![]() |
ja sam davno otisao na Elementum, uvijek radi besprijekorno.. Quasar je napusten od developera pa mi je nekako logicnije koristit addon kojeg u slucaju problema netko odrzava...
from my Mate 10 Pro |
Ima netko ideju zasto kad odem na Url Resolver ne mogu pristupiti Configure tabu? Mogu samo update, auto-update, disable i uninstall mijenjati. A hocu dodat Real Debrid
|
Citiraj:
|
koju ono verziju moram stavit za LE, zaboravio sam.. :P
a volio bi ga probat ponovo pa da usporedim sa Elementumom.. from my Mate 10 Pro |
opet cu pitati, da li je tko ovdje upogonio Kodi sa DSP playerom,
ili KODI koji koristi external player. U oba slucaja me zanima da koristi MadVR render, jer je slika nakon sto se poriktaju postavke neusporedivo bolja, ono, kao da gledam 4K. Ali nece Kodi sa DSPlayerom da pamti postavke u madvru, svaki put kad pokrenem drugi film moram ponovno sve mijenjati. ko je tu lud |
1 privitaka
ja nekidan umirovio quasar i stavio elementum...osim par opcija u settings gotovo ista stvar međutim ima san problema sa funkcioniranjem dok ideš malo čačkat po opcijama i pogotovo ako dodaš/aktiviraš neki od dodatnih trakera (nisan bio zadovoljan količinom rezultata).
Ono šta san zaključija je to da addon ne funkcionira dobro/uopce ako uključiš previše trakera pa tu treba malo eksperimentirat... Isto tako, čini se da cache radi određene probleme kao i kod quasar-a i nakon onemogučavanja stvar sad radi prilično dobro |
bok,
dali vam rade kanali kod aragon live addon-a ? |
Citiraj:
Sent from my Blackview BV2000s using Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel moguće uzimat screenshot na PC sa kodi iz filmova ?
Ne kužim da jedan takav program nema tu opciju. |
PrintScreen tipka
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
imas Don TV i Green addon koji imaju odlicne IPTV liste.. @Mihael moze.. :) from my Mate 10 Pro |
Citiraj:
budem sada instalirao don tv addon, imaš negdje opis kako instalirati green addon jer nemrem naći upute i dal imaš još koji prijedlog ? hvala |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
no snasao sam se u meduvremenu i ipak mi Elementum bolje radi, puno brze skine stream i pocne plejat nego Quasar.. Sent from my Blackview BV2000s using Tapatalk |
E jbg, nisam te shvatio. Arm u svakom slucaju jer su svi ovi procesori kao i na mobitelima na arm arhitekturi.
|
U zadnje vrijeme Kodi (Neptune Rising) mi je počeo štekati u smislu:
1. 1080p i HD filmovi mi se zamrznu pa onda neko vrijeme vrti i vrti. 2. Filmovi/serije prilikom prelaska scena postanu full kockaste i vide se ostaci prethodne scene (vjerojatno je štekanje u brzini isto uzrok). 3. Pronađeni sourceovi kada ih se klikne, počne vrtjeti kao da je našao film, čak se pokaže i plavi play gumb gore desno, ali onda se isključi film. Također se zna isključiti kada ga "premotavam". Da li je ovo specifično za Kodi ili se meni nešto smrdalo? |
Ovo pod broj 3. mi se znalo dogodit, ostalo ne.
Čini mi se da je Neptune Rising dosta slab sa sourcevima. Ponekad čak moram ponovno pokrenuti film da prikaže ostale sourceve. Placenta mi ih puno više nađe, pa onda nju koristim. |
Ljudi šta da stavim starom na kodi da gleda ligu prvaka ? Ne pada mi na pamet prekidati im ugovor zbog jebene lige prvaka a stari je lud 😂😂
|
iptv only
|
Citiraj:
|
Da li postoji neki addon za netflix? Ovaj alelec repo mi ne radi ..
|
Kaj? Nista?
Bas steta, taman povoljno nabavio netflix acc na ebayu... :) |
Bas me zanima kolko dugo bu radio acc. Kupovat netflix acc na ebay. ccc
Sent from my H8266 using Tapatalk |
Pa, vec par dana radi, premium acc, 3 USD.
Dvije kave... Kolko bude trajalo, vidjet cemo. :) |
Hehe zakon. Vjerojatno do kraja mjeseca. To je sigurno netko uzeo na probu i zaradio 3 $.
A gle. Ak bu mjesecno 3 usd, to je jos uvijek jeftinije od 12 eur kao kod nas. :)
|
Nisi razumia. Sta warlock kaze je da je netko vjerojatno napravia acc i isprobao premium koji je svima prvih mjesec dana besplatan i na tebi zaradio 3$. Sazjat ces za mjesec dana. ;)
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Tak je
Nikaj, javim za mjesec dana. :)
|
A kako ti može us account radit u hr
Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
Citiraj:
Pobriši cache na Neptune-u, možda riješi problem. |
Citiraj:
Dodatno, zna mi se desiti da mi Kodi totalno blokira te ga moram "Force Shutdown" prilikom pretraživanja sourceva za određeni film. Čitam na netu da se to ljudima događa na Neptune Risingu pa onda ručno isključe URL resolving za određene sourceve koji zablokiraju Kodi, samo treba naći koji source radi probleme. Izgleda da Neptune lagano počinje štekati, vrijeme je za neki novi addon. |
Ljudi jel vama radi elementum na windowsima 10 64bit?
Meni normalno ulazi u addon ali kad kliknem na filmove i npr. trending javlja error i da provjerim log. Tam nist pametno ne pise. Na sony android tvu radi savrseno Sent from my H8266 using Tapatalk |
i meni od jucer javlja da ne moze naci binaries i da ponovno instaliram. updatei se vrte u krug, nesto se zaribalo
|
Je li bitno kakvu memorijsku karticu kupim za box za Quasar, Elementum itd.?
|
Citiraj:
from my Mate 10 Pro |
Citiraj:
Jos nekom? Sent from my Redmi 4 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |