![]() |
Francuzi će razguzit Niđerijce, a Nemci će dozirano odigrat koliko treba za minimalnu pobjedu.
|
Francuska-Njemačka će biti kvalitetna tekma. Jedva čekam da neka od te dvije reprezentacije napokon torpedira ovu brazilsku gamad. Te padavicare, simulatore i sve tomu slicno, ne mogu probaviti nikako :puke:
|
Znači ne preporučaš hendikep na Njemce :D
|
Citiraj:
A za Brazil se slažem. Na jedvite jade su se provukli protiv Čilija. |
Meni je totalno žao Čileanaca, baš sam navijao za njih, a s druge strane drago mi je da meksikanci idu doma :)
|
Čile i ona prečka pred kraj.... tak sam viknuo da mi se pas prepao :D
A kaj se tiče danas....Francuzi su se zadnju tekmu ispromašivali, mislim da bi Nigerija mogla danas grdo nastradat...a prognoza za ulaganje - Francuzi ne primaju gol - 2.00 :) Kaj se Njemaca tiče, mislim da tu nema dileme, i isto tako vjerujem da Alžir ne daje gol |
Ajmo NIGERIJA! :)
|
Kak bi to bilo fino da i Francska žgadija ispadne :D
di je sad Brkati da me podrži :D |
Europsko finale bude ;)
|
e jebiga .. sad cu jos morat za njemacku navijat u cetvrtfinalu :\
|
Citiraj:
|
|
To je bilo za čisti crveni
Ajmo prognoze za drugu tekmuuuuuuu Očekujem dominaciju Njemaca, uzimam kao pobjednika Njemce i naravno čistu mrežu - 2.05 baš sam htio napisat već prije sat vremena da mislim da će Nizozemska do finala i da bi oni mogli uzet naslov |
Ovi Švabi isto padavičari. Malo se previše zajebavaju s Alžirom, moglo bi ih to opizditi po nosu.
|
Da bar :)
|
Švabe... Jao jao.
|
Alžir ih fakat razvaljuje. :)
|
Švabi su u teškom kukiju ovih prvih 20 minuta. Ako Alžirci utrpaju prvi, ovo će biti poptop Švaba. Alžirci vuku kontre takvom lakoćom da čovjek ne povjeruje.
|
Ova tekma me podsjeca na nasu zadnju.
|
Prestrašno.. Neuer brzi od cijele obrane. Opet 4 stopera odozada..
|
Ama što su sada švabi fulali. :D Biti će još tu ispadanja švaba. :)
|
Kakav je ovaj Oezil panj. I onda zakaj ga se RM riješio... :)
|
Svabija pocela tiku taku igrati :D
|
Oni sanjaju o 4. tituli, a zreli su da ih jebeni Alžir napuni do vrha.
Malo morgen. Ovo je da si propucaš glavu loša igra |
Sreca njihova da Alzir ne moze ovako izdrzat igrat do kraja, vjerojatno ce past u nastavku slicno kao i Nigerija protiv Francuza.
|
Ovog Mustafija bi prvog bacio van, pa onda Mertesackera(spor do boli)...
|
I poslije njih dvojice, moj pick bi bio Kroos
|
Citiraj:
|
Hahaha! Moja cura se smije svaki put kad ga vidi :D (i ne, nema brkove) :D
Ovom Muelleru bi prste pritvoril s vratima svaki put kad ga vidim na podu s rukom u zraku. |
Jesu li švabe zaboravili centrirati ili? Ok jasno mi je da je Ozil banana ali Schürrle.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:41. |