![]() |
Citiraj:
|
Issss....a ja nisam presao igru i nesto sam prtljao po hardovima i mislio sam da je save od igre na "c" i ja frajer lagano formatiram hard gdje je bila igra i sada sve ispocetka! :fuming:
|
Da ne prelistavam sad 120 stranica.
Ima li igrica modove za promjenit cijeli paket auta ako ima može koji link? :fala: |
|
Mislim da je veća vijest to da je došao novi patch, koji donosi puno bolju grafiku, ali srozava perfomanse.
|
i jel ko ima jel izašla "vani"
|
Je izašlo je...đubre ima 16GB :hitthewal:
Jebote kaj cu samo na GTA4 trosit preko 30GB harda :suicide: gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=mxv0Uxo3rOo |
Navodno postoje dva paketa - full (16gb) i epizode zasebno (LaTd - 4GB i BoGT - 3GB) kao paket od 7GB. Ovo sam negdje pročitao usput. Valja provjeriti. Slažem se da je 16GB uber preveliko.
|
Ako netko misli nesto uzimat sa game.co.uk, neka me PMa jer si zelim ovo uzet :)
|
A jel to stoji ko sama posebna igra ili treba imati ipak i GTA4 instaliran??
|
Citiraj:
|
Aham..ok hvala ti...
I jel tko vec igra...kaka je na kraju igra? |
šta je ovo di su dojmovi:D
pa več ste svi trebali igrat ili ste se zakačili na bc2:goood: ajd ajd svi u shop po igru i ovdje coments:) |
Ok je igra, radi i multiplayer cak :)
|
evo, i ja sam odlučio odigrat gta 4 nakon malo nadogradnje kompa...
znam da je igra bila neoptimizirana, vidim da postoji 5 službenih patcheva/updateova i još nekih caka da se to sredi, pa me zanima dal trebam instalirat sve patcheve (ili možda samo zadnji ako sadrzi sve patcheve u sebi) da izvučem najbolje.. čitao sam malo temu al je preduga i nisam se snašao pa ak me neko može uputit kaj da napravim.. edit: našao sam na drugom forumu da samo instaliram igru pa onda 1.0.6.0. patch, ne pretjerujem sa Anisotropic-om i shadowsima i da bi mogao dobit ok performanse jel to to ili mogu još nekaj napravit da izvučem najbolje iz ove igre? |
ok, znači na frišku instalaciju samo stavim 1.0.0.4. patch (tj. 5 update ili kako ga neki zovu 1.0.5.0.), a ne 1.0.4.0., nabavio sam 4890 umjesto gt8800 pa će valjda terat tolko da bude igrivo unatoč lošijoj optimizaciji
|
Citiraj:
|
Probaj instalirat patch 1.0.3.0 preko trenutnog meni je uspilo tako ili reinstall :)
|
dali je bolje igrat igru sa 1.0.0.4 (tj 1.0.5.0. kako ga ljudi zovu) ili sa 1.0.4.0. patchom?
čitam cijelo jutro forume i više ni sam neznam kaj napravit sa ovom igrom da se iz nje izvuče maksimum... |
kolko sam ja primjetio na svom kompu je da patch 1.0.3.0 najboljši, a ovaj novi gta sto je izišo je bolje optimiziraniji mada isto vidim da ima i patch za njega :)
|
ko je ovdje admin?
molim da mi se admin ove teme javi na pp
|
evo nabavio igru Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City
zanime me vi koji je imate jel znate kakve fore da se povećaju fpsi osim da se smanje video opcije. jel pomaže kakvo overclockanje cpu-a ili vga mislim da bolje radi običan gta4 sa patchevima nego ovaj bez. any1 |
Danas meni dolazi primjerak igre, pa ako budem imao vremena da je instaliram nabacim koji komentar ;)
|
Citiraj:
Prva 2 pactha su must have, i 3. je u redu, sve ostalo nisam probao. :beer: |
kakvi patchevi za koju igru misliš
za ove nastavke ili za prvi gta4 |
imaš pravo :D
NIšta od patcheva onda, ali OCanje proca bi ti uvelike pomoglo :chears: |
Jedno pitanjace
Idem kupit original sad dal da kupim onu verziju od 16gb ili gta4 pa oba add-ona? Jel zanima me dal je cijeli gta4, tj sve orig misisj itd, u tome paketu od 16gb? THX |
kolko sam ja skužio gta 4 i ovaj gta4 EFLC su 2 zasebne igre. ako griješim ispravite me.
skino sam od 16gb igru koja se instalirala malo različito od običnog gta 4 te kad sam ju pokreno onda sam imo samo za birat koju ekspanziju da pokrenem tj. dali da startam lost and damned ili baladu tonia. e sad dali postoji add on EFLC koji se integrira u origigi gta4 pa onda imaš sve 3 to neznam. any1 |
jel itko probo to cudo neoptimizirano pokrenut sa 5870 i kako stvari stoje?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |