![]() |
Problem je što taj bar kod na uplatnicama nije međunarodni standard nego je isključivo za HR :)
Specifikacija standarda (HUB-3): https://avacyn.radiance.hr/stuff/2DBK_EUR_Uputa_1.pdf |
Citiraj:
jos moras i keks pay da placas po birtijama :chears: |
Kao što kaže kolega, problem je što je to HR standard. Što se Revoluta tiče, kolega je prvi za kojeg sam čuo da je napravio revolut račun da bi jeftinije plaćao režije :D
Revolut je banka, ali sa 100 puta više mogućnosti od ovih banaka staroga kova, mislim da je tu plaćanje računa za struju potpuno sekundarna stvar. Ako je to bitno vjerojatno je keks ili aircash puno bolji. Ovo me podsjetilo na jednog kolegu koji je holding račune plaćao u holdingu, t-com račune u t-comu, da bi uštedio pola kune. I izgubio sat vremena :D |
:lol2:. vrijeme mi je bitnije od par e tak da tak nebu sigurno.jednostavno zelim pokazat midd finger PBZ-u i ostalima i ne-dat im max moguce, a to znaci ukinut 2 racuna (od 3) kod njih i ne koristit ih za placanje svega sta ne moram.
nije toliko di do tih par e, nego jednostavno princip. fu*k e'm. gade mi se jer nas rade budalama. vjerovanto ce past binance kartica i placanje rezija i ostaloga time, bar kad je bull market. moram samo vidjet jel tam ima kakvih fee-eva jer nemam jos karticu i bil sam ljen zadnjih godina proucit. :chears: |
Što je binance pustio karticu za EU ponovno?
|
Nemam pojma o tome. Šta su u blokadi bili? Lol. Tipicna s*anja briselskih stakora .
|
I kako ćeš onda s binance skenirati barcode?
|
he he. good point. ostaje samo ono "ostaloga".
they are making it very hard for us :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43. |