![]() |
Nije direktno vezano za mob ali nadam se da ćete mi oprostit :D
8GB mi postalo pretijesno "izlaskom" NativeSD skripte pa se odlučih maknuti na nešto veće, a uz to i staviti WP7, ICS i JB (eventualno i GB) a da i dalje nebude tijesno :) . Pošto je Dubrovnik jadan što se tiče IT šopova, a SD karticu mi se ne isplati naručivat i plaćat 50kn poštarine ili nekoga peglat da mi kupi, našao sam samo Samsung 32GB class 10 karticu za 260kn. Ima li itko dotičnu i kakav je realni R/W? |
Citiraj:
|
Savršen. Brutalno brz i stabilan, a baterija traje 2 dana bez problema. :)
|
Citiraj:
|
Tako je , wipe iz recoverya i format usb memorije iz settingsa cisto da eliminiras pizdarije.To je test leak, iako je sluzbeno samsungov neznam dali ce dobiti OTA.
|
Mokri san vlasnika Note 2
http://www.mugen-power-batteries.com...tery-door.html |
Nabavio sam note 2 koji treba micro sim, zanima me hoce li mi ga moci napraviti u tcentru, ceka li se i placa li se sta? Mozda da bolje odem u neki servis cuo sam da imaju neke skare i da rjese to za 20 30kn...:stoopid: ?
|
Pogledaj si na jutubu tutorial kako napraviti od SIM, microSIM karticu ako ne znaš. A uvijek možeš pitati u t-centru naravno. Ja ne znam jer sam dobio dotičnu svojevremeno uz gejfon pa sam si samo čopio onaj "adapterčić" (komad plastike) da ju mogu staviti u druge mobove. Taj komad plastike dobih free u t-centru kod cibone gdje ih imaju (bar su imali) punu ladicu.
|
Odes i zatrazis izradu micro SIM. Možda ćeš morati platiti 30kn, u bonbon ništa nisam platio, poslali mi doma.
Druga brža opcija kako sam si vipovu karticu riješio. Ako ti koji frend ima micro SIM, ocrtaj na svojoj i sa običnim škarama izrezi. Provjereno radi bez beda. Za dolar kupis na ebay adapter microsim to SIM, a možeš naručiti u tht novu sa kojom dobiješ adapter (sad sve kartice dolaze tako) |
Ja sam u VIPu besplatno zamijenio SIM za microSIM. Prije par dana sam na bayi naručio komplet adaptera nanoSIM->microSIM, nanoSIM->SIM i microSIM->SIM za 0,99$ tako da nemam briga kakav utor mob ima.
|
Citiraj:
|
Još malo problema sa N4. Definitivno treba zaobići taj model i čekati neki bolji.
http://pocketnow.com/2012/12/04/nexu...ch-sensitivity |
Još uvijek bolji od bilo čega u tom cjenovnom rangu!
|
Citiraj:
|
bio danas u t centru, 50kn zamjena za micro sim -.- nisam uradio.
|
Uf, jebate. Lipo izrezuckaj malenu i gotovo.
|
Čekaj, nabavka notea 2 nije problem, a 50 kuna za micro sim je puno? Malo sam zbunjen.
Istina, đubretarski je od operatera da i na tome deru lovu, al kad si se već isprsio s Note 2 onda ni ta sim nije trebala biti problem. |
Citiraj:
|
Ali zamjena u T-Mobile bi trebala biti besplatna, tako pise i na njihovom webu. Jedino ako treba novi broj, to se naplacuje... U bonbonu je besplatna, znam iz prve ruke.
|
Citiraj:
Ali da to scam naplaćuje, pa to je strašno.. |
Citiraj:
|
Jeftinije onda ovo kupit:
https://dx.com/p/micro-sim-card-cutter-black-126906 I jos stanes pred T-Com centar i naplacujes micro sim rezanje 25kn :D |
Pretplatnici ništa ne plaćaju.
Korisnici na bonove plaćaju 50kn zamjenu. |
ono je bilo u arena centru, sad sam bio u avenue mallu i obavljena je zamjena besplatno. ako im predas staru karticu zamjena je besplatna, ako je bez stare onda 50kn. lik u arena centru mi nije to rekao(a ponio sam staru -.- )
|
S njima nema kilavo, samo oštro
|
|
Citiraj:
Čekam sljedeću jesen da procjenim da li se držim ARM-a ili će već biti neš. Ukoliko se držim ARM-a, ovo mi se jako sviđa. Također me zanima novi Samsung zbog "unbreakable" ekrana. Any day uzimam AMOLED umjesti LCD-a. |
LG Official ICS je vani:
http://www.gsmarena.com/android_40_i...-news-5172.php Radi ko zmaj (sa supercharger scriptom još luđi). |
Citiram komentar:
Citiraj:
Inace,2x je jos uvijek dobar fon,osim sto treba isprobati xyz romova da pogodis onaj koji ce ti dobro raditi. JEdno vrijeme naravno. |
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3621 |
Izgleda da će 2013 novi standard za high end modele biti 5". Nakon SGS4, HTC Butterfly, Oppo Find 5 (vidi #4805), eto i ZTE Nubie.
|
i tu bi morali stati ako za boga znaju... jer inace gadget kao tablet nece imati smisla..
|
A što reći na neki dan predstavljeni Huawei tablet od 6"? Sutra ćemo imati mobove od 7" i tablete od 5" :)
|
5" je mnogima previše. Meni je 4-4,3" taman. Nije cigla koju ne možeš u džep staviti, a ni minijatura da svaki qrac moraš zumirati (tko je spomenuo iP4/S? :D).
|
prije su svi željeli imati mobitel što manjih dimenzija i naravno sa unutarnjom antenom :lol2: a danas su mobiteli sve veći i veći..... za to treba ima posebnu torbu.... ili neki dublji đep. ali u svakom slučaju mi se sviđa reza na tim ekranima :goood:
|
Neka 5" bude max veličina ekrana.. mob neće bit većih dimenzija od s3 ili one X. Ta dimenzija je taman velika. Nikako ići preko.
|
tak svejedno koja je max veličina moba, bitno je da imaš izbora na svim onim veličinama ispod ;)
|
Pardon na padobranstvu.
Trenutno imam Huaweia Sonica 8650blabla. Nisam nešto nezadovoljan, ali bih htio imati fizičku tipkovnicu. Gledao sam malo jeftinije mobove i naletih na Motorolu Milestone. Ako je netko ima dotičnu, ako može kratak osvrt, brzina, internet i tako. Huawei mi je dosadio, kao da tražim razlog da uzmem tu Motorolu. Čini mi se da sam negdje pročitao kako je bed zbog toga što joj nisu izdali update i sl., nisam siguran točno...ugl., low end user sam :D Hvala |
Imaš i ovako nešto
forum.pcekspert.com/showthread.php?t=241301&highlight=motorola Veli gsm arena da ima upgrade na 2.3, treba baciti oko ima li custom romova |
Citiraj:
Također nema logike veličine mobova klasificirati samo po veličini ekrana kada bezel size igra isto veliku ulogu. Nadam se da će sa ovim novim "savitljivim" ekranima konačno vidjeti praktički bezel less mobove. Neš tipa ovakva "slika" http://www.sammobile.com/wp-content/...llessSammy.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |