![]() |
Što moram napraviti da vratim svoju lumiu 925 na tvorničke ? Hvala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Bojim se da će biti kasno... Oglas je predan. |
Zanima me sljedeće ako je Nokia nadograđena na 8.1 developer preview, oće li biti problema ako se nakon factory reseta na njega doda neki drugi microsoft acc koji nema pristup DP ??
|
Jel zna netko kad bi se mogla pojavit Lumia 630 DS kod nas?
|
Citiraj:
|
ok super :D Hvala.
|
Citiraj:
|
Našao sam rješenje za sve vlasnike modela s AMOLED ekranom koji imaju problema s crtama, crticama i mrljama specifičnima za AMOLED.
Imao sam par malih komada na 820, nastavilo se s nekoliko većih na 1020 i onda sam jučer u ruke dobio bijelu 1020 koju je imao zvonac. Upalim si seriju da pogledam fino u krevetu prije spavanja, dođe tamna scena a ono vertikalna crta, taman dijeli ekran na 1/3. Odem na net i pogledam jel postoji kakav tool za AMOLED ekrane i naletim na ovo Ostavio sam ga preko noći da radi (treba mu jedan sat). Probudim se ujutro i pogledam ekran opet s crnom pozadinom. NEMA VIŠE NIČEGA! Najbolje od svega je, aplikacija je free. |
Cool. Nadam se da mi neće trebati, ali svejedno sam instalirao - za "zlu netrebelo".
|
Citiraj:
|
Meni se ustabilila potrošnja baterije, usudio bih se reći jako slično potrošnji na WP8.
|
Predstavljena dva nova modela.
Yezz Billy 4.7 - Snapdragon 400 - 4.7" HD IPS LCD - 13 MP - 229 € Yezz Billy 4.0 - Snapdragon 400 - 4.0" WVGA OGS - 8 MP - 129 € Zasad je poznato samo ovo. Stižu na tržište krajem mjeseca, najvjerojatnije isključivo preko Amazaona. |
Meni je zajzanimljivija Lumia 630 za Brazilsko tržište - na njihovom web-u navode
da u sebi ima integrirani DigiTV tuner sa integriranom antenom! :) |
Citiraj:
|
Pa ako oni mogu dobiti mob sa tunerom, možemo i mi, zar ne?
|
Pa to bi bio kaos da tako nešto dođe k nama na tržište. Eto ti odmah HRT pretplate i ostalih krvopija kojima samo sline cure za tako nečim :)
|
Cekam da dode kod nas L630 ali koliko sam vidio za EU trziste nema s tunerom
|
Citiraj:
Kao što i kupovini uređaja plaćaš naknadu za frekvenciju i sve druge dadžbine, vjerovatno bi uveli i za mobilni TV. |
Sa camera scanom uslikao dva dokumenta,poslao preko maila i izbrisao iz aplikacije,ali i dalje mi ih vrti na live tileu na početnom zaslonu,iako ih nema nigdje.Savjet molim,kako to maknuti jer izgleda koma?
|
Citiraj:
|
|
Da,sada provjerio i one drive i nema, ionako mi prikazuje taj dokument i ako sam otpojen sa mreže. WP 8 black je isto pun iznenađenja.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Stvarno me ljuti što ne mogu deinstalirati igre iz Games aplikacije na WP8.1 DP.
I što se igre prikazuju među aplikacijama. To je za sada najveća zamjerka. Nadam se da će biti ispravljena, ili omogućena opcija "show games under applications" u Games aplikaciji. |
Citiraj:
|
Baš stavio taj 8.1 DP na L625 i samo ću jedno reći, BRUTALA! Milijun sitnica koje su bolje izvedene, 3 stupca tilesa kao opcija, tiles background, action centre, ponovo dosta promjena ispod haube, uskoro i FM... Stvarno podosta stvari, +0.1 u verziji samo da se ujednaće WP i Win će zbuniti casual korisnike no ovdje se radi o stvarno ogromnoj nadogradnji.
|
31. svibnja će još srediti neke aplikacije (u tebe gledam Xbox Music i IE11) i backend gluposti (Bing Search/Cortana) pa će stvari biti još bolje. Kad u to ukomponiramo updejtove aplikacija za bolju podršku za WP8.1 + Universal Apps = mislim da imamo prilično sjajnu budućnost na WP-u.
Ne znam kako vama ali IE11 mi se čini malo sporiji, neke stranice (forumi) se otvaraju čak i puno sporije. |
Meni IE radi fino, XBox Music sam zamijenio sa (bugovitim) Mix Radiom (često zamijeni covere dok izvodi pjesmu, ali pri pregledavanju albuma je sve OK).
I tako to. Bing Search/Cortanu više ne koristim. Zabavno je prvih 5 dana, a onda ionako postane meni nepotrebna za 24/7. Ono što treba ispravke je Games i Xbox Music. Games mora dobiti mogućnost deinstalacije igara kao na WP8, mogućnost isključivanja prikaza igara u App listi, te mogućnost dodavanja "Favorite" igara (makar se mogu pinati na home screen, ali to ne želim). Xbox music mora postati fluidniji te dobiti podršku za više formata glazbe/videa, te svakako titlova. I još jedna sitnica - Samsung korisnici mogu upravljati Equiliserom sa Bluetooth headsetom - dok su za tu opciju Nokia korisnici zakinuti. Dakle "bez žice" nema tuniranja zvuka - što je po meni neoprostivo za 2014. |
Kaj se mjuze tice probaj ovo:
http://www.windowsphone.com/en-us/st...0-5dd76a5baec1 |
Već sam probao to - radi OK - stavio sam u WP aplikacije temu.
Slabo tamo dijelite aplikacije. Trebali bi više i češće. |
Budem napravio listu aplikacija koje su trenutno na mobu, ne brini :D
|
Prvi problem s 8.1 DP, IE mi se ne spaja na net, druge aplikacije normalno koriste mobilni internet te i svi ostali djelovi WP-a, na WiFi normalno radi. Zna neko kaj bi se moglo napravit da proradi, a da nije soft reset?
http://www.pohrani.com/t/3f/ey/1pESK...1405050001.jpg |
Na VIP-u si očito. Jedino što možeš je vratiti se na 8.0 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |