![]() |
I povrh svega Kiki je dobio bananu od Neuera. Predobro.
|
Svaka čast Neuer-u !
|
Citiraj:
Napunit će ih ko Mozart kajdanku :D |
Svaka cast i Alaba-i :D
|
Citiraj:
čekam prvog navijača reala da krene po sucima, gmazovima i krivo postavljenim planetima, ronaldovoj frizuri, nadrogiranom neueru koji kolje madridsku nejač :D |
Citiraj:
Ili ih pola sad glumi Bayernove navijače :fuming: |
Bude bilo veselo finale bez pola igrača iz svake momčadi. :D
Valjda će se luiz i cahil dobiti do finala. Iako treba još i prvenstvo odraditi. :) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Terry - crveni
Ivanović - dva žuta Luiz - ozljeđen Cahil - Ozljeđen Ramires - dva žuta Meireles - dva žuta MRAK! :D Treba točno vidjeti i za bayern i za chelsea jer sam ovo napisao iz glave. :D |
Kako rece Gary
„Fußball ist ein einfaches Spiel: 22 Männer jagen 90 Minuten lang einem Ball nach, und am Ende gewinnen die Deutschen.“ Bayern osvaja ligu prvaka,jedino ih neki gadan Englesko-X savez moze zaustaviti... |
Bakica i Ramos pred rajem kod sv. Petra, Bakica: "Ja sam se puno molila" Sv. Petar: "Možeš u raj". Ramos: "Ja sam samo došao po loptu".
:D |
Citiraj:
Luiz isto lako moguće-vjerojatno, ipak je to skoro mjesec dana Ostatak je točan A Bayernu fale Alaba, Badstuber i Gustavo |
Jaaaaaoooo, jaaaaooooo... Borba do koljena, nepotrebna drama u produzetcima, bayern je morao to riješit prije.. Bayern bolji u obadvije tekme. Premalo od velikog Reala.. Finale doma, genijalno!!
Edit: malo sam okasnio sa komentiranjem. Nabrundao sam se.. |
Citiraj:
|
Meni je jedino Murinja nekako zao...nikako da trenira momcad koja mi je draga :D
Drago mi je da je Bayern prosao :) |
|
Odlična tekma, akcija na obje strane, gušt za gledat.
Kao što sam i napisao drugi gol reala i nedosuđeni penal i crveni za pepea, po tome je bayern teško pokraden, ajmo realovci di ste sad? :D Točno se vidjelo danas na ovoj tekmi tko se stalno žali. Cijelo vrijeme se cvili kak ovi iz barce trče prema sucu a real nije niš bolji, mašu sa rukama, skaču oko suca, a bayern samo šuti i igra. Baš me zanima koliko će ljudi sad ovo potvrdit, jer kad barca to radi ispišu se dvije stranice o tome :) Ali nebitno, drago mi je što je bayern dobio, zaslužili su sa svojom igrom, a ne obranom :p Ronaldo osim ona dva gola (zapravo jedan gol, drugi je penal) nije pokazao ništa, od slobodnjaka, imao ih je koliko hoće do same igre, jednom se spotaknuo na loptu :D a obranjeni penal mi je uljepšao večer. Žao mi je kaj ola nije ušao, na kraju bi napravio dar mar u obrani sa svojom brzinom jer su od produžetaka svi teško hodali. Amdo nemaš sreće, ne bum navijao za čelzi, a baš sam imao namjeru :D Samo neka finale bude lijepo za gledat :) A Mr. Perfect je stvarno svašta napravio ovu sezonu, umjesto kupa osvojio ligu :D |
Ja ću samo reći FC Bayern München - Mia san Mia! :D
Drug Brko ti voliš Bayern, a ? :D |
@buljo..golovi od reala imho nisu regularni. Niti jedan od njih. Prvi je iz penala koji nije bio pošto je lopta napucana u ruku igrača koji je padao na pod i ta ruka mu je služila da se dočeka na njuh. Možda ovaj kobasičar to ne shvaća ali to zapravo to tako ide u ljudskoj prirodi da se dočekaš na ruku, a ne da padneš kao klada. :D
