![]() |
Citiraj:
ako misliš na ovaj S410UA-BV996T, postoji i 4GB i 8GB verzija i obje imaju u ponudi, razlika je u broju na kraju modela ASUS S410UA-BV996T-4 i ASUS S410UA-BV996T-8 |
Citiraj:
Meni nude bijeli miš |
Jeste li svi slali prijavu na mingo pa vam se javljaju sad ili se javljaju svima?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne budi mučki provokator.. ja nisam slao na mingo a odgovorili su mi.. poslao sam mail na prodaja@links.hr s opisom situacije i brojem narudžbi koje su onda bile otkazane
|
Ja prihvatio bijeli miš, kontaktirati će me kada stigne u poslovnicu
|
Citiraj:
Odgovorili su i meni.. negativno i onda pozitivno nakon što je mingo uskočio. I nisam vidio da se javio itko tko nije slao na mingo da ga je Links kontaktirao. |
Citiraj:
|
Koliko im dati vremena da (pozitivno) odgovore prije slanja prigovora MINGO.u?
|
Pa ono, 15 dana je zakonski rok za odgovor na pritužbu.
|
Ekipa koja je izvisila za coolermaster tipkovnicu i poslala prigovor, što su vam sada ponudili kao alternativu, pošto te tipk više nemaju u ponudi?
|
Ne mora znaciti da je nemaju,nisi imali niti misa pa su ga nasli.Ponudti ce ti nesto u tom cjenovnom rangu.
Citiraj:
|
Citiraj:
:fala: |
nemaju ram u ponudi koji sam prvotno naručio (apacer blade 3600mhz) pa su mi ga sad opet ponudili.. možda izvlače odnekle, tko će znat.. pitao sam čak i za zamjenu za neki drugi artikl jer mi ram više ne treba pa su rekli samo ovo što je bilo naručeno, ne mogu birat ništa drugo
|
Baš ste zabrijali za taj miš...
Čisto za upozorenje onima kojima treba middle button... MX master Anywhere ga za razliku od velikog brata ga nema. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne kupuje se za desktop okruženje nego za prijenosnik. Imam prvu generaciju MX Anywhere, jedan je od najboljih miševa za prijenosnike. 2S bih uzeo čisto da se riješim receivera, da mogu preko BT-a spajati na Surface Pro. |
bez minga uredno su me kontaktirali- samo sam poslao linksu prigovor na njihovo otkantavanje iz 12 mj
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni treba za posao... i miš mi je na granici sa beskorisnim. Da sam znao da nema middle button, ne bi ga kupio. Inače koristim normalni MX i miš je fantastičan, blesavo sam zaključio da MX anywhere ima isti mehanizam. Znam da na ovom forumu ima i drugih koji koriste CAD aplikacije. |
Odgovorili mi vec danas, ponudili bez pitanja BIJELI po BF cijeni uz podužu ispriku. Dostava po izboru; dostava na adresu/ poslovnicu.
Jel uzeo neki taj bijeli? Zanima me dal jeftino izgleda.. Plavi (koji je i naručen za BF) mi je nekako no.1 izbor iako ga nisam vidio uživo. Ima netko da napise koju riječ? :) |
Citiraj:
Stvarno ga više razvlačite oko tih miševa i njihovih boja već 10 stranica teme. |
Citiraj:
Meni je ovaj miš premali za svakodnevno korištenje u desktop okruženju (a imam malu šapu). No, za ponijeti sa sobom boljeg nema (pogotovo za novce sa akcije). |
Citiraj:
Ak se vec cigancite, prihvatite sto vam nude ako je cijena ok i gotovo. Budite sretni sto ste nesto dobili. |
Citiraj:
Cijela priča s miševima i bojama je direktni pokazatelj kako Links radi, i vrlo koristan info on topic. Nude ti proizvod u boji koji nitko ne želi, kažu da ostalih boja nemaju + maknuli su ih sa weba. Ukoliko ne inzistiraš na drugoj boji, oni imaju dokaz da su ti ponudili zamjenski proizvod i u očima zakona sve ok. Ukoliko inzistiraš, odjednom se nađe miš u drugoj boji eno iza police u skladištu ostao jedan. Ako ovo nije koristan info i svojevrsni review Linksa u skladu s ovom temom, što je? |
Pa nisu vam ponudili podlogu jer nemaju misa. Vec su vam ponudili isti proizvod, istih specifikacija samo druge boje.
To ko da kupujes nekakvo kuciste, recino Nzxt h500 crvene boje i trgovina kaze nema ali ti moze ponuditi ljubicasto, bijelo, crno i plavo. I onda ti ides prijaviti trgovinu jer nemaju ono sto ti zelis i cigancis se prijavama okolo da dobijes crveno jer eto trgovina se hoce rijesiti ostalih pa ti nude to jer crveno svi zele pa ce se i ovak i onak prodati. I nemoj meni govoriti sto mi je trebalo a sto ne. I ponavljam, iako ne bi trebao, lockati cu temu ak nastavite s glupostima. Amen |
Malo ste zabrijali sa tim bojama. I kad reklamiras kupljeni proizvod direktno Logitechu sa filozofijom oko boja dobijes odjeb u stilu uzmi ili ostavi. Ne bih ni ocekivao da trgovina drukcije postupi s obzirom na okolnosti.
|
Ja naručio dva miša i otkantali me, u međuvremenu kupio drugdje. Hoće netko bijele miševe po nabavnoj? :D
|
Citiraj:
Ni približno nije isto ako se tak nekaj dogodi prije naplate / potvrde narudžbe. Prema ZOO izdavanje računa, a iz prakse čak i proces naplate, odnosno sama potvrda narudžbe se smatraju sklapanjem ugovora. Pa je onda poprilično velika razlika jel se nešto dogodilo prije no što je ugovor sklopljen (situacija koju ti opisuješ) ili nakon (situacija koju mi imamo s Linksom) Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |