![]() |
|
Citiraj:
|
Kod ovog lidlovog nema ciscenja, cak pakiranje ima oznaku da nagriza :D
Nakon 2 min kad odstoji sredstvo na felgi sa miniwashom ide sve dole, koliko god masno na felgi bilo. |
Ako ima oznaku nagrizanja,onda bolje dat koju kunu više nego ići kod meštra koji lakira felge.Jeftinija opcija. :D
|
Citiraj:
sigurno bi u servisu bili presretni da procitaju ovu reklamu :) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
onda: sam pao sam se ubio
:D Ja volim imati račun i radi garancije |
Hehe a garancija je po njima vrijedila ,e sad, prošlo je dvije godine i auto još vozi pa nisam imao priliku vidjeti da li bi pravili probleme .
Slažem se inače da je bolje sa računom i sigurnije ali evo kolega je kod njih reparirao letvu volana i imao račun i pravili su velike probleme sa reklamacijom i na kraju nisu ni priznali reklamaciju tako da sve ovisi koliko imaš sreće i koliko ti se da kasnije natezati po sudu ... Citiraj:
|
Citiraj:
Za kožu kod sebe koristim obično Erdal mlijeko za kožu. Čisti je odlično, ostaje mekana, također i bolje izglega nakon primjene. |
Dečki, kod Slunja sam imao nesreću, u koloni se tip zabio u mene dok sam ja stajao na mjestu, kolona se pomakla, ja se pomaknem, stanem, 3 sekunde nakon toga bum....
Zvao policiju, napravili zapisnik bla bla.... Sad ću ići prijaviti štetu u njegovo osiguranje Ima netko iskustva da mi kaže kako da se postavim nakon toga s procjenama itd? |
Koji auto / koliko star auto ...?
|
Volvo V60, 2011
|
Tam kazes u kojem servisu ga zelis servisirat i das IBAN od servisa da uplate pare.
I odes u servis sa izvidom stete i onda se oni sve dogovaraju sa osiguranjem. Tak je barem u CO |
Citiraj:
Otišao u ovlašteni servis, rekao da poprave sve (gepek, branik, nosač branika, far, vrata, staklo, čak i nosač tablice) i okrivljenikovo osiguranje je sve pokrilo. Slično sam imao s svojim starim autom, Citroen C3, 2004. godište. Tamo mi je šteta bila svega 1500kn (nosač branika), dobio procjenu od 8000kn. Uzeo tih 8000kn, popravio cijeli auto, napravio servis, kupio gume i još mi ostalo 1000kn. Tvoj volvo je relativno još nov auto, tako da se ja ne bi zajebavao s procjenama. Imaš 2 mogućnosti znači. Prva je da ti oni daju procjenu i ti uzmeš lovu i radiš s lovom što želiš (riskiraš premalu svotu) ili odeš u servis, oni ti sve poprave, dostaviš račune osiguranju (to radi servis) i oni sve pokriju. |
Citiraj:
Jedino bolje ne uzeti one mat finish, nego obične |
Hvala dečki, ovo mi je prva prometna ikad pa ne znam kak to ide :)
|
Jel ti auto u voznom stanju?
Staroga je lik spucao od iza kao i tebe (cijeli zadnji kraj je bil skrsen, al su svjetla radila) mu je murjak rekao da se moze otpeljat na procjenu i do servisa i to je to. Jer ak ga zaustave da mu mogu skinut rege i poslat na izvanredni tehnicki. Tak da se nemoj bas vozit sa autom. |
Citiraj:
Nudli mi nagodbu od 16k kn koju nisam prihvatio. Dogovorio sam s njima da ću ga odvest u ovašteni servis i neka plate po fakturi. Krajnji iznos je bio 26k kn. Auto mi nije bio u voznom stanju pa sam tražio od servisa zamjenski auto bez ikakve osnove - ako prođe, prođe. I prošlo je, 3 tjedna se vozio s njihovim autom dok sve nisu riješili :) |
Tako sam ja napravio, ali su ih onda iz servisa morali zvati na dodatnu procjenu u servis jer ono što je iz osiguranja došlo nije bilo ok.
Uzeo auto iz servisa kad je bio gotov, nakon nekog vremena došla neka faktura da se vidi što je rađeno, osiguranje riješilo plaćanje sa servisom, nikakve brige oko toga nisam imao. |
šta kažete na ovo https://zadarski.slobodnadalmacija.h...ne-vidim-kraja
|
I bogati placu
|
Citiraj:
|
Preuzela je vozilo i vozila se 10 dana dok joj prijatelj limar nije pokazao da auto ima ne jednu, nego desetak grešaka i sad je šokirana kakvo je to novo auto :lol2:
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
Jel ga to ona vozila 3t km prije nego je "vidjela" propuste na autu ili su se malo izgustirali zaposlenici u benussiju :D
|
nisam imao dovoljno cakline na zubima da pročitam do kraja.
|
Citiraj:
|
Švabe izračunale da proizvodnja Tesle Model 3 košta 28k $ po autu
https://www.tportal.hr/autozona/clan...-foto-20180604 |
https://www.wiwo.de/technologie/mobi.../22632688.html
Bacanje random brojki simotamo. Nigdje se ne spominje je li u ovih $10k R&D, marketing, hladni pogon, i sve ostalo. |
EKUPI ima vikend akciju na gume pa možda netko nešto ubode.
LINK |
Hrvati su čudo.
Napravimo nagradnu igru gdje dijelimo ulje i filter za tip vozila koje posjeduješ. Frajer osvoji nagradu, pošaljemo mu ulje i filter za taj tip vozila. Frajer jučer zove, ali ja ne želim to ulje nego neko super-ultra- formula bla. Reko ok, stari, ali po katalozima i u našem servisu se ugrađuje ovo ulje, a uostalom to i proizvođač propisuje. On veli - ne, ja hoću super zakon skupo ulje, ako mi vi to ne pošaljete - tužit ću vas. Zove direktora, inspekciju... Mislim, wtf. Stari, dobio si džabe 5l ulja i filter, sve po specifikacijama. Čemu sve ovo? I to nije prvi put. Ja ne kužim, kaj nekaj stavljaju u hranu Hrvatima ili? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:50. |
|