PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Iskustva s IT trgovinama (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=66)
-   -   Links.hr (informacije i iskustva) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=158183)

zdravko_c 20.02.2019. 14:56

Citiraj:

Autor santos (Post 3278860)
jel ko primjetio da ovaj asusov zlatni laptop koji je na akciji, pise da ima 4 gige rama , a na nabavi (links) taj isti model pise da ima 8 giga?

ako misliš na ovaj S410UA-BV996T, postoji i 4GB i 8GB verzija i obje imaju u ponudi, razlika je u broju na kraju modela ASUS S410UA-BV996T-4 i ASUS S410UA-BV996T-8

Ag008 20.02.2019. 15:11

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 3278842)
javio se links, ponudili mi iste iteme koje sam i naručio.. svaka im čast

Baš i boja?
Meni nude bijeli miš

prileee 20.02.2019. 15:15

Jeste li svi slali prijavu na mingo pa vam se javljaju sad ili se javljaju svima?

John Creasy 20.02.2019. 15:17

Citiraj:

Autor Ag008 (Post 3278868)
Baš i boja?
Meni nude bijeli miš

naručio sam rame (hvala bogu nisu dječIji RGB) i wlan ac karticu.. boja me ne pati nimalo, no tko želi, nek im vadi mast i na boju i sve što želi

Mirkopoter 20.02.2019. 15:45

Citiraj:

Autor prileee (Post 3278871)
Jeste li svi slali prijavu na mingo pa vam se javljaju sad ili se javljaju svima?

Zasad samo onima koji su slali na mingo.

John Creasy 20.02.2019. 15:48

ne budi mučki provokator.. ja nisam slao na mingo a odgovorili su mi.. poslao sam mail na prodaja@links.hr s opisom situacije i brojem narudžbi koje su onda bile otkazane

Ag008 20.02.2019. 15:56

Ja prihvatio bijeli miš, kontaktirati će me kada stigne u poslovnicu

Mirkopoter 20.02.2019. 16:19

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 3278889)
ne budi mučki provokator.. ja nisam slao na mingo a odgovorili su mi.. poslao sam mail na prodaja@links.hr s opisom situacije i brojem narudžbi koje su onda bile otkazane

Odgovorili su i meni.. negativno i onda pozitivno nakon što je mingo uskočio.

I nisam vidio da se javio itko tko nije slao na mingo da ga je Links kontaktirao.

RAUL 20.02.2019. 20:36

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 3278889)

Poslao si nakon sto je inspekcijski nadzor prosao i zato si dobio pozetivan odgovor od Linksa.Svi koji su slali u 12 mjesecu dobili su negatvni odgovor od Linksa,pa tko je nakon toga pisao prijavu MINGO-u Links je naknadno kontaktirao putem telefona da se dogovore oko kupljenog predmeta.

rak21 20.02.2019. 21:35

Koliko im dati vremena da (pozitivno) odgovore prije slanja prigovora MINGO.u?

Mirkopoter 20.02.2019. 22:03

Pa ono, 15 dana je zakonski rok za odgovor na pritužbu.

FerrZG 21.02.2019. 10:27

Ekipa koja je izvisila za coolermaster tipkovnicu i poslala prigovor, što su vam sada ponudili kao alternativu, pošto te tipk više nemaju u ponudi?

RAUL 21.02.2019. 11:04

Ne mora znaciti da je nemaju,nisi imali niti misa pa su ga nasli.Ponudti ce ti nesto u tom cjenovnom rangu.
Citiraj:

Autor rak21 (Post 3279013)
Koliko im dati vremena da (pozitivno) odgovore prije slanja prigovora MINGO.u?

15 dana.

FerrZG 21.02.2019. 12:14

Citiraj:

Autor RAUL (Post 3279144)
Ne mora znaciti da je nemaju,nisi imali niti misa pa su ga nasli.Ponudti ce ti nesto u tom cjenovnom rangu.

Ma zato i pitam, posto u tom cijenovnom rangu [1000kn] imaju Das Prime 13, Hyper X Alloy Elite, Coolermaster MK750.. pa me zanima ako ima netko iskustvo iz prve ruke, sto su tocno ponudili kada su vas kontaktirali?

:fala:

John Creasy 21.02.2019. 12:45

nemaju ram u ponudi koji sam prvotno naručio (apacer blade 3600mhz) pa su mi ga sad opet ponudili.. možda izvlače odnekle, tko će znat.. pitao sam čak i za zamjenu za neki drugi artikl jer mi ram više ne treba pa su rekli samo ovo što je bilo naručeno, ne mogu birat ništa drugo

RimtuTiTuki 21.02.2019. 14:13

Baš ste zabrijali za taj miš...

