![]() |
Citiraj:
Nego kakvi su to kanali s 3 pointa? CQ small? Zasto ga nitko ne gada :) ? |
Evo znaći, ja sada nakon patcha sa ruskom verzijom pošao staviti taj fix.
I kada pođem na loading mulptiplayer mape, nema crni ekran i igra se ucitava u pozadini vidim po hardu. Nakon minute loadinga pokaze onaj ekran kao game won ili game lost samo bez da piše išta i samo to vrti..... EDIT: Vidim da ako izbrisem ona dva file-a pod update....loc koji su .ru onda ne vidim ništa na ekranu. Ako ih ostavim igra se nakon dodanih .us loada ali svejedno sa ruskim jezikom i to se brzo loada. Ah.... idem eksperimentirat. |
Cijeli community je doslovno poludio! Ovaj patch je ono...ne znam.
Još sad i ispada da ni sami ne znaju što su sredili, što ne. :lol2: |
Citiraj:
|
sada svaki put u igri nakon 20 sec igranja. bf3 stop working. probao sam mijenjat drivere ništa. kakav je to updejt? smrda igru.:nono:
|
Evo riješeno. Prvi put kad sam extracto iz nekog razloga nije onaj dll. pošo u loc folder. Znaći onaj gdfrudll treba ostaviti na miru ne ga brisati, a sve ono mi je ovaj put završila u loc i usdll i ona dva neka us file-a a ru filevoe o tamo sam izbriso iako sam ostavio backup zasad. Radi i bar je loading puno brzi nego prije.
|
Citiraj:
Kako se ne bi sprdao sa dijelom communitya gdje se svaki dan likovi zale na nove i svaki put sve vece gluposti, koje onda vecina podrzi, i kojeg cak i vlastiti posjetitelji zovu "black hole of negativity"? |
Citiraj:
Jesi ti uopće prisutan na Battlelog-u? |
Pa ti kempaj :D
http://www.xfire.com/video/508801/ btw mogo sam tri dog taga pokupit al jbga ziher je ziher :D |
Radi li Razorov modificirani bf3.exe (za igranje bez šugavog origina u pozadini) nakon ovog patcha i je li bilo kakvih problema?
BTW, patch je bio težak 483 MB, Limited edition EU. |
Cek ja ga necu do veceras stavljat , ako sam dobro razumio dosta ljudi igra uopce ne radi poslje patcha :D:D ?
WOW. EDIT: nemote se zestit i svadat da opet locka temu....svatko ima pravo mislit sta hoce :) Igra ima 9999 problema, nitko nekaze da nema, samo su neki koji se povlace tu, a ono smjesni naspram onih vecih i bitnijih :) |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/2a/5p/4v1Jh...2013911449.jpgcijelo vrijeme su me pokusavali lockati, nekoliko puta su me pogodili ali bi sletio i popravio se ovaj death sam dobio na pocetku runde jer je neki noob iz squada odlucio pucati SMAW-om iz birda, nakon toga sam otisao van iz squda i solo letio evo damage tablica izvucenih iz game fileova: http://denkirson.proboards.com/index...ay&thread=3307 |
BF3 se brine za moj K/D ratio, svaki put kad me ubiju igra crasha. :/
|
E pa stvarno! Mislim, koji fakin k....?
Danas sam updateo igru i sve je radilo kak treba. U međuvremenu sam dobio invite za SW:TOR betu. Normalno, skinuo client i sve...bla,bla, nebitno, krenem sad na origin i kaže mi invalid password. I već pičkaram i spominjem Diceovcima sve ženske osobe u obitelji, kad se sjetim da sam nedavno dobio mail da će se SW account nekako povezivat sa Originom. I bezveze utipkam password od SW i logira mi se u Origin. Ko je tu lud? Ako će se SW account vezat uz Origin onda bi valjda njemu trebalo promijenit password, a ne Originu! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ništa od igre, probao sam sve i svašta da riješim ovaj problem, ali nula bodova. Jedino mi preostaje reinstalacija OS-a. Valjda će to pomoći.
|
Ovaj dio su popravili baš kak i piše
Citiraj:
Osim toga, sredili su i krivo skaliranje svjetlosnih efekata (sunce, ulične lampe, taktička lampa, scopeovi i sl.) koji su na tri monitora bili triput veći nego što stvarno trebaju biti. Jako gadno bilo za igrat. 50% vremena nisam ništa vidio. Jedino kaj sam snajpera vidio 3 dana prije svih. Iako ne piše, izgleda da su i prčkali po podršci za joysticke jer sad konačno mogu bindat sve osi kak se spada (nije mi htio ništa prihvatit na pitch i roll, čak ni nakon ručnog editiranja ini fajlova). |
Ako netko treba:
http://dl.dropbox.com/u/15175743/Upd...nglish%202.rar Raspakirati i kopirati u instalacijski folder. |
|
evo poceli problemi
sa ovim novim patchem igra mi se ruši i stalno imam taj crni ekran katastrofa |
Meni je bez obzira na language pack koji sam skino i dalje bila crna slika..no VAZNO je sve prekopirat..cak i stvari za koje vam javlja da su iste...nemojte skipat nego ih zamjenite novima..tek onda mi je pocelo radit normalno
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Stavio novi patch i nove ATI drivere i opet mi se pojavio memory leak...mogu jedno 20 sec igrati igru :D!! Isto to sam imao i kad sam nabavio igru, ali sam uspio to rijesiti tako da sam promijenio FOV i smanjio detalje sa ultra na high, ovaj put nista ne pomaze. Jel ima netko ideje kakve?
|
Memory leak? OK - ovisno o tome koju postavku kvalitete grafike izabereš alocira se količina rama koja vjerovatno služi samo za to. Meni BF3 proces u uzima do 1,6GB fizičkog RAM-a (ne znam kakva su iskustva drugih po tom pitanju??) Ali isto se malo znoji na 4GB. Alt - Tabanje je otežano.
Smijem li napomenuti da nakon instalacije 11.11 drivera i patcha imam sve probleme koje ste navodili prije patcha - a nisam ih imao prije? :D |
Meni je na 4gb radio ok, ne treba mu više, ali sam svejedno dodao još 4 pa imam 8, i ne vidim nikakve pozitivne promjene.
I imam isti zajeb, do sad je sve radilo (koliko toliko) ok, mogao sam igrat. Nakon patca igra se smrzne nakon određenog vremena, ali logovi ne pokazuju nikakvu grešku, gpu i dalje radi normalno na podešenim frekvencijama, teamspeak u pozadini radi normalno, itd.. samo bf ne. E, jedino sam primjetio poruku "dxerror". |
kak vi svi imate neke probleme meni sve normalno radi i prije patcha i poslje jedino mi je znalo stekat kada bi prebacio fov na 70 od kada je na 90 ja nemam nikakvih problema!!!
|
|
meni nikada ne dignu živac camper ili mortar ekipa ali moj tim svaki put enemy prođe pored njih četvorice lik gleda u njega i ništa nevidi ga wtf?
|
Citiraj:
Ja tu niš ne kužim; ko koga ne vidi? Daj malo interpunkciju koristi, rečenice nerijetko dobiju novi smisao. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:00. |