PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Omerta 19.11.2012. 22:00

Lako da dugo traju :D

syss 19.11.2012. 22:03

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2279682)
Ja nemrem pročitati to "I'm disabled" da ne napravim glas od Roya :D hehehe

đuka imaš pivu ali ono od 2 litre :D :D

ditto ;)

Mad_Duke 19.11.2012. 22:05

Bili pretprošlo ljeto na tulumu u prostoru od nekih invalida (udruga) i ja pijan dođem jednom i velim "You're disabled?" lik neš odgovori i ja "Leg disabled?" :D hehe

Lik je gledao IT Crowd da se razumijemo ;)

syss 19.11.2012. 22:07

how are you disabled?

ACID!

:D :D :D :D

hammer_of_thor 19.11.2012. 22:09

The Walking Dead je bila malo mirnija epizoda ali bome dobro zagrijava za iduću :)

WraGG 19.11.2012. 22:36

Malo OT, poslastica za ljubitelje IT humora:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bastard_Operator_From_Hell
http://bofh.ch/

syss 19.11.2012. 22:37

ovo je tu mač jerbo nema pokretnih slika... čru-geek nove generacije :D :D

Franf 19.11.2012. 23:09

Iskreno ne znam dal ovo spada u temu "serije" ali kad smo vec na toj ekipi...

Richard Ryoade & Noel Fielding (Moss i Richmond iz IT crowda)
http://www.youtube.com/watch?v=M6zEqpv2hLA

Ja osobno obozavam Britanske Game Comedy Panel Show-ove....
uglavnom poanta ovog je da se gosti natjecu u prisjecanju proslogodisnjih dogadaja i vjesti.

Nick7 21.11.2012. 09:07

Malo je nezahvalno usporedjivati direktno TBBT i IT Crowd.
TBBT ima daleko vise epizoda, i samim time je tesko postici originalnost u svakoj epizodi.
IT Crowd je UK serija, TBBT je US serija.
UK humor je cesto poprilicno drukciji od onog snimanog u US. Puno se ljudi zakaci i na Dr. Who, dok meni recimo ta serija i nije bas nesto.
100 ljudi 100 cudi....

Ziiky 21.11.2012. 12:51

New girl
Načeo neki dan i mogu reci da je bolja od vecine wanna be komedija.

veve 21.11.2012. 13:18

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 2280762)

Meni je odlicna, cura me je zarazila pa sad zajedno pratimo. :)

Sto se tice komedija, potpuno preporucam Parks and Recreation, Ron Swanson je car. :D

syss 21.11.2012. 13:37

obje serije odlične, parks instant klasik, a swanson je već sada megaikona kulnosti :)

Mad_Duke 21.11.2012. 13:46

Citiraj:

Autor Nick7 (Post 2280599)
TBBT ima daleko vise epizoda, i samim time je tesko postici originalnost u svakoj epizodi.
IT Crowd je UK serija, TBBT je US serija.
UK humor je cesto poprilicno drukciji od onog snimanog u US. Puno se ljudi zakaci i na Dr. Who, dok meni recimo ta serija i nije bas nesto.
100 ljudi 100 cudi....

Koga iskreno briga za broj epizoda? Ja osobno hoću kvalitetan program/seriju. Da li će to uspjeti sa 4, 6, 12 epizoda tak svejedno. :)

Franf 21.11.2012. 13:49

Citiraj:

Autor Nick7 (Post 2280599)

:nono:
Pa jel ih ja tjeram da snimaju 200+ epizoda??
Treba znati kad je prirodan kraj teme i kad treba zavrsiti i ostaviti publiku da želi još...

Nick7 21.11.2012. 16:57

Pa je'l te ko tjera da gledas? :bonker:

fanATIk 21.11.2012. 18:09

Revolution mi žešče ide na neku stvar. Usporili seriju do bola, niš se ne događa. Živo sumnjam da će bit druge sezone.

Ziiky 22.11.2012. 08:30

Citiraj:

Autor veve (Post 2280790)
Meni je odlicna, cura me je zarazila pa sad zajedno pratimo. :)

Sto se tice komedija, potpuno preporucam Parks and Recreation, Ron Swanson je car. :D

Citiraj:

Autor syss (Post 2280801)
obje serije odlične, parks instant klasik, a swanson je već sada megaikona kulnosti :)

Da, da ... Parks and recreation sa svojim "pomaknutim" humorom.
Swanson mi je najjaci sa svojim kreativnim komentarima u kameru.

Feyd 22.11.2012. 09:40

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 2281026)
Revolution mi žešče ide na neku stvar. Usporili seriju do bola, niš se ne događa. Živo sumnjam da će bit druge sezone.

Slažem se, ova zadnja je bila überglupa i dosadna.

Kako su se samo zgodno poklopile halucinacije, prvo jedan lik halucinira, pa drugi, pa treći i tako svi. A i kad su oni rudari zatrpani u Čileu, izvlačili su ih mjesecima i nije im nestalo kisika. A kod ovih... bum... zatrpani smo... ajme... krokodili... krokodili su svuda oko nas. Phlease...

