![]() |
Na poslu mi ne pomaze ni 100 refreshanja tako da sad pisem s moba. Kod njega pak jedino Nokijin browser radi kako treba dok Opera isto zastekava...
|
Kod mene sve dela perfektno, ni doma ni na poslu nemam problema :) Ali primjetio sam da mi neki drugi web-ovi znaju zastekati, pa sad... da nije mozda stvar malo globalnija, posto je AFAIK server u Amerikama?
|
doslovno od ujutro nisam mogao ovu temu vidjeti dok nije prešla na drugu stranicu, znači pričamo o jedno 200-300 f5 probano sa ie8 i chrome sa posla.
naravno ovo se odnosi na svaku temu di ima tipa 10+ postova. |
Kod mene doma (T-com), nikakvih problema jedan od 50 otvorenih tabova zna zastekat..
|
e, razbijam si glavu s ovim cijeli dan. ne kužim. kod mene u svim browserima na obje platforme sve okej cijelo vrijeme. jel itko probao otvoriti u browseru pod friškim profilom u kojem nemate ni ekstenzije ni cache ni išta?
|
Nebi reko da je do browsera.
Probao na 4 mjesta zasad. Samo na jednom (kod kuće) radi najnormalnije. Svugdje gdje sam došao koristio sam FF kojem bi očistio cache itd. (svugdje je T-com). |
Citiraj:
|
Kaje ovo maloprije bilo? Onaj crni ekran sa 404 errorom ste vi stavili il? Već sam se preznojil :D
Edit: My bad, fala dečki :beer: |
Citiraj:
:spam: |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Točno, postoji i ta obavijest na forumu, samo u trenutku kad isti nije radio je bila slaba vajda od nje. |
da, ali je server sa www.pcekspert.com bio online i ovo je bilo jasno vidljivo i stiglo RSS-om
http://www.pcekspert.com/news/index.html http://www.pcekspert.com/ |
Malo čitam tu temu zadnjih par dana, i vidim da se ljudi žale na probleme da im ne želi učitat temu do kraja. Ja do sad nisam naletio na tu vrstu problema, ali me zanima zakaj neku temu npr. ne otvori na zadnjoj stranici. Evo baš maloprije mi je ovu temu otvorilo na 120. stranici.
|
Citiraj:
Možda si to zadnje čitao, ne znam... |
Citiraj:
|
Maloprije mi proradilo tek. IE, FF, Opera...sve 0 bodova. Sad radi, neznam koji mu je bio, mozda Tcom kenjari.
@sinisa - meni neotvara na zadnjoj odkad znam za sebe |
ovu stranicu vidim do kraja, stranicu prije ove vidim do pola...
dakle da rezimiram e72 nokijin browz radi vip start isp doma opera neradi, ie6 neradi amis isp job opera, ie8 neradi metronet isp (stalan ip ak je to bitno) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na firefoxu 3.6.8 sa adblockom sve radi bez problema. |
Citiraj:
Meni se zadnjih par dana događa da mi otvara isto tako stranicu koju sam već pročitao i uglavnom uvijek ide na isti post. Postane zamorno kad se prati velika aktivna tema. |
doma sad sve radi normala... vidjet ćemo sutra na poslu.
|
Sad radi ko pravi ... ucitava sve u 16 :chears:
|
sutra ako na poslu ne bum mogo gledat pce, onda me se čuvaj horza :D :D
|
Citiraj:
|
za sad se čini ok. syss - jel radi :D
|
Sisa, javiiii, zabrinuti smo. :D
|
Ni traga ni glasa od syssa. Izgleda da mu ne radi :D