![]() |
Citiraj:
Naravno, ne mislim početi pratiti Star Trek ni u najluđim snovima, ali ovo je bilo very funny :D fala, sad su mi jasne paralele koje ste postavili :D |
Ako te zanima neki sociološki pogled na rase to je po meni najbolje odrađeno u DS9.
|
pa ferengiji su najbolji :chears:
onda je svakako najbolje pogledati DS9 :goood: |
Razumljivo je da u ovo doba izolacija ljudi imaju posebno puno vremena i volje analizirati nebitne stvari pa eto.... Kritičara je bilo i bit će.
Meni je Picard sasvim OK. Kritika je bilo i kad je tek izašao TNS i DS9 i VOY... |
Ferengiji su zakon.
Kad gost dođe u njihov dom, žena gola mora biti. Uz to, imaju bankomat sa "gold-pressed latinum". Moje ocjene za serije o kojima se piše: Discovery - 4.5/5 Mandalorian - 4/5 Picard - 3.5/5 Sve su dobre, ali Picard je uvjerljivo najlošiji. Da nije bilo Seven of Nine, ocjena bi bila 3/5. Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
hmm, kad ih ovakvo gledam totalna asocijacija na korporacije :lol2: |
Citiraj:
Evo ja povlacim sve sto sam rekao za vinograd jer IMO to je najmanji problem ove serije, ja doslovno nemogu zavrsiti serijal, vjerojatno ni necu... |
Vidim da si pod stresom. Popij si jednu čašicu, iz vinograda... :D
|
Ja samo čekam da Picard u nekoj od sljedećih epizoda naiđe na svog ljubavnika i zažvali ga...
Onda gasim internet i sve u 3pm. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ne znam, ali ova slika mi se urezala u pamćenje :puke:
https://i.postimg.cc/p9W3YtHx/60dd88af9bcd59f2.jpg |
Jebi se, bas nisam morao ovo vidjet :D
|
Samo te psihički pripremam da bi ga Picard možda mogao i primit do kraja serije...
Da ne bi bilo kasnije "joj kako to?". |
Holivud jednostavno mora u sve stavljati tu libtard propagandu...
Guranje gejštine gledateljima u grlo je postalo standard u svim novim izdanjima. |
Tako je, i obicno ako je film onak pravi gajerski onda ima ocjenu preko 8 na IMDB jer oni se drze zajedno i nema sanse da daju ocjenu manje iako je film sopran vec vidjen, predvidljiv i svasta sto iance kritiziramo na filmovima.
A ovaj Picard malo onak vuce na tetkicu po pokretima. |
Nažalost, Picard je jednostavno (ispala) bezveze serija kojoj je glavni glumac ujedno i glavni razlog za iole dobru gledanost, jer se otpočetka igra na tu (nostalgičnu) kartu.
Jeri Ryan je u svakom slučaju bila dobar dodatak, ali ni njezina pojava ne može izvući Picard kao seriju vrijednu daljnjeg gledanja. Odavno sam se pomiril s činjenicom da danas više nisu u mogućnosti snimiti dobar Star Trek serijal. Možda jednog dana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jednostavno su im mozgovi previše isprani nekim površnim i kratkoročnim sranjima, attention span im je sveden na par sekundi, nisu u stanju više pročitati više od par rečenica u komadu bez da im mozak blokira, a kamoli shvatit neke kompleksnije teorije iz ST svijeta. Čast iznimkama naravno, ali iznimke se nažalost ne gledaju kada se odabire koliko kvalitetnim će se danas napraviti serija/film/igra, pa to obično završi kao plitak fast-food uradak. |
Citiraj:
|
I kada je besplatno, uvijek možeš kupiti jeftinije. Ag008 pravilo
|
Gledam ok je,nisam ni mislio da ce ovo bit ST to je umrlo sa Archerom.
Nema tu vise ni sentimenta ni price ni dobre glume a nas je vrime pregazilo i nikad nece biti ono sta je nekad bilo ,tako mislim i za igre,glazbu pa cak filmove . Nostalgija je jebena stvar. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
She can touch your lobes but never your latinum.
