![]() |
Ako 5" postane standard, onda je moguće da 4,3" postane slabiji brat u seriji. Kao što je danas stvar s 3,7" mobovima. To se već rangira u mid-low segmet i ima isti takav mid hardver. E to je ono što mene recimo hebe. Nema više high end mobova s 4" ekranom, a da nisu lanjski. Ne vidim niti mob kojim bi zamjenio svoj sgs2 u zadanim gabaritima.
I samo neka netko spomene sgs3 i sgs3 mini kombo :) Ovo mini smeće je prepakirani lanjski model. |
Meni sve do 5 još oke. Tako da se ne žalim. SGS3 mi je ružan ko pas :D. Još kad se smanji bezel, to je to. Samo da vrati dizajn kao na SGS2, ali bojim se niš od toga :)
Iako, gledam Motorolu sve više (zbog svojih modela sa big baterijama) |
@xlr: Probaj si nabavit negdje Huawei Ascend D quad xl..quad, 4.5" 720p, ips ekran, dobra baterija a gabaritima otprilike isti ko i s2, evo, sensation i slični..čak je mrvicu kraći od one s. A tu je i Xiaomi MI-2 kad bi se njega moglo negdje ubost. :D
|
Jel netko od članova možda došao u doticaj sa Nexusom 4?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
htc one x ? |
|
A gdje to ima/će bit za kupit?
|
jel to planira ići na naše tržište ili je još jedan u nizu "wishful thinking"?
|
Citiraj:
|
:D |
Sa HOX-om su zabijali čavle u dasku. I to s ekranom, a ne bokom moba kao ovdje!
|
oduševljen i tim filmićem i ovim sa hoxom. No svi su ti mobiteli za k*rac, note II je jedini s kojim možeš čistiti snig.
|
Koji snijeg? Kaže Holding da su sve počisitili! :fiju:
|
ma vi ste samo ljubomorni na moj novi mobitel:nono:
i sta mislite kad ce doci jaci mob od nota2? s4? |
odakle to da je note2 najjaci mob? mozda je najveci ali najjaci nikako.. Isti hardveraj kao na S3 i zastarjeli Mali400 :)
Ajde da je unutra Krait 4jezgre onda je druga prica.. Zar nije LG Nexus4 tata ovom plastic fantastic zamzungu? Ahaa, ti vjerovatno pitas za jaceg samsunga, onda pocetak iduce godine i S4.. |
Citiraj:
Jedva čekam da prođe oko godinu dana, kad se malo cijene slegnu (polovnih), da ubodem Note 2 :goood: |
savrsen je note2 stvarno... sve radi bez greske , presao sam sa xperie neo na njega i razlika je:nuts: :care:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na kraju sam uzeo LG P990 i mogu reć da sam zadovoljan. Sa tvorničkim romom je sve super, sto je najvaznije net i gps super rade, to mi je bitno. Sad sam grunuo CM7 gore, kao da malo trza mob...ugl., zadovoljan telefonom nakon Huaweia. I on je bio dobar :beer: |
Još jedna istočnjačka nabrijana pila - Xiaomi M3
http://www.gizchina.com/2012/12/10/l...5-inch-screen/ |
ljudi koji je android best buy do nekih 800kn?
|
Citiraj:
Frend si je nabavio onaj MI2 iz kine. Uglavnom vrlo dobar mob, za malo novaca. Što je najbitnije radi kod nas u što sam sumnjao. Jedan je prošao bez carine a na jedan je platio nešto sitno. |
Hmm je vidim na netu cijene oko oko 400 dolara što po meni i nije neki deal za no name mobitel - koliko ti je frend plaćao??
|
sta mislite do kojeg broja ce proizvodjaci ici prije promjene naziva ili oznake mobitela.... ono za 10 god valjda nece biti samsung galaxy s15 iphone15 itd:beer:
|
Citiraj:
|
Ekipa iz racunalo.com je dobila u ruke Nexus 4 i napravili su mali test:
http://www.racunalo.com/mini-test-lg...sio-baterijom/ |
Evo ti i detaljnog reviewa
http://www.gsmarena.com/google_nexus_4-review-860.php |
Citiraj:
|
Citiraj:
Otkad sam nabavio Note, laptop mi stoji u ormaru i tuguje... Note II je super, ali meni je originalni Note (GT-N7000) puno ljepši i ne vidim ni najmanji razlog da pređem na novi model. :amen: |
Zna li netko postoji li one klik rooth za tele2fonV1?
|
Citiraj:
Ali zar on nije dosta skuplji od ovoga? Ovaj test gore na gsmareni nije dobar. Morao bi biti svugdje brži od svih. Fail je test. EDIT: super je cijena zupy. Jedino ako ti ovi naši ne uvale carinu, a moguće je. |
300 ojra (+ par ojra slanje) 8gb verija a 350 ojra 16gb na google play-u (storeu).
U usa i kanadi je recimo cijena 300 (350) dolara + porez i slanje- dakle više nego pristojna cijena uspoređujući druge name i no-name mobove |
Citiraj:
kazu da se to rijesi custom romom, ali neznam nisam imao note1. |
Pa sve se na svakom androidu riješi custom romom. A apsolutno svaki dual coreac leti sa pravim romom i na gingeru.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Note 2 je sigurno bolji i brzi i ima veeeeliku bateriju ali mi je skup. Inače uzeo sam neki dan novu bateriju za note, pollarcell iz njemačke sa ibeja. 2700mah za 13 eura, i mogu reći da je super za sad, dosta bolje drži od originalne ali najvjerojatnije jer mi je original baterija sad stara već godinu dana skoro, no sve u svemu ok kupnja , valjda :) |
sta smo rekli za baterije u novim telefonima, mogu se bez beda svakako puniti? mob mi se puni kad ga prikljucim na komp, a prikljucujem ga onak i po 5+ puta dnevno po par minuta, naodpuni se za nekoliko % svaki put. to nista nije lose za bateriju?
i zracenje mobitela... zamislio sam se malo, po danu mi je mobitel u dzepu pored yaya, a nocu pored glave onak 0,5m. sta mislite o tome, imam li vece sanse za dobiti rak ili tako nesto, jeste rasrpavljali o tome ne nalazim searchom |
Naravno da nije oke ni bateriju u mobu svakako puniti. Ista je stvar kao sa laptopima. Ali biti rob baterije, još u mobu gdje ne traje dugo (novim), zašto bi netko htio, a nova je do 200 kuna max max tako da samo "uživaj" pa nakon 2 godine ako ode već vrit zemi novu!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |