipu još dugo godina. |
Citiraj:
Nisam ni počeo nabrajati kako spada :lol2: Aguero, Forlan, Falcao, Rooney, Cavani, Tevez? Svi stoje u redu da čiste kopačke malom Suarezu :respekt: |
Stari fanatik hammer :D
Suarez je u rangu jednog ante rukavine i fatosa beciraja |
RVP pošalje Suareza po burek i jogurt a ovaj mu donese dva jogurta za svaki slučaj.
|
Suarez je prosječan napadač. :) Ništa posebno, a o ovome da je gospodin.. MA LOL! :D
Čovjek je na razini djeteta od tri godine. :) Nitko zdravog uma i prosječne inteligencije to ne može napraviti. ;) Ako ti imaš opravdanje da odrasla osoba ugrize odraslu osobu.... :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:13. |