![]() |
|
np nisam postao ovdje da ne bude protiv pravila, ako nekom jos ne radi nek se javi, rijesit cemo ljudi smo, nismo englezi
|
Zasto bi bilo protiv pravila?
|
|
ehhh...neradi vise.....a ovi official nece pa nece.....
|
|
I dalje imam problema s Kodijem i laganim trzanjem filmova u 23,976fps kao i s laganim audio out of sync (cca. 0.2sec, ali meni je vidljivo) iako su mi opcije "Adjust Display Refresh Rate" i "Sync Playback to Display" uključene.
Ne znam... O problemu ne prikazivanja DVD menija neću ni govoriti. Navodno je ispravljeno u v18 koju čekam. Govorim o Kodiju na Android Media Playeru. |
2 privitaka
nije problem u trazenju ili skidanju titla nego sta "titl" sadrzava ovo;
edit; evo sad mi proradija titlovi.com official |
KODI - Neptune Rising - dešava mi se da odaberem film, npr. odem u Trilere i odaberem IT, nađe mi streamove, a bilo koji stream da uključim pušta mi Wonderwoman.
WTF? Uglavnom, naslov filma nije usklađen sa sadržajem. O čemu je riječ? |
Il je stream krivo nazvan na stranici s kojem streamas ili je greska u addonu. Ne mozes tu nista.
|
Imam jedan problem s Kodi-em.. upalim film, seriju, video.. nevažno i normalno radi i onda se odjednom pojavi zeleni ekran (skroz zelen) i onda vrati sliku videa ovakvu: https://i.gyazo.com/b6f12d27aa9db28f...59473a7291.jpg
Ako samo pustim nakon nekog vremena se opet "resetira" i vrati normalno. To se događa nekad nakon 30 min, nakon 5 min, 15 min.. probao s dva android box-a različite marke tako da nije do toga. Na tom TV-u i na tom HDMi portu s tim HDMi kabelom normalno gledam Bnet preko njihovog prijemnika tako da stvarno ne znam u čemu bi mogao biti problem. |
Ima neki addon trenutno za MaxTV To Go? Znam da je prije bio, a sad kad na svom vec zastarjelom Tronsmart Vega S89-H pokremen preko sluzbene aplikacije, dosta lose radi. Svakih pola minute stane slika pa ucitava par sekundi i nastavi, i slicne gluposti.
|
Citiraj:
i meni se dogodi, no primijetio sam jedino ako mi kodi ode u standby pa mi se ugasi monitor, i nakon budjenja kompa se ovo dogodi... nekakav bug srecom pa mi se ne dogadja precesto |
Znači vjerojatno nema rješenja, eh...
Eh da, kad mi se to dogodi, na TV-u prebacim sliku na drugi HDMI port i vratim na ovaj na kojem je video i onda slika normalna.. |
Ne znam jel vec koristite al zguglajte si real debrid :)
|
Croatia On Demand radi za Kodi? Ako ne radi, postoji neka alternativa? :kafa:
|
Citiraj:
radi odlicno, mozes i Green addon i u njemu imas 2-3 IPTV liste.. inace to su sve addoni i liste made in Balkan.. ;) from my x720 |
Citiraj:
|
Jel treba na tome često upisivati one kodove/captcha?
|
Citiraj:
Pa to služi baš da izbjegneš takve gluposti i puno više nudi rezultata kod pretrage sa kvalitetnijim sourcevima. Kako kažu kolege, najbolje uloženih 9€ svaka 3 mjeseca. |
Jel to Torrent stremanje ili?
|
Nije. To je downloadanje s host servera. Zato mi je i interesantno.
Često znam skidati sa sličnih stranica tipa rapidgator, pa bude mi i za to poslužilo. @9800pro Hvala. Videl sam u tutorialu da upisuju kodove, pa sam htel biti siguran da nije svaki put tak. |
Ok, jer je meni ovdje jebada s torentima
|
Real debrid ti je "kao" sharing pristupa na hosting servere tipa hostgator, uploaded itd.
