![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
ne baš potpuno, koliko se sjećam rajker je konstantno navlačio kombinezon jer mu je malo preuzak bio :D |
Patrick Stewart (@SirPatStew) Tweeted:
Our #StarTrekPicard season finale is Thursday, and starting today until 4/23, you can watch for free on @CBSAllAccess in the US with the code: GIFT. https://t.co/i2IfFQN3I8 It's felt good to bring Picard back. I can't wait to reunite with our cast and crew for Season 2. https://t.co/lSmtMxgrN8 https://twitter.com/SirPatStew/statu...122752513?s=20 |
U videotekama je...
|
Znači, Picard, epizoda 10...
|
Citiraj:
Orvil je jako gledljiva sprdačina STa Ovo je :hitthewal: :hitthewal: :hitthewal: |
A valjda neki mehanicki demons iz stranger things :D
|
Pogledao i zadnju epizodu...
Bolje je od discovery-a ali i dalje nije to ni blizu starim serijama. Blago sam razocaran iako nisam ni ocekivao nesto puno. |
A kad ce dalje orvil?
Ili su oni gotovi? Sto se tice klasika st-a tu je game over Nema vise ds-a ili voyager tipa serija Sad snimaju za nove generacije |
Ne snimaju nego programiraju...
|
Vidjelo se na najavi Picarda da uskoro dolazi nova sezona Discoveryja.
|
Citiraj:
I DS9 docekan na noz kad je izasao. Ono koji q je radnja na postaji, ne idu boldly go where no one has gone before, pa je ipak ispala ok. Mislim da se gundjalo i za Voyager. Kad danas pogledam neku od tih epizoda, TNG, DS9, Voyager, izgledaju mi naivno, cak djecje (Wesley Crusher :facepalm:). Morali su napraviti nesto novo, nikom bas ne bi legao ostarjeli Picard koji baulja svemirom kao sto je u TNG. Za razliku od Enterprise koji je bio kao neki prequel, Discovery koji je zbuckano smece, malo prequel, malo buducnost, Picard je barem nastavak. Picard cak ima sve sastojke da bude dobar, odlican cak. Poveznice sa TNG, Voyager... al' je izvedba nekako traljava. Na momente super, na momente wtf. Kao kad netko tko ne zna ispeci kolac ili skuhati jelo, uzme inace pojedinacno odlicne sastojke, sve promijesa i misli da ce dobit remek djelo. |
Picard mi je ok, nemam primjedbi na vinograde i stare kuće. Jedino mi je zadnja epizoda bila onako meh. Nekako sporo i bez bum efekta za zadnju epizodu sezone.
|
|
Chief O'Banana :D
|
|
Zas mi pasteate avatar? :D
Pogledo STPicard, meni je super, ocekivao sam bar malo tog cheesy stuffa, sound mastering je fucking awesome, a za sve koji kazu da je cringy, precheesy i bla - apsolutno svaki Star Trek je tako docekan od strane barem jednog dijela fanova :D IMHO - crew je super, svi imaju neku pozadinsku pricu zanimljivu, La Sirena mi je malo ... ne znam, daj USS Excelsior, daj NCC-1701-G ili nes... :D Stewart je as, njega jednostavno obozavam i to se nebu promijenilo pa i da glumi u Generalu kraj Dr. Kovaca :D 3-4 sezone please, i closure na kraju svega za pamcenje, mozda cak i u obliku filma! <3 :goood: |
Meni OK picard, nije dosadan.