More is good... all is better. :D |
Citiraj:
|
Ma reko je da je prestao gledat, čašicu da se smiri, gadno su ti vinogradi utjecali na njega. :D
Kajaznam, meni je Picard ok. Veliki sam sf fan i generalno, odgledat ću sve što se nudi od žanra, pogotovo ST i SW. Mislim da se najveći broj onih koji pljuju po novijim ST uradcima nemre naviknut na priču koja se proteže kroz epizode i nije pričica po epizodi ko prije. Ne znam za druge, al da onakav st tng danas izađe, sumnjam da bi zaživio za drugu sezonu. Ja sam stariji i gledam sve to no tu je i dobar dio nostalgije. Novijim generacijama stari star trek izgleda zastarjelo i u potpunosti ih razumijem. No znam što mi ne fali iz starog star treka; konzole na mostu koje pri najmanjoj pizdariji eksplodiraju ko da su punjene s C4. :D |
Star Trek je otišao u kuki kada je otišao Rick Berman 2005. Zadnje kaj je imalo onaj osjećaj Star Treka je Star Trek: Enterprise sa T'Pol i ekipom.
Nakon toga ovo sve nit smrdi, nit miriše, ali ista stvar je zadesila i Star Wars. I sve se bojim na kaj bu izgledao novi Indiana Jones, kad ga napune s SJW, rodnom ideologijom i slično... :D |
|
Neki dan ta epizoda išla na rtl kockici. U ostatku epizode Picard nategne Vash.
|
Da, bila je neki dan, ali nisam gledao do kraja što je bilo. Dakle, ima nade za starog :)
Iakonje malo čudno da stari ide na Risu čitati knjigu :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Što god da se desi u epizodi, znaš da će na kraju epizode biti reset. I u sljedečoj epizodi ko da prošle nije ni bilo... :nono: Osim na prijelazima sezona. DS9 je to donekle maknuo, ENT pogotovo. Ne znam, kažem, meni je Picard OK Nije nešto vrhunsko, ali ok. Nisam puno očekivao pa valjda zato nisam toliko razočaran. Danas se serija ne izbacuje van ako glavni lik nije feministkinja i ako nema bar 2 gay-a. Tako da sam to i očekivao. |
Voyager je imao epizodne price i pricu kroz cijelu seriju (da se izvuku iz delta kvadranta i vrate doma).
ENT je imao meni izuzetno iritantnog kapetana i njegovo pasce. Plus su radnju smjestili prije svih ostalih serija, sto moze bit zanimljivo par epizoda al' vecina nas zeli gledati high tech buducnosti. Taman kad je ENT postao gledljiv, cancel. E da, T-pol :zdero: Discovery, e to je buchkuris koji mi je bio toliko los u svakom pogledu da sam prestao gledati u prvoj sezoni. Procitao sam da su pokrpali timeline u drugoj sezoni, ono tipa puj pik ne vazi. Picard smo vec odrazglabali. Imao je sve preduvjete da ispadne dobro al' nije bas. Inace Orville je pokazao da stari koncept jedna prica po epizodi i dalje moze funkcionirati sasvim dobro. Od pocetne ST parodije su postali ST umjesto ST-a. |
Voyager mi je definitivno najdraži dio ST sage, ali ta serija je imala ponekad mutave epizode na kvadrat :)
Ljudi su napravili karijeru od "ismijavanja" tih epizoda i dobro zarađuju na tome. Npr SF Debris... https://sfdebris.com/videos/startrek.php |
Ma sve su imale mutave epizode samo su nam tada bile dobre a mozda i nisu al' mozak selektivno pamti (samo dobro). Sjecam se da je prije dosta godina HRT pustio ST od pocetka. Prva sezona je bila crno bijela, interijer sklepan od iverice, robot protiv koje su se borili izgleda presmijesno. Al' to je snimano '60 sa tehnologijom koji su imali tj. nemali tada.
Edit: Kad sam googlao kad je ST poceo, naletio na ovo Star Trek: Short Treks |
Fala! Nisam ni znao da je druga "sezona" short treksa vani.
|
Citiraj:
|
Da. Ali jako kratke epizodice.
|
Evo pogledao i ja Picarda, pa skorz ok, nastavit cu gledat ofc
|
Pogledao i zadnje dvije epizode. Na silu. Jos jedan ST kojeg necu pratiti. Cheezy i klisejasto. S druge strane poceo gledati TNG na Netflixu.
S trece strane, nastavio Mandaloriana. Odjednom ima vise smisla. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:23. |