Čisto za upozorenje onima kojima treba middle button... MX master Anywhere ga za razliku od velikog brata ga nema.

RAUL 21.02.2019. 15:36

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3278705)
Wait what? :D

Ne da ne bi dao 600 kn ako nema tu tipku, nego ga nikad ne bi koristio ni da mi ga netko pokloni. Ajde ako se može nekako jednostavno programirat, ali bez toga ne mogu zamislit surfanje.

Ima tipku iznad kotacica.

nathan.fake 21.02.2019. 16:15

Citiraj:

Autor RimtuTiTuki (Post 3279213)
Baš ste zabrijali za taj miš...

Čisto za upozorenje onima kojima treba middle button... MX master Anywhere ga za razliku od velikog brata ga nema.

to sam i ja napiso par postova gore, poklali se za misa, samo sto je na popustu... da je MX Master jos bi razumio, al za MX Anywhere nikako ne kuzim :stoopid:

Citiraj:

Autor RAUL (Post 3279249)

kad kupim misa od 600+kn (a i od 200kn) ocekujem da se mis prilagodi meni, a ne da ja mjenjam svoje navike prema misu :fiju:

stvar je jos gora kad skuzis da svi ostali Logi misevi sa hyper scroll-om imaju "normalan" layout (kotac je 3. tipka, a tipka iznad je sklopka za hyper scroll), osim Anywhere-a :hitthewal:

Matta 21.02.2019. 16:36

Citiraj:

Autor nathan.fake (Post 3279261)
to sam i ja napiso par postova gore, poklali se za misa, samo sto je na popustu... da je MX Master jos bi razumio, al za MX Anywhere nikako ne kuzim :stoopid:

kad kupim misa od 600+kn (a i od 200kn) ocekujem da se mis prilagodi meni, a ne da ja mjenjam svoje navike prema misu :fiju:

stvar je jos gora kad skuzis da svi ostali Logi misevi sa hyper scroll-om imaju "normalan" layout (kotac je 3. tipka, a tipka iznad je sklopka za hyper scroll), osim Anywhere-a :hitthewal:

Nema treću tipku, pa šta ?

Ne kupuje se za desktop okruženje nego za prijenosnik. Imam prvu generaciju MX Anywhere, jedan je od najboljih miševa za prijenosnike. 2S bih uzeo čisto da se riješim receivera, da mogu preko BT-a spajati na Surface Pro.

Munjara 21.02.2019. 19:25

bez minga uredno su me kontaktirali- samo sam poslao linksu prigovor na njihovo otkantavanje iz 12 mj

RimtuTiTuki 21.02.2019. 19:43

Citiraj:

Autor RAUL (Post 3279249)

Nikakva zamjena ako radiš npr u AutoCAD-u

Citiraj:

Autor Matta (Post 3279273)
Nema treću tipku, pa šta ?

Napisao sam napomenu za one kojima treba.

Meni treba za posao... i miš mi je na granici sa beskorisnim.

Da sam znao da nema middle button, ne bi ga kupio. Inače koristim normalni MX i miš je fantastičan, blesavo sam zaključio da MX anywhere ima isti mehanizam.

Znam da na ovom forumu ima i drugih koji koriste CAD aplikacije.

rak21 21.02.2019. 21:21

Odgovorili mi vec danas, ponudili bez pitanja BIJELI po BF cijeni uz podužu ispriku. Dostava po izboru; dostava na adresu/ poslovnicu.

Jel uzeo neki taj bijeli? Zanima me dal jeftino izgleda.. Plavi (koji je i naručen za BF) mi je nekako no.1 izbor iako ga nisam vidio uživo. Ima netko da napise koju riječ? :)

panasonic 22.02.2019. 07:02

Citiraj:

Autor rak21 (Post 3279386)
Ima netko da napise koju riječ? :)

Riječ o čemu? O tome koju boju miša da ti uzmeš?
Stvarno ga više razvlačite oko tih miševa i njihovih boja već 10 stranica teme.

Matta 22.02.2019. 07:07

Citiraj:

Autor RimtuTiTuki (Post 3279340)
Napisao sam napomenu za one kojima treba.

Nisam ni quotao tebe, ti napisao fino upozorenje. Quotani kolega je napisao post u smislu "miš je smeće jer nema middle button". :)

Meni je ovaj miš premali za svakodnevno korištenje u desktop okruženju (a imam malu šapu). No, za ponijeti sa sobom boljeg nema (pogotovo za novce sa akcije).