Kad to ukucaš u adekvatan plugin u Kodi-u onda ti "otključa" pristup tim hosterima kao paid user i normalno veća brzina i bolji izbor materijala. Recimo bez njega imaš možda koji bolji 720p i SD a sa njime 1080p sa ac3/dts i čak hevc te vrlo bitno, nema bufferinga. I da se zajebeš 3€ mjesečno nije problem. A kod tebe u Kanadi ti je dobro jer preko Real debrid stranice možeš skidati torente kao obična http fajlove, nitko nezna šta skidaš. |
ako je ilegalno uzme se VPN
|
istina, RD je otkriće za malu paru
nego , Genesis Reborn šteka samo meni ili ......... |
Citiraj:
Makar u globalu stari Covenant mi još uvijek najbolje radi iako se prestao održavati. |
Citiraj:
Javlja mi ''Coudn't connect to network server'', ovo sam ukucao za repository: http://kodibalkan.com/repo/tojelakorepo/ |
Citiraj:
Ja jučer prvi put isprobao. Moram priznati da nema baš puno Debrid sourceva. Neki imaju samo 720p, a neki uopće nemaju Debrid. Jel to tak normalno ili ja nekaj krivo radim? Btw. Uranus je video addon koji koristim. P.S. Ni meni se ne spaja DonTV repository. A ja sam koristil onu drugu adresu sajt.webapphost |
hmmm.. onda se u meduvremenu nesto desilo jer kad sam pisao je radio Don TV..
imam placenu listu pa nije da provjeravam svaki dan nazalost.. a jeste probali ovaj drugi addon? tamo ima Denis lista i jos jedna koje bi trebale radit.. Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Ovisi ti od addona. Probaj neki drugi, za Uranus nikad čuo.
Evo jučer na Covenantu za nove Avengerse 20x 1080p linkova, isto toliko 720p i brdo SD. Ja koji sam gledao je bio 1080p sa ac3 5.1... Citiraj:
|
Slažem se. Ima veze i s video addonom.
Nego, pojavil mi se jedan drugi problem. Video mi stane nakon par minuta. Prvo ko da počne trokirati i onda se samo zatvori i vrati u izbornik filmova. Imam uključen Adjust Display Refresh Rate i Sync Playback to Display opcije. Hardware acceleration je isključen. |
Koristom samo Popcorn ,več par dana pokusavam konfigurirat kodi i nejde,nemogu gledati neke filmove i serije preko njega ali ,steka smrzava se ,,,,Imam mogučnost instalacije i na Xbox ONE ali mislim da nista neču postič
Hm moguče ali mislim da je laž ,što vi mislite!!!!!!!!!! https://www.ictbusiness.info/interne...alan-streaming trebat ču vasu pomoc ,napravio sam 90 posto po toturijalu ....ali adoni mi stekaju samo greske u njima je problem spustio sam vinse 7 64bit na x86 na laptopu samo radi koodija jer mi noviji alfa nije nikako radio na laptopu ni na kompu...cryptone 17.3 Koja je alrnetiva kodiju ,sigurno ih ima više .... Tuljan sam opčenito za racunala trebo bi pomoč !! |
Citiraj:
mozda ima vec u repo Denis lista, ne znam sad na pamet hebiga.. uglavnom tu bi iptv trebao dobro raditi..https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4425747e66.jpg Edit: evo provjerio u repo-u imas tu Denis listu, netrebas stavljat Green addon mada ga preporucam jer ima svega gore takoder.. Edit2: imate i DonTV addon u ovom repu i radi ko singerica.. ;) from my Mate 10 Pro |
@sasha2511
:fala: radi |
Sweet! Jedva čekam da isprobam.
Btw. ja sam stavio 18 Alphu i lijepo radi. Jedino search ne radi iz nekog razloga. A od addonova sam stavil Neptune Rising. Vidim da je najpopularniji. Najbolja stvar kod ovog addona su liste filmova. Da se naći skrivenih bisera. |
Neptun i Incursion su trenutno najbolji, za sve drugo tu je Elementum (paznja p2p addon) :)
from my Mate 10 Pro |
Kaj sad radi bolje quasar ili elementum?
Meni quasar radi ko podmazan |
meni se quasar zna srusit ali to rjesim sa clear cache i onda opet radi ko podmazan neko vrime :)
https://github.com/scakemyer/plugin....sar/issues/733 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:18. |