![]() |
Zadnjih par godina samo amazon ili neki proizvođači direktno s njihovih stranice.
Akcije su vise njihove greske, nego prave akcije. Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Za Galaxy buds live što je Mommistake stavio. Kupio sam ih prije par mjeseci i meni su top:
|
Imam Buds+ već duže vrijeme i jedino što ne radi na non Samsung mobitelima je njihov dynamic codec, ove druge fore sve rade.
|
Da li se isplati kupiti Buds2 Pro naspram Buds Live?
|
Citiraj:
Mislim da ne, iskreno. |
Buds Live su otpocetka bile nekakav cudan mix sluski bez seala i upitnih ANC mogucnosti te neobicnog dizajna/fittinga u uhu, da ne kazem dosta izbirljivog i ogranicenog fittinga. Ne pamtim da su ikad bile popularan izbor.
Pro serija je korak ispred Livea, neupitno. Meni osobno su i Buds+ ispred Live, ali ok to nisu fukncijama ni slicne sluske (Buds+ nemaju ni ANC). E sad, isplati li se Pro 2 ili ne, to je skroz na tebi i sto zelis od sluski. |
Buds 2 Pro će se isplatiti za par mjeseci kad ih bude konstantno po akcijama, Live model je onako čudan najbolje rečeno.
Ja tako gledam zamijeniti Buds+ za 2 Pro. |
Buds2 (ne pro) su više manje uvijek na akciji za cca 700kn,ako želite in-ear slušalice koje su jako dobre ,ali ne želite platiti duplo više za pro verziju
Usporedba sa pro verzijom: https://youtu.be/45AHeEquI-s?t=963 https://www.sancta-domenica.hr/samsu...77nzkaeug.html |
Buds pro se nađe po oglasnicima po 500 kn. Ja sam ih ovdje na forumi piknuo za tolko, a frend je poslao na njušci par poruka da ak odu za 500 uzima i našao brzo. Ima puno oglasa pa stoje ljudima.
Meni osobno ne pašu, nisam za nikakve in-ear bluetooth, nema do žice. Presudilo je kad sam ih lovio na Sljemenu po stazi :D |
Citiraj:
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Nema šanse da Buds 2 Pro nađe za 500kn, Buds (1) Pro sigurno jer su po akcijama bile tipa 700kn
|
Ma ne dvojka, o jedinici pričam :D
|
Citiraj:
Pricalo se o 2 PRO zadnje... Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Zahvalio bi @Old.machine Old.machine na pomoći oko nvme diska .
Veselim opet akciji. |
Galaxy Buds Live se ovdje hvale - ali samo ako odgovaraju anatomiji uha:
https://www.scarbir.com/tws/samsung-...ve-2022-review |
@Zaggy111
Ako ovo dode, placam cugu |
Citiraj:
Da li je dobio tko SSD ili bar da su mu obradili narudžbu? Meni još uvijek piše u obradi i vidim da je cijena sad duplo :) EDIT: Zvali me valjda minutu nakon posta :D Spreman za isporuku. GG Instar |
mene su zvali jos u petak
|
Citiraj:
|
Radio je kod ujutro.
Racing pro wheel laganih 500 ojra i pedale za niti 200 je bio best buy valjda :D |
Ja sam stavio misa da kupim i kod je radio kad sam doso kuci da ga kupim na komp.kod vise ne radi 🙄🙄
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk |
šteta, poveselio sam se HOTASU
|
Citiraj:
|
Javi dal ce poslati. I ja se neckao (ipak bi F1 rim) i na kraju istekao kod
Sent from my GM1910 using Tapatalk |
Danas je stigel paket od Instara, SSD i 2 USB sticka. :)
|
Citiraj:
|
Jbg, nije to mall.hr ipak :D
|
Najradije bi se rasplakao
|
Citiraj:
Nema više, čak ni za njemačku ... |
Citiraj:
|
Amazon.de kupončić za popust od 5€ iznad potrošenih 15€
https://www.amazon.de/b?node=30119303031 Citiraj:
|
....kriva tema
|
Pošto se radi o malom kupončiću smatram da nije zaslužio mjesto u glavnoj temi :)
|
Ima li tko možda informaciju gdje nabaviti povoljno Mini PC novije generacije jače konfiguracije (32gb, r7 ili i7), grafička nije bitna.
|
fujitsu esprimo g, za 32gb ces morat poradit sam ali imaju 2 slota.
mikronis. |
Netko je u nekoj temi spominjao Mini PC-e prije jedno mjesec-dva. Prozuji malo po temama Konfiguracija.
|
Citiraj:
|
Kupujem xiaomi redmi note 11 pro
Jel ima di kakva akcija jel zna tko |
Citiraj:
|
Ima kakav punjač za laptop Type C za preporuku. Imam HP laptop koji se spaja preko Type C na Dock na poslu, a i tako se puni preko Type C. Tako kad sam Home office/vikendica da mogu nositi samo 1 punjač za lap i mobitele. Jer inače moram punit klasičnim HP punjačem 45W.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:36. |