![]() |
Citiraj:
Ovih instant navijača imam i među frendovima. Barcelona im je bila svetinja, sad se kunu u Bayern jer kao samo su bili za Guardiolu. Oni koji sad navijaju za Atletico su mi još najdraži, prije su me sprdali da kakav je to Atletico klub :) Bilo i bit će... |
IHhihih wba gazi Tottenham. :D :D :D
Prezakon. :D Joj da everton dobije sunderlan, a arsenal ukenja kao i obično pa da gledam everton u ligi prvaka sljedeće godine. :) MILINA. :) HEhehe sunderland autog. :D :D :D |
Evo zelja ti se ispunjava :D :D
Citiraj:
To što netko ne laprda po forumima ne znaci da je dobar ili loš ili instant navijač. Navijač može i sam doma gledati tekmu uz kokice,čips i 5 pivi i jmajku svih 90 minuta :D :D BTW junajted je sad na sredini ljestvice,pa ima ljudi koji jos uvijek nisu pribjegli cityju ili liverpoolu ili nekom drugom. |
Citiraj:
Jbg Real je bio u top 10 i prije nego što sam se rodio(1987) i odkada sam počeo pratit nogomet ko dijete bio je samo Real i nitko drugi :) I nije da sam iskočio ko gljiva poslije kiše nego mi je bilo dosta gledat floodanje pande sa antiReal paradom.. I ako ćemo iskreno najviše mi je drago zbog Modrića i Mandže jer će netko od njih dvojice bit u finalu,ipak su to naši igrači :chears: :goood: |
S druge strane mi Stoke vodi protiv Newcastlea. :(
Joj kak volim dva monitora i hrpu tekmi. :D Jedan zanimljiv link. :) http://www.givemesport.com/453261-to...premier-league |
Citiraj:
Najzanimljiviji je Arsenal- Ajde MUTD je uzeo par trofeja ali Arsenal nista vec odaaaavno a i dalje stedi pare :D |
Glasgow Rangers :D :D :D :D :D
Ovo je u rangu "u 2. svjetskom ratu je ubijeno 6.milijuna židova i jedan klaun". ZAŠTO KLAUN? :D p.s ovo je vic, a ne poticanje ili promocija nacizma. :D @bruno..svaka njima čast ali nek malo daju love za pokojeg igrača. :) Chelsea me začudio. :) |
Citiraj:
3:3 |
Taman! :D Taman van dosega (manje više) m.uniteda, a opet da igraju u EL. :)
Glavno da je everton dobio. :) ODLIČNO! :) Počinje FA CUP wigan-Arsenal http://www.sports-x.net/veetle5.html GO WIGAN GO! :D |
MUTD lovi Reusa?
|
Tak ispada. :)
http://www.givemesport.com/453653-ma...tlist-revealed Treba im svježe krivi jerbo ovo kak trenutno izgledaju nije nimalo dobro. :) |
Citiraj:
|
Nije li on izjavio da ne ide u bayern ni za koju lovu? :)
|
Citiraj:
Oni su bar ono što ti ne voliš (against modern football), ekipa bogatih vlasnika, samo što ih suviše retardirano vodstvo sputava nenormalno. U suštini se ne razlikuju previše od pola ekipa za koje si napisao da ih ne voliš :lol2: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ovo sa Francuzima me također posebno nasmijalo :roller: Citiraj:
Prošle godine su to bili Thiago, Fabregas, Falcao i slični, ove godine Reus... Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Marco Reus: ‘I wish good luck to Lewa & Götze but Bayern will never have me. Money is not everything’
Brko,za kog si prvo navijao,UTD ili West Ham? :D |
Citiraj:
|
Opet se kuha nešto da će D.Costa u CFC. Ne znam kako ostali ali ja tog igrača jednostavno ne vidim u CFC. :)
Ak se pobija onda ide pa-pa. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa ako ova sezona nije dovoljan razlog da se uruci otkaz wengeru i jos nekolicini igraca onda neznam sta se jos treba desiti da dode do nekih promjena
|
Šta ovaj šiptar nije znao realu tako zabijat, vec sad bayernu trpa kad je nebitna utakmica...
|
Fino ga to Dortmund trpa :D
|
Citiraj:
|
Ako nastavis ovom dozom "humora" prestici ces varana...
|
Citiraj:
|
O da, morat će Reus u Bayern. Ovakvo ponašanje je naprosto neprihvatljivo :D
|
Citiraj:
|
Zašto netko nije napisao remider da je danas bayern - dortmund? :D
Sutra Liverpool - M.City...14:37 :) Bitka za PL. ;) |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:24. |