FRipper 22.02.2019. 12:00

Citiraj:

Autor panasonic (Post 3279455)
Riječ o čemu? O tome koju boju miša da ti uzmeš?
Stvarno ga više razvlačite oko tih miševa i njihovih boja već 10 stranica teme.

Potpisujem i ako se to nastavi lockati cu temu do daljnjega.

Ak se vec cigancite, prihvatite sto vam nude ako je cijena ok i gotovo. Budite sretni sto ste nesto dobili.

bigAdvance 22.02.2019. 13:36

Citiraj:

Autor FRipper (Post 3279543)
Ak se vec cigancite, prihvatite sto vam nude ako je cijena ok i gotovo. Budite sretni sto ste nesto dobili.

Ne budi smiješan, ovaj komentar ti nije trebao.

Cijela priča s miševima i bojama je direktni pokazatelj kako Links radi, i vrlo koristan info on topic.

Nude ti proizvod u boji koji nitko ne želi, kažu da ostalih boja nemaju + maknuli su ih sa weba.
Ukoliko ne inzistiraš na drugoj boji, oni imaju dokaz da su ti ponudili zamjenski proizvod i u očima zakona sve ok.
Ukoliko inzistiraš, odjednom se nađe miš u drugoj boji eno iza police u skladištu ostao jedan.

Ako ovo nije koristan info i svojevrsni review Linksa u skladu s ovom temom, što je?

FRipper 22.02.2019. 14:48

Pa nisu vam ponudili podlogu jer nemaju misa. Vec su vam ponudili isti proizvod, istih specifikacija samo druge boje.

To ko da kupujes nekakvo kuciste, recino Nzxt h500 crvene boje i trgovina kaze nema ali ti moze ponuditi ljubicasto, bijelo, crno i plavo. I onda ti ides prijaviti trgovinu jer nemaju ono sto ti zelis i cigancis se prijavama okolo da dobijes crveno jer eto trgovina se hoce rijesiti ostalih pa ti nude to jer crveno svi zele pa ce se i ovak i onak prodati.

I nemoj meni govoriti sto mi je trebalo a sto ne. I ponavljam, iako ne bi trebao, lockati cu temu ak nastavite s glupostima. Amen

Rista 22.02.2019. 14:49

Malo ste zabrijali sa tim bojama. I kad reklamiras kupljeni proizvod direktno Logitechu sa filozofijom oko boja dobijes odjeb u stilu uzmi ili ostavi. Ne bih ni ocekivao da trgovina drukcije postupi s obzirom na okolnosti.

tskarda 22.02.2019. 15:37

Ja naručio dva miša i otkantali me, u međuvremenu kupio drugdje. Hoće netko bijele miševe po nabavnoj? :D

darkydark 22.02.2019. 15:50

Citiraj:

Autor FRipper (Post 3279604)
Pa nisu vam ponudili podlogu jer nemaju misa. Vec su vam ponudili isti proizvod, istih specifikacija samo druge boje.

To ko da kupujes nekakvo kuciste, recino Nzxt h500 crvene boje i trgovina kaze nema ali ti moze ponuditi ljubicasto, bijelo, crno i plavo. I onda ti ides prijaviti trgovinu jer nemaju ono sto ti zelis i cigancis se prijavama okolo da dobijes crveno jer eto trgovina se hoce rijesiti ostalih pa ti nude to jer crveno svi zele pa ce se i ovak i onak prodati.

Lepi moj, od svih ljudi ti bi trebal znati da nije isto, s obzirom da i sam radiš u maloprodaji.

Ni približno nije isto ako se tak nekaj dogodi prije naplate / potvrde narudžbe. Prema ZOO izdavanje računa, a iz prakse čak i proces naplate, odnosno sama potvrda narudžbe se smatraju sklapanjem ugovora. Pa je onda poprilično velika razlika jel se nešto dogodilo prije no što je ugovor sklopljen (situacija koju ti opisuješ) ili nakon (situacija koju mi imamo s Linksom)

Citiraj:

Autor FRipper (Post 3279604)
I nemoj meni govoriti sto mi je trebalo a sto ne. I ponavljam, iako ne bi trebao, lockati cu temu ak nastavite s glupostima. Amen

Citiraj:

Autor FRipper (Post 3279543)
Budite sretni sto ste nesto dobili

Dok pričaš stvari koje su faktički netočne i još to govoriš kao da su se Denis i Vedran, kao dva milostiva anđela spustila s nebesa i nama raji podarili jeftinog hardvera, da neko te treba pozati na red. Ovdje se ne radi o milostiniji nego jednostavnom kršenju zakona i nema tu da smo nešto dobili, nego s količinom prijava izborili.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13.