![]() |
Cini se da ce biti 5.500kuna, spustili su osnovnu cijenu sa 12.500 na 11.000
|
Citiraj:
|
Počelo je za tv, navali narode.
|
unos kupona DINERS50 već sada radi... pa tko želi neka krene sada :chears:
|
Zgodno sto se usisivaca tice, steta sto nemam Diners. Money saved :roller:
|
Ako se ne varam Sony prijenosni zvučnici su u Sancti jučer bili malo više od 200 kn, a danas s popustom od 50% su 214 kn. Tipično rvacki
Stvarno čudno da ovaj tv daju u pola cijene Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Zvucnik je bio 299kn jel sony daje 30 posto, redovna cijena je 428kn, isto je ko i tv u pol cijene. Ne zbrajaju akcijske cijene nego redovne i onda na njih jos 50 posto. I tv je juce bio ispod 10k a danas je 12499kn
|
više nije, malo su se pribojali i vratili cijenu
|
Citiraj:
Treba tako za sve te akcije uzimat screenove. Al sto je da je, ovo je super popust za TV. |
Uzeo sam u SD sony radio i slušalice. CIjena ista prije i danas ujutro. Konačno pravi popust
|
Grunding je za 5500kn, ali gledam to je 2019tv, i grunding, neznam jel se to i sa tim popustom isplati, sve mi se cini da ce mu to biti standardna cijena i da nece biti neke pretjerane navale...
Vidim neko je pograbao Panasonice, posto su i koji panasonici bili na akciji? |
Ima netko s Dinersom ko bi umjereno zaradio za uslugu kupovine?
|
Citiraj:
Ako ti je bitna crna i imas 4k kontent way to go. Napomena: obavezno neki media player uz njega, OS mu je uzas. |
Citiraj:
65" QHD i UHD su od 5000kn do 8000kn. Nema OLED-a nikakvog za tu lovu, best buy je cijena. I da je 7000kn cijena bi bila izvrsna. |
Kupio, čekam Tracking Number za dostavu.
5500kn za oled je steal, mislio sam čekat LG ali ovo je jednostavno bilo nemoguće zaobić. Btw. rasprodano. Written on Note 10+ |
delete
|
Čekaj kako je TV rasprodan,a još nije ni utorak ... ????
Hmmmmm , da da prvo pročitam zadnju stranicu .... :-) |
Jer ovo nije d-utorak nego d-tjedan akcija :)
|
Elipso se već priprema.
De Longhi aparat za kavu, kod njih 4000kn, a dalje 2500. Sutra će biti 2000 u Elipsu, velika hrvatska akcija od 50%. Za Tefal el. roštilj zasad nije podugnuta cijena, vidjet ćemo ujutro. Njega razmatram za kupiti, ako netko ima, može napisati iskustvo, može i u PM da ne spamamo ovdje. |
Citiraj:
Jel mi kao obmanuti potrošači imamo pravo njih prijavit inspektoratu ? Ti sad napraviš ss cijene prije i ss kasnije tokom fake akcije i te dokaze predstaviš u prijavi i mogu li oni popušit kaznu kakvu ? |
Jel ja to dobro vidim da je Pevex uklonio s weba samsung mobitele koji će biti na akciji?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Haha, i ja sam primjetio