![]() |
Citiraj:
Feature Disabled This feature is not currently available. i ne mogu doc na tier 2 |
na dosta burzi su zastopali registracije zbog navale valjda, probaj na poloniex tamo ne treba verifikacija
|
Koliko da drzim DCI na claymore, kopam eth sa 6x rx 570 koje bacaju 29.9 na defaultdcr 30. Stavim recimo 20 i svaka baca 30.6. Koliko je optimalno da stavim dcr i da li ima jos nesto da se podesava u claymore? Sto vise spustam dcr vise bacaju. Jel atetno to za grafu?
|
-dcri Decred/Siacoin/Lbry/Pascal intensity, Default value is 30, you can adjust this value to get the best Decred/Siacoin/Lbry mining speed without reducing Ethereum mining speed
laicki receno samo mu kazes s kolikim prioritetom da se trudi na dcr. tebi je cilj naci vrijednost gdje ETH ne pada a DCR je sto vise. ne vidim kako bi to stetilo icemu. |
Ja samo eth kopam. Stavim na 3. Tad mi sve kartice bacaju skoro 31 mhs. Hvala puno! Ima li jos nesto bitno sto bi moglo bit od koristi da podesi. U claymore?
|
Pokušavam složiti da se rig pali automatski nakon sto se dogodila greška na nekoj od gpu.
Npr. Rig je radio 36h bez prestanka savršeno i onda se jutros u 4 odlučio zaustaviti. Resetirao ga kad sam se probudio i radi savrseno. Probao sam u config ubaciti -wd 1 i -r 120 tako da ga resetira svaka 2h, ali mi prilikom paljenja, prije nego ucita DAG zapocne restart by timer. Da li netko zna rijesenje? |
ja sam u claymore mapi napravio reboot.bat file sa skriptom shutdown /r /t 5 /f
a u start.bat sam na kraju dodao -r 1 -wd 1 kad god jedna graficka zasteka ili padne na nulu watchdog resetira cijeli komp naravno po podizanju kompa sam stavio da se automatski pali prvo afterburner pa claymore nakon 60-ak sekundi |
Citiraj:
Meni se također Claymore pali pri podizanju kompa, ali kako to namjestiti da bude nakon 60 sec? |
stavio sam delay jer mi se prilikom reboota uvijek prvi upali claymore pa onda afterburner pa mi pocne kopat bez overclocka, ovako sa odgodom se pali poslije afterburnera i stvar radi.
napravio sam Claymore start.bat file i njegov shortcut poslao u programs/startup dodas u bat file na vrh: TIMEOUT /T 30 30 su sekunde mozes stavit i 60 ovako meni izgleda cijeli file: TIMEOUT /T 30 REM Total Delay = 30 seconds start /d "C:\Users\Goran\Desktop\Claymores Miner v9.3" start.bat |
Pozdrav mineri
jedno pitanje zelio bih da cujem misljenje za browser mining, da li je isplativo i kako da pocnem ako jeste? |
Citiraj:
Poželjno je i da ih upozoriš na to, jer dosta ljudi ne voli da im PC šteka i zapinje zbog toga |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovdje https://coinhive.com/ možeš skinuti skriptu za staviti na svoj web |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jučer sam napravio powershell mikroskriptu koja automatski restarta miner ako proces minera padne. Radi provjereno na DSTM mineru. Moguće su korekcije u bilo kojem smjeru, powershell je moćan što se takvih stvari tiče. Code:
#quick and dirty from De5tr0yer@PCekspert forum |
Možda je glupo pitanje! Ali kažu da ima samo glupih odgovora! ;)
Dakle kod mining riga, kada spojim hard disc, vidim po raznim forumima da niko ne spominje kako instalirat windowse na taj hard disc, Pretpostavljam da je potrebno priključit i cd-rom, pa instalirat windowse kao i an svaki drugi pc? Dali ce win7 bit ok? Ili se preporuča win10? Poslano sa mog T98 4G八核(C6R3) koristeći Tapatalk |
Cd rom se ne koristi već više od desetljeća
|
Citiraj:
Odakle da ih povučen? Oblak, USB stick? Ili ... Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
a kaj tu imas kemijat oko windowsi?
deneš 10-tku na stik .. pošto sve to nove matične podrzavaju next next next i evo ih rego rešiš za 3$ sa keyom .. da nemas brige sa aktivacijom i vozi miki driveri za grafe... i pokaj |
Citiraj:
OK (y) Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk |
Da, funkcionira bez problema
|
Citiraj:
A šta fali raznim KMS aktivatorima? Stvarno pitam. |
Cim manje mogucih problema tim bolje, uzmes key za 5$ i prst u uho
|
Citiraj:
|
ma svejedno.. ali ko pravi hrvat
isprsi se za pro verziju :D |
Baci gore 10-ku. Ne znam zasto ali ja sam na 7ici imao hrpu problema. Od rusenja drivera i sl. Stavio win 10 pro i teraj
|
Citiraj:
Kad se radi o nečemu gdje ti je na kraju krajeva bitna sigurnost, kao što je slučaj kod kripta, nijedna cijena za OS nije velika, pogotovo ako se radi o iznosima do 100kn. |
Citiraj:
Pa nešto malo ilegalnog softvera je mala maca za sve što se događa oko nas. Ali da ne odemo :offtopic: |
Citiraj:
|
ovako te samo MS špijunira. a ovo sa torenta ko zna šta je još dodatno ubačeno
ako čemo več filozofirat Napravite kako vama odgovara i basta .. nečemo sad o MS-u i kako je bolje jel KMS, key za 3-10$ ili dučan od soma kuna .. sami izaberite |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:59. |