Nego, ne koristimo spoiler tagove u ovom topicu? |
Citiraj:
Ja sam se nadao da će se nekako u priču umiješat i legendarna kapetanica Janeway... Taman u kriznom trenutku da ispred Picarda izađe iz warpa nova verzija Voyagera i onako u krupnom planu, polako prolazi ispred njega da ga zaštiti od romulanaca, u isto vrijeme kamera se prebacuje na 7/9 koja namigne i kaže Picardu "Sorry captain, I thought you might welcome some old friends". Na to se otvara comms channel i na ekranu cpt. Janeway... kamera zumira na njeno lice i vidi se da je bijesna. Odmah šalje jasnu poruku romulancima "Step down or bear the consequences of your actions. More starfleet ships are about to drop in any second. Picard...nice to see you". Na to prvi časnik od romulanaca potvrđuje da je istina šta govori, a cmdr. Oh bijesna odgovara "over my dead body" i ispaljuje prvi hitac prema Voyageru. Na to nastaje opći kolaps, toliko warp signaturea na jednom mjestu je privuklo i ostale Borg kocke koje se u istom trenutku warpaju u sektor skupa sa cijelim starfleetom, nastaje intergalaktički rat u kojem deblji kraj izvuku romulanci i starfleet koji se međusobno pobiju + Borgovi ih asimiliraju. Synthsi na planeti sve gledaju u čudu kako se međusobno kolju dok ih usput Borg asimilira, u međuvremenu 7/9 u panici pokušava zaverglat srušenu kocku ne bi li pobjegla, međutim ne uspijeva. Sezona završava tako da Synthi odustanu od otvaranja portala, međutim Borgovi asimiliraju i njih i 7/9 i Picardovu posadu. Jedino Soji pobjegne i Season 2,3,4,5 se radi uglavnom o tome kako Soji nastoji osloboditi Picarda, 7/9 i ostale članove od Borga...opet. |
BREAKING NEWS: Kate Mulgrew joined the cast of Star Trek: Picard!
The actress's first hot statements: " Over these years I've been thinking a lot about the decision to go back to my Kathryn Janeway's shoes. I want to be direct with you, I think that time has come, I can't tell you much about it, but I will wear a starfleet uniform ". https://i.ibb.co/Q9Nk9LD/91465804-21...26499840-o.jpg |
Ak je istina, sutra si trebao objavit
Danas je jos prvi april jel? |
Citiraj:
|
Mrzim prvi April :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Hahahahahahahahaha.
|
To se pričalo još prije nekoliko godina, pa ništa od cijele priče, srećom :D
|
mogli su angažirat robbena da igra picarda kad je bio mlađi ili bar kao "evil twin" opciju u savezu sa Romulancima ili Hirogencima :D
|
Robben bi mogao glumiti samo one gadne uhate spodobe...ne znam kak se zovu.
Kolega zwer sa foruma ga ima u avataru :D |
Citiraj:
|
zovu se Ferengi druže, Ferengi...te epizode uredno preskočim...
EDIT - jednako mislimo Ivane a nismo Borg :lol2: |
Imate Ferengija ovde na forumu koliko hoćete :D
|
Citiraj:
|
Ahhaahhahaha a pm
Bas Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Iz vaših postova dobivam dojam da su to šverceri hardvera kao i ovi neki naši tu na tržnjaku ili? :D Dajte mi info Sezona/Epizoda gdje su u akciji, sad me živo zanima :D |
Citiraj:
Ovo su essentials ukratko |
u ovih 6 minuta ima više kreativnih, smiješnih i itekak primjenjivih fora i ideja nego u cijeloj S01 Picarda :D
|
Znači ovaj Picard je užas. Ostale mi još zadnje dvije epizode, ali ovo do sada je... A ne znam, trend? Moderno? Blah. Onaj Discovery mi je bio.. ma ne, ne, nećemo sad pretjerivati...
I ovo nema veze s vinogradima, taj dio mi je još i najbolji :) Obećao sam da ću pogledati Mandaloriana do kraja, ako mi Picard ispadne gori od njega. Fuck, nema više edit post opcije :D |
ne postoji svemir u kojem me netko može uvjeriti da je Picard bolja serija od Mandaloriana :D
recite kaj hoćete, ali u Mandalorianu se zna tko, koga, kako, zašto i gdje, a u Picardu znamo da postoji vinograd i da je Data njegov nikad prežaljeni prijatelj, a sve ostalo je meh, nit smrdi nit miriši :D |
ako cu raditi usporedbu. onda cu reci. Mando razocarao zadnjom epizodom. picard ostao dosljedan - los
ali to je cisto moje misljenje. valjda zato sto sam previse ocekivao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:38. |