![]() |
Nema takve app jer su u Holdingu/ZET-u bili previše kilavi (da ne kažem nešto još gore) da tako nešto ubace u Google Transit.
http://www.sasailisevic.com/2014/10/...o-je-internet/ |
Koristi li netko novi Gmail,apk procurio na apkmaniu mislim.
Treba privikavanja na izgled,sa vremenom cemo vidjeti funkcionalnost... |
|
Dali ima negdje za skinuti posljednja verzija FB aplikacije koja ne zahtjeva messenger za primanje i slanje poruka?
|
Koja je to bila verzija?
|
ne znam u tome i jeste problem
|
Radi li vam google earth poslje zadnjeg ažuriranja, meni kad upisem u tražilicu samo izbaci crni ekran
|
Citiraj:
Onemogućili su ZET check zbog kakti terorizma:goood: i ukinuli SMS plaćanje zbog ajde validnog razloga ali i dalje nisu ponudili rješenje i zamjenu. |
Dosla i muzika u Google Play
|
Citiraj:
|
S tim da prvih mjesec dana je džabe..evo već 2 sata se ne mičem od kompa i glazbe :O :O :O :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni radi normalno odmah, bez ikakvih errora. |
I kod mene sve uredno proradilo :)
Neznam taj play store mi je nekako postao prenatrpan i malo nepregledan , trebali bi po meni vise staviti fokus na aplikacije a ne miljun preporuka za filmove i sad jos za muziku oO |
Je li moguće aktivirati music i onda ga deaktivirati nekad u tih besplatnih mjesec dana, da ne nastavljamo plaćati
|
To je samo probni period. Dalje odlucujes jel ga zelis ili ne.
|
da, al moras se sjetit dan prije deaktivirat jer ce ti inace automatski naplatit pretplatu za sljedeci mjesec.
|
A ako nemas dodanu karticu u wallet? :D
Makar moguce da ne mozes ni zatrazit onda probni period :D |
Ima li neka aplikacija koja radi na istom principu kao i Greenify, samo da podrzava 2.x verziju OSa (imam root)?
|
|
Novi update Whatsappa oboji kvačice u plavo kad primatelj pročita poruku :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego da pitam odmah. Trebao bi aplikaciju koja mi nudi preporuke nekih lokalnih restorana, prvenstveno mislim na to da bazira po reviewovima ljudi. Ono, da preporuci lokalna mjesta kakva turisticki vodici ne preporucaju. Znam da ima neka apkikacija, vidio sam u nekoj temi preporuku (zderonje cak mozda) ali se ne mogu sjetit imena. Sa j ili y pocinje naziv, ne znam. Edit - yelp se zove :D |
Trip advisor isto moze proc.
|
Koja je sad razlika između google inboxa i gmaila? Vidim da sada Gmail apk podržava više mailova (outlook, yahoo...)
|
breaking news!!!
http://www.jutarnji.hr/jedva-ste-ih-...sappu/1235354/ and on that bombshell... :D :D :D ja ću se samoranit majke mi sa ovakvim guideovima :D |
Da se dopisuješ sa ženom na vacapu i ti bi folovao taj gajd! :roller:
|
Vjerovatno će sada nastat i poplava pratećih niskorazrednih aplikacija tipa "Whatsapp message read notifier disabler" i slično, koje će raditi isto to, samo automatizirano :D
|
Garmin Viago s Adriaroute kartama?
Kupio sam Garmin Viago za 1,99$ i hoću staviti .img file kao što je opisano ovdje: http://forums.gpsreview.net/discussi...rmin-viago-app
...dakle iz Adriaroute karata da aplikacija čita tu kartu (može se i skinuti ali je 20$). Ali ne mogu naći na mobu (Samsung Galaxy S4 mini) Garmin root direktorij, nema ga :(. Ne da mi ni aplikaciju staviti na SD karticu. |
Kupio sam novi mobitel, Sony, i htio bih kada ga napunim do 100% da sto je prije moguce saznam koliki mu je SOT tj. screen on time a da bas ne budem satima uz njega.....
Da li postoji koja aplikacija koja omogucava da ukljucim da ekran bude non-stop upaljen? Probao sam instalirati neki Screen Onnn (da, sa tri n, tako se zove), i stavio na never, ali ne radi, ne ferma ga Androidov display/screen... Da li postoji koja druga aplikacija a da ne trosi sama po sebi ubrzano bateriju? Imaju neke Auto Screen On, zatim Auto Screen On Off, i Smart Screen On Off, ali ne znam da li su OK. Mozda je neko neku isprobao? Ili je neka druga bolja? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |