![]() |
Ma ode bayern .... steta :(
|
A ne, ne :)
|
Dobra tekma,penali oba bijahu,ocemo jos :D
|
Opala dobro je. Ajde bajern. :) Jos par komada i dobri smo si.
|
Dugo ovakvu ekipu nisam gledao. Bayern je lud totalno. Oni bi otvoreno igrali i sa Barcom. Ja vidim puno bolji Bayern. A Real igra kako sam i rekao na kontre. Fantastična utakmica.
|
Citiraj:
|
To si iz kristalne kugle procitao? Ne ne mislim to. Alo kako god. Da si citao kaj sam pisao par strana prije znao bi. Ali posto si padobranac....
|
Ne bih se čudio da tko god bude igrao u finalu prođe kao Barca.
Čak bi se drznuo i okladiti na bunker ekipu. Zanimljivo bi to bilo, Mourinho da izgubi protiv bunkera. |
o koja rukica..
|
ak je ono prvo penal za real, ovo je penal za bayern
|
Citiraj:
|
Kristina u zaledju kod drugog gola i ruka pepea, trebao je bit drugi zuti i novi penal. Losi suci.
|
E ovo je nogomet. Točka.
Jel ima 50 dodavanja na centru? Nema. Jel ima autobusa u šesnaestercu? Nema. Jel ima glume? Nema. Jel se igra pravi nogomet? Da igra se. Štovateljima Barcine igre preporučam gledanje fucala ili labuđeg jezera. |
Citiraj:
Uglavnom dobra utakmica, dobra. |
Citiraj:
|
pa hvala bogu da nije namjerno, ja kao mrzitelj reala i murninja ne bi to svirao, al da se dogodilo barceloni sad bi dosli bijesni psi na temu i krenuli svoj pir o teorijama zavjere, kupljene fife i uefe, quatar foundationa, do ljudi gmazova koji navijaju za barcelonu :D
|
Neki bi se iznenadili okomitim loptama Barcelone da svi protiv nje ne igraju kako igraju.
Al kako igrat okomite lopte kad 20 igrača većinom igra na 40 m od gola. |
Citiraj:
|
Ćosiću ne igra Barca i odma je glas 3 oktave niži :)
|
Ma šta je pimplaš Gomez, šta je pimplaš!!!!!! Pucaj konju... gol za finale :hitthewal:
Bolji Bayern... |
Ajmo Olića za produžetke.
|
Citiraj:
Isto kao i protiv barce? :D Bolii bayern. Steta kaj su sve fulali. :( Ajmo olica unutra da ih ubije. :) |
Real je mudro umrtvio drugo poluvrijeme.. očekivao sam bilo kakav pokušaj Reala ali ništa. Nekako mi loš Real, ali mogu iznenadit svaki tren. Bayern je iz svojih prilika napravio premalo..
@thunder dobro kažeš za Ćosića. Da igra Barca on bi već umro.. |
Citiraj:
|
Kaj ovaj krelac iz bayerna cuva zamjene za penale??? Ni mi jasno.
|
Citiraj:
|
Ima nade za Bayernnn!
|
Napeto je napeto. :D
Ode i Real. :D |
Koja drama u pm
|
Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Čestitam i Realu i Bayernu :) |
tooooo toooooo adios real!!!! :D
|
Španjolci - bogovi nogometa :D.
Bit će odlično finale :goood:. |
Alaba, Badstuber i Gustavo ne igraju u finalu.
|
E ovo je bila vecer nogometa. Svaka cast Bavarcima. :)
|
Hvala Bayern!!! ♥
|
Zasluženo:)
Brijem da bu zgazili Čelzi ko FAP žabu:D |
Kaj sam ja napisao prije polifinalih tekmi? Finale bayern-chelsea. Fala fala. :D
|
Tooooo muka mi je više od barce, reala i tih španjolskih baletana
|
Bayern zasluženo.
5 za utakmicu. |
prava tekma........ produzetci su bili nekako mlaki, kaka je napravio dosta sranja, sreca za bayern sto nije igrao ranije.
penali krvavi, pogledam prije prvoga i kazem starome kako bi bilo dobro da kristina kao jucer messi fula. i nije zabio :). ali sta je onaj posljednji odletio u kuruze, ajme........... bayern zasluzeno dalje, iako su obje momcadi pokazale dobar nogomet. ali mislim da jedino bas navijacima reala nije drago sto bayern ide dalje, jer je bayern ipak pokazao vise. svaka cast i realu i bayernu :care:. i da, kad su kamere pokazale murinjovu facu nakon fulanog penala, hajlajt tekme :roller: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:03. |