![]() |
Nekaj se zaglavilo u Mustafiju. :lol2:
|
Jel se to meni cini ili ogroman postotak lopti ide RAVNO u golmana?? Ne samo danas nego cijelo prvenstvo.
|
Neuer je definitivno najbolji golman na svijetu :care:
|
Koji je to panj taj Miler, to je strava. Mirota u igru, obavezno. Da nema Neuera, već bi bilo 3:0 za alžirce.
I ko je sad pa taj Mustafi, odakle se taj dotepao njemačke reprezentacije? |
Mueller, kretenu! :D :D
Neuer čita igru nenormalno dobro :) |
Neuer napravio više sprintova od Kroosa :)
A neki seru po Özilu :roller: |
Produžeci, kažem ja :)
|
Ja ni 20kn ne mogu dobit na kladi. Imam osjecaj da se nisam kladio da bi švabe sve prilike zabili :)
Edit: sad se sjete, sad je gotovo... :D |
Schürrle! :D
|
Oćemo penale... Tak da opet uletim 10 do 6 ujutro na posal ko zombi, čisto da ne prekidam trotjednu tradiciju :D
|
Imam osjećaj kao da se utakmice u zadnjih nekoliko dana igraju tek od 70. minute.
Ovo je postalo veće kalkuliranje od F1 i njihovih guma. "Ako krenemo po gol, potrošit ćemo se, a ako ne krenemo, možda oni krenu, pa se oni potroše, a možda zabiju...ajmo onda igrat tek toliko da igramo pa onda stisnemo 20 minuta pa što bude" :lol2: |
Citiraj:
|
Zaslužen gol Alžira. Ovako se nastupa za zemlju.
|
Dobru partiju su pružili Alžirci. Bit će zanimljvo vidjeti kako će se na kraju rasplesti s Francuzima. Možda i ne bude dobra tekma kako sam danas prognozirao. :D
Vaha blizu mikrofona pa se čuje kako *ebe majku :D Za ovog izbornika od svaba se treba kladiti da ce do kraja prvenstva jos jednom uzorati svoj rudnik :) |
Citiraj:
Svaka čast alžiru. Uz čile, ugodno iznenađenje. Toliko trke i borbe i muke za njihove jače protivnike. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Di igra taj i oklen je izronio? Moram priznat da sam prvi put čuo za njega jučer :D
|
Citiraj:
|
@Drug
Igra za Sampdoriju inače, igrao je i za njemačke juniore. Istini na volju, glumio je beka, inače je baš stoper po vokaciji. Ali to je radio jako loše, mora se priznat. |
Citiraj:
Evo baletana, ali nije on kriv, ipak ga tak uče u onom tamo njemačkom klubu. |
Citiraj:
Sigurno starog konja uče takve stvari, i to ni više ni manje nego u Bayernu, poznatom kao klub padavičara... Real i Chelsea sigurno nemaju ništa s time :D |
isto kak su suarezovi zubi životinjski nagon i nema mu pomoći, nema pomoći ni ćelavom holanđanu, ni neymaru ni polovici barce, padavica je neizlječiva :D
|
Ovako dezorijentirane Njemce dugo nisam vidio + svaki udarac drito u ruke golmana....katastrofa, ako će ovako igrat i ovako obranu igrat mislim da će ih Francuzi razguzit
|
Alžir - kad reprezentacija ima golmana, a ne mitološko biće.
|
Eh, da je Plete branio za Švabiju jučer, na poluvremenu bi se već pjevalo dojčland dojčland aufiderzen :D
Neuer je sjajno čitao igru i izvrsno branio, to je bila prevaga. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma kakav crni Mustafi i Boateng. Nisu mi jasne te Švabe ni 2%... Zašto pomiču jedinog vrhunskog desnog beka kojeg imaju u sredinu terena? Lahm nema zamjenu na boku, a u sredini imaju drugih igrača i viška. :stoopid:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:38. |