![]() |
Citiraj:
ČESTITAM!: d |
Citiraj:
|
kako mrzim morone koji igraju zeda na midu -_-
jesus |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
nema CC, nema AoE ulti, nema ništa u fightu je useless evo sad mi se to baš desilo a uostalom, dolaziš do stanja da imaš samo AD champove onda u teamu što je za protivnika predobro |
Ah, ja pickam Zeda-a kada npr imam Vlada na topu, amumu-a jungle.
Onda imam praktički samo AD carry-a od ad. Nikad ga ne uzimam ako su mi svi AD. Onda trebamo AP carry-a, onda je drugo, makar 90% ljudi to radi. I ako ti napraviš prednost s njim na midu early (a jako je lako) jer se lako farma i poka, ti kasnije komotno možeš 1v3 ići. U tf-u nije baš useless, jer npr. ulta i Q i E dosta dmg rade. Naravno velike su šanse da umreš, ali dmg je op. Meni je super za kassadina on inače... |
pa dobro, ako već ima dovoljno cca i APa u teamu, onda ga se može komotno uzeti (npr. mumu jungle + vlad top i leona kao supp) onda zed još koliko toliko i funkcionira kao mid
ali ako ga direkt pickaš za mid bez ikakvih kalkukacija pa ispadne da je cijeli team AP i da jedini CC leonin, e onda kvragu pogotovo dok igraš protiv Lissandre, Renektona, MF, Thresha i Nocturnea |
Eh, to je druga priča...
Ispalo je da mrziš zeda na midu i mi svi koji ga igramo smo, citiram, moroni :D Ali np, no hard feelings ;) |
:banana: :care: :D |
|
Ja uzimam
Kitty Cat Katarina :D :D |
Pumpkinhead Fiddle :goood:
|
Ti i tvoj fiddle :D
|
Citiraj:
|
E, baš jučer gledam Breaking Bad i razmišljam si o tom fiddle-u, i baš se probudio i htio napisati pandi da li će ga uzeti? :D
I preduhitrili ste me :) EDIT: Evo je, ono što smo svi čekali... Victorious Elise I ostatak novosti ovdje... Nova icona za noca, ikone i banneri koje ćemo dobiti nakon kraja sezone, KASSADIN NERF itd... Uglavnom super članak. |
Više mi se sviđa Zed nerf nego Kassadin da budem iskren :/
|
Pa je li to uopće nerf? :D
Možda nešto malo, ali gotovo neprimjetno :) |
Jako sam razočaran ovim Victorious Elise skinom :(
|
I ja poprilično..
|
Victorious Elise wtf?
|
Don't really like it, moram vidjeti ingame :/
|
Citiraj:
|
Xerath će biti pre OP sa ovim reworkom, a i čini mi se da će heimer biti dosta igran iduće sezone :D :care:
|
Mah, kakve iduće sezone.
Prvo ide 3 mjeseca predsezona.. Igrati će se k'o i Karma, 2 tjedna i to je to. |
Jučer je karma izguzila našeg Branda na midu :D
btw, dobio internet danas, GRIND START sutra navečer diamond ili režem vene hue hue hue |
Ajde gud lak ;)
Ja taman dođem doma drugu subotu, i imam oko 6.3k ip. Onda pada elise i jinx vjerojatno, 2 nova champa za igrati.. Wehhooo :) |
Sezona 3 produžena do 11.11.2013.
|
Kako predsezona funkcionira?
|
Citiraj:
Citiraj:
Igraš ranked normalno, i onda te oni stave s obzirom na score kad krene sezona. Ako ne igraš ranked, igraš opet placement i to je to. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:28. |