Lud76 22.11.2012. 11:02

Revolution sa prestao gledat, tj jos odlucujem, prosli tjedan sam pogledao i odlucio da necu vise, znaci i ova je losa dakle mogu definitivno odustat?

Zbilja mi se neda 22 il 24 epizode gledat koliko vec u prvoj sezoni

Mommistake 22.11.2012. 22:30

Ljudovi, trebam pomoć.

Počeo gledati Spartacus (znam, nikako prije jednostavno nisam našao vremena, snage, volje), i došeo do 3 epizode onog, Gods of the Arena, i danas mi veli frend da ne gledam dobru seriju, da je original Blood and Sand. Koja je razlika?

Burko 22.11.2012. 22:59

u tome sto ne gledas redom :). bit ce ti malo bezveze, jer poredak gledanja je kako je sniman:

1 - Spartacus: Vengeance season 1
2 - Spartacus: Gods of the Arena
3 - Spartacus: Vengeance season 2

steta sto si krenuo gledati prvo proslost, mislim da bi ti bila puno bolja prica da si gledao bas redom kako sam naveo. mene je isto bunilo, ali sam bio pametan pa se raspitao prije gledanja :).

Mommistake 22.11.2012. 23:05

Citiraj:

Autor Burko (Post 2281915)
u tome sto ne gledas redom :). bit ce ti malo bezveze, jer poredak gledanja je kako je sniman:

steta sto si krenuo gledati prvo proslost, mislim da bi ti bila puno bolja prica da si gledao bas redom kako sam naveo. mene je isto bunilo, ali sam bio pametan pa se raspitao prije gledanja :).

Ma krenuti ću ja od 1 onda ;) Nema brige ;) Samo da se raspitam dok još nije kasno :) Nisam toliko pametan da odmah pitam :)

Hvala :)

Burko 22.11.2012. 23:20

nema na cemu ;). nece ti biti problem za gledanje jer te poprilicno puno toga zaokupi u prvoj sezoni, ova druga po redu (koliko se sjecam) krece malo usporenije nego sto je generalno prva. ali kraj prve, kad se sjetim samo...... mozda budem za pol godine / godinu opet ponovio sve, iako sam vidio i trecu sezonu na IMDB, za sijecanj 2013-e?

Dizel 23.11.2012. 12:18

Pogledo 1. sezonu Homelanda. Klasična američanska paranoja-urota-bljuvotina. Bljuv na kvadrat.

Cijelu jebenu sezonu sam čekao da se neki kurac dogodi - dogodilo se ništa.

Mr.Ex.President 23.11.2012. 13:00

2. sezona je dinamičnija, ali ako ti je prva baš "bljuv na kvadrat", onda 2. nemoj ni gledat:D

Van toga, meni je lani Boardwalk Empire i Sons of Anarchy imali puno kvalitetniji i dinamičniju radnju od Homelanda, da bi ove godine bilo obrnuto, Homeland je daleko najkvalitetniji, napetiji i dinamičniji.
Osobno, meni su sve 3 u kategoriji must see:)

Omerta 23.11.2012. 13:14

Da, sve tri u fenomenalne ali meni najfenomenalnija :D je ipak Boardwalk Empire, zbog žanra kojeg obožavam.
Pa što se vama negdje u prvim epizodama Sinova nije činilo malo onako wtf, pa to je samo MC, a akcije i ubojstva imaju kao da su neka Cosa Nostra?? Poslije sam se valjda naviknuo na to da meci lete, granate padaju i ljudi izdišu svakodnevno.. :)

Dizel 24.11.2012. 17:53

Ne znam, meni je taj Homeland tolko plitak da to boli glava...mislim lika uhapse, nakon što su ga snimali itd itd, a mogli su odma čim su vidjeli snimak kamere što se sam snimao.

coconut 24.11.2012. 18:07

Nisi valjda očekivao neku 'glavolomku' od Amera i još na tu temu? Pogledao sam 1 i sda pratim 2. sezonu i stvarno je ova bolja.
Inače, ja zapeo za Hunted. E, to je zapetljano do jaja. Više ne znaš k'o pije, a k'o plaća.

Mommistake 24.11.2012. 19:36

Citiraj:

Autor Burko (Post 2281915)

Počeo gledati kako si mi rekao :)
Sad sam na 6. epizodi prve sezone :) I Ako sam dobro shvatio, gods of the arena se vraža u prošlost, jer ovaj crixus, to je onaj što tek dođe u logor, kojega na ulici kupi dominus, ne? :)

Hvala još jednom :)

Inače serija 9/10 :)

Burko 24.11.2012. 20:31

jep, tako je. "sadasnjost", pa "proslost", pa opet "sadasnjost". samo se nemoj zeznut pa pogledati vengeance obje sezone jednu za drugom, bas gods mora ici druga za cijelu pricu ;).

btw, kada pogledas posljednju epizodu prve sezone, sjeti se baciti ovdje komentar. ako se dobro sjecam, kill them all........... :care:.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:27.