![]() |
A tko od "nas" ne odgovori na pitanje? Imas koji primjer?
|
Citiraj:
|
Danas MU devaaastira Everton i evo nas na 2. mjestu, Arsenal nema nikakve šanse!
|
Citiraj:
Ne znam zašto tebi išta pišem kad nemaš promil objektivnosti kad je real u pitanju, argumenata nemaš, objektivnosti nimalo, tih si kad real izgubi a kad pobjedi onda ti najglasniji-> što bi rekli miš :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ronaldo je počeo cijelu akciju za gol, prošao pored dvojice, odigrao dupli pas i dodao Chicharitu, to što on slavi gol kao da ga je on zabio i meni smeta. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Kakve veze ima, rekao ili se složio s time, valjda je to ista stvar. Nećemo sad s tim "on je prvi reko"..
|
Citiraj:
Nebitno bio to Real, Barcelona ili Crystal Palace. Ali da, kada se nema argumenata, kada statistika kaže svoje, onda se traže neki SF razlozi tipa: nije pozdravio bakicu na tržnici, nije navijaču dao Rolex s ruke, nije svima dao "pet" kada su zabili gol, ili premalo slavi ili previše pa pretjeruje itd itd. Na razini ono, 24 sata na steroidima :D |
Citiraj:
|
Pa što je ovo, MU gubi 2:0
|
Bit će preokreta u 2. pol
|
Torino-Juve 0-1
Pirlooooooo :care: Gledaj Casillasu, samo gledaj.... :D |
Citiraj:
ode arsenal na 4 boda danas od MU |
Luuuzeri iz MU-a preokrenuli na 3:0, a nije ni da Juveu ide. :D
|
Igrao sam da ce MU dati 2 gola, pao odmah na prvom paru na kladi... je*ena sramota....
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ronaldo može zabit 100 golova u jednoj utakmici ali će i dalje bit....(molim te DrugBrko nastavi rečenicu:D) |
Citiraj:
Dosadna tekma do sad. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Živim za ove trenutke kad se ultra fanboyima prevrne kanta s mlijekom :lol2:
I onda će Juventus ligu prvaka osvojit. Vicmajstor :) |
Citiraj:
|
Malo pravoga Ronalda. Kakva kombinacija brzine, snage, tehnike i prijezirnog pogleda na diving i simuliranje (za razliku od nekih koji vole sve to, a otvaraju i muzej u svoju čast), šteta što je zbog ozljeda izgubio 3-4 godine kad je bio na vrhuncu:
|
Jedan jedini Il Fenomeno.
Igrao za najveće rivale u Španjolskoj i Italiji i svejedno ga nitko nije zamrzio :) Igračina i pol :) |
Citiraj:
|
Gleda tko Celta- Real? bokte ubio koja tekma o.O
|
Citiraj:
Nolito zvijer i Carvajalova noćna mora, svaki put ga je izvozao. Marcelo rupa. |
Mislim da bi Celta razvalila recimo Dinamo k'o svinja masnu krpu, kada bi igrali kao večeras. A bome i puno jače klubove
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43. |