![]() |
Jel ima tko problem da mu u Exodusu stalno javlja da nema dostupnih izvora?
Pokušao obrisati privremenu memoriju, ali i dalje isto. |
Imam,to je od zadnjrg updaeta na 2.0.4 koji forsira hrvatski jezik
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk |
Citiraj:
Nema na čemu. Inače ja otvorim, tak da držim OK na daljinskom- Informacije- pa Reprodukcija. Pa tek onda nađe videoteke od kuda streamati. Ako tko ima primjedbe na prijevod neka kaže pa popravim. Btw koje dodatke koristite? Ja Croatia on demand, Exodus i Phoenix za neprekidnu Arenu (doduše srpsku). |
Citiraj:
|
na vindovsu sve fino radi
|
Citiraj:
|
Croatia on demand korisitm za gledanje National Geo, Fox Crime itd, ima dobar popis kanala koji ne šteka.
Doduše,, tu ima i Arenu (123..) HQ ali kada god je utakmica Rijeka-*** sve šteka, prekida, negledjivo. Dok je na Phonenix-Sports-*** nešto- pa Arena na srpskom ali sve radi i ne šteka. |
Jel ima neki razlog da HRT2 nikako ne radi vec nekoliko dana na Croatia on Demand?
Skuzio sam da na HRTi nedaju stream van hrvatske, jel to nesto novo? |
Meni je radija neku večer kad sam gleda košarku.
|
Jel ima neko da je van Hrvatske da potvrdi da radi?
|
Radi
|
Citiraj:
|
Iman problem na Kodiju 16.1 sa sinkronizacijom slike i zvuka.
Napravija clean install, sve očistija cache ali opet zvuk kasni. Uređaj je beelink x2 sa android 4.4.2. Dok je bija instaliran 15.2 nisan ima ovih problema. Zahvalan na pomoći. |
Na svakom videu? Da ti video nije mozda takav
16.1 bi morao radit ok, vec se gura 17 beta 1 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Svaki video, pokusa i sa wookie build isto
|
Jel ima nacina za smanjiti buffering konstantni u Kodiju dok gledam recimo National Geographic?
Veza je 20 mbita i u pitanju je nexbox a95x |
Taj link tj server odkuda streamaš National Geo je loš u nekim razdobljima dana. Kao što recimo Arena ne radi kako treba u COD-u kada je utakmica.
|
Pitanje:
koji je shortcut za download titlova u Kodi-u? znači, umjesto da idem na menu>subtitles>download. Formatirao htpc i sad se ne mogu sjetiti kako sam to namjestio :D skin je aeon nox. Rješeno: u keyboard.xml dodati: ActivateWindow(SubtitleSearch) |
Citiraj:
|
Problem sam rijesio sa ares wizard koji ti tweaka ostatak RAMa i nema bufferinga vise osim u streamu HD utakmica
|
Zna li netko zašto mi izbacuje samo titlove na engleskom jeziku?
U postavkama sam namjestio da je default hrvatski jezik za titlove. Hvala |
da li postoji nacin da se na glavnom Home izborniku mogu napraviti razliciti "movies" folderi, htio bi da odvojim "crtice" pa "atmos i 3D" i ostale filmove?
jer ja jednostavno sada ne znam koji mi je film 3D a koji ima atmos zvuk, itd. Ujedno, je li moguce kako naiktati da filmove koji imaju hrvatski naziv ucia na engleskom nazivu? sada mi je crtice povukao potpuno krivo, neke cudne nazive filmova koji nemaju veze s vezom sa pravim imenom. tipa Pero djetlic mi je sada kao film Petar pan (karikiram, ali me kuzite valjda) |
Citiraj:
http://www.upslike.net/imgdb/tumbs/s...000-bce707.png |
Citiraj:
Budem to provjerio, pa javim povratno. Hvala |
koji addon je najbolji za US open?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Phoenix sport?
|
ispizdio sam se sa kodijem, stalno nekaj steka, pa sto tipki stisni vamo i tamo. uzeo atv sa plexconnectom, xfinity login, vpn i peglaj :)
Daj linkove i vise info. Meni novi KODI katastrofa. Nikako da oni sloze sucelje koje nema milijardu pod izbornika
Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
a kaj hoces gledati?
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:44. |