Real klasično španjolski po pitanju žalopoljki i kokodakanja oko sudaca. Pepe prednjači po tome. Kad suparnički igrač ima loptu ovaj će ga ubiti i složiti sa zemljom, a kad on ima loptu i padne odmah širenje ruku s poda i tak to. :) Simulacije i glume realovaca na visokoj razini sinoć. ;) Meni nije jasno kaj je bayernov trener radio...imao je dvije izmjene i mogao je staviti svježe krvi i možda dobiti utakmicu prije isteka 90. minute. :) http://www.index.hr/sport/clanak/ron...al/611839.aspx I sada finale. :) Tko god da osvoji dobro je! :) Glavno da to nisu real ili barcelona. :) |
Ja bi da Bayern osvoji :D
Toliko da OLIĆ! ima medalju lige prvaka :D :D |
To mora da mu jako puno znači pošto ne igra uopće. :)
|
Drago mi je zbog Bayerna, igraju bolji nogomet od Reala trenutno, pogotovo njihova ofenzivna trojka... jedva čekam finale rezervnih momčadi :)
Ivan77, jučer sam uplatio 200kn na prolaz Bayerna :) Hvala |
Citiraj:
|
Bayern u finalu, ostvarila mi se želja :)
Tako i treba Realu, da su ove spomenute greške bile na štetu Reala, Mourinhu bi cijeli svijet bio kriv. Sad mi je užasno žao kaj se ne igra za treće mjesto :D Za sve hejtere, evo jedan dobar tekst: http://www.hrsport.net/analize/43902...koji-nedostaje |
Vrhunski tekst. :) Jako lijepo, a i istinito. :)
|
Nadam se da će Chelsea rastužit Bayern na svom stadionu,kao i mnoge Nijemce i ostale njihoce navijače :) i jedni i drugi su dosad dokazali da je sve moguće.
|
bit će u svakom slučaju zanimljivo finale. Puno bolje nego da igra Chelsea - Real.
|
|
Citiraj:
|
ako mancini ne osvoji prvenstvo za par dana očekujem naslov u novinama: "murinjo u cityu", jedini lovatorski klub u kojem nije bio, zapravo ne bi se čudio ni da ode u psg, pa onda za dvije sezone u city
|
Citiraj:
Na domaćem terenu svi će Bayern gurnut u ulogu favorita, a ipak je to finale LP, u jednoj tekmi sve je moguće. Plus što će se Chelsea vjerojatno opet odlično branit. Ako im se opet zalomi realizacija kao u dvije tekme protiv Barce, Minhen će plakat :D |
Ja se nadam da će ona stara Linekerova opet vrijediti: "Soccer is a game for 22 people that run around, play the ball, and one referee who makes a slew of mistakes, and in the end Germany always wins." :D
|
Citiraj:
|
|
Fantastično,1. poluvrijeme nisam gledao ali drugo je BM bio stalno bolji,real je u produžecima bio nešto bolji
Više ni murina nemože prigovarat sucima Onaj gustavo i alaba su stvarno dobro odigrali,ostali isto standardno dobri |
Alaba je stvarno odlican igrac, onakvu hladnokrvnost od takvog mladica nisam vec duze vrijeme vidio...
A Sergio Ramos ce u povijest kao jedini igrac koji nakon takvog udarca nije htio otrčati home-run |
|
Citiraj:
edit: cijelovitiji link...kojim njuskama se to desi... |
Neka neka, kako sam i priželjkivao, nema šugavaca u finalu, ni jednih ni drugih.
Ali mi je malo nejasno kako Real ne može satrat Bayernovu očajnu zadnju liniju. Ne i de mi u glavu zašto su se branili. I ispali su od prvog jačeg koji je naišao, kao i prošle godine... A u finalu malo naginjem Bayernu, ali mi se Chelsea omilio u ove dvije utakmice, pa nek bude ko koga. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:36. |