![]() |
|
Neće ni milijun policajaca na cesti utjecati na vozačku kulturu. Uopće se ne radi o jurnjavi koju bi kažnjavali. Eventualno prolaske kroz crvena.
Ljudi su nervozni i rade gluposti, a kultura je nepostojeća, to je problem. |
Ljudi, da li znate kako ide procedura ako prodajem auto a zelim zadrzat plocice i prenjet ih na novi auto? Auto cu prodat u Splitskoj zupaniji a inace sam iz Dubrovnika.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk |
Kako nema dovoljno policije? Pa ministar MUP-a je neki dan kod Šprajca rekao da policije ima optimalno tako da živite u zabludi jer više vjerujete svojim očima nego ministru :D
https://www.youtube.com/watch?v=7FgAIqOgYlU |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hoćeš ti mene propustiti ili ne, to je jedno. Hoćeš li proći kroz crveno / udariti nekoga / oduzeti prednost, to je nešto sasvim drugo. Citiraj:
Što je najgore, kad ih i ima stoje na istim mjestima već godinama, moraš stvarno biti glup ili stranac da bi popušio kaznu. A što je najgore, ljudi i onda popuše. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma prometna policja samo puni proračun.
U Osijeku jako često pecaju na jednom križanj zabranjeno skretanje u tu ulicu (Anino groblje), a 200 metara dalje na križanju s semaform ja minimalno 2 puta dnenvno vidim prolaske kroz crveno. Najgore je to što su ljudi apsolutno izgubili ili nikad nisu ni imali strpljenje. Hvatanje kranje žuto, tj često crveno već sj**e protok prometa jer onaj auto koji čeka u križanju skrenut ljevo kreće tek kad je zadnji mamlaz već kroz crveno prošao iz suprotnog smjera a do tada su auti iz drugog smjera već krenuli. |
Vi koji se žalite na manjak prometne policije - slobodno si uzmite malo naše. :D
|
Citiraj:
|
Jučer ja na Donjim Sveticama, križanje s Planinskom, crveno, novi Megane ispred mene na semaforu. Pali se zeleno, frajer ne kreće. Blicnem, ništa. Potrubim, ništa. Dapasmater, izlazim ja iz auta i idem prema njemu kadli čujem urlanje. Otvoren prozor i frajer priča na mob i dere se u stilu; dok ja rintam ko konj ti se trpaš okolo?!!!
U sekundi sam se okrenuo i sjeo u auto. Krenuo je na slijedeće zeleno. Pa ti vozi renola... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Današnji ulov
https://i.imgur.com/LKr4mr5.jpg https://i.imgur.com/fnuFtJj.jpg Mislim da su vozač i suvozačica 80+ Inače, ovo je slijepa ulica u samom centru grada i došli su u potrazi za parkingom ali nisu imali sreće pa se vraćaju nazad. edit: Vitara u toplesu https://i.imgur.com/F733k6y.jpg Naletio sam na netu na "bikini top", bit će skroz seksi. Jeli ilegalno imati ovu kuku vulgaris? Marketing u devedesetima je bio nešto drugačiji od današnjeg |
@murina AFAIK, ako ti je kuka fiksna, i upisana u prometnu sve je po zakonu. Tj u vrijeme kad je ugrađivana nije postojala regulativa o tzv. euro kuki.
Prijatelj godinama ima starog merca sa fiksnom kukom, uredno prolazi tehnički, nikad problema sa policijom. |
Citiraj:
|
Nešto fali tim motorima? Ono što sam ja vozio, sasvim OK ide..
|
Citiraj:
|
Ujutro kad idem prema gradu na krizanju vukovarska - drziceva je uvijek kaos i svi se guraju jer su mijenjali regulaciju prije nekoga vremena kaj sam vec pricao.
Ima i ekipe kaj se gura cak i iz krajnje desne da moze skrenut lijevo za grad. Tolko su mi vec oduzeli prednost da vec mogu procjenit kaj ce se desit pa usporim. Al recimo da svaki drugi put kad prolazim Djamijom i ne skrecem na zeleni val nego idem prema kresimircu mi netko izleti iz kneza Mislava i jos se cude kad trubim |
Citiraj:
Honde kod nas nema radi Ruting zastupnika lošeg i napucanih cijena, pa ovakve civice je rijetkost za vidit. Neki su 1.5, taj motor zanimljiviji puno više. |
Citiraj:
|
u tom dijelu - najpametnije :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Možda se žena trpa okolo da nekako plate sve te silne servise i popravke :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa nije žena kriva nego on... da je pametan manje bi radio i više trpao... ovako on radi, a drugi trpaju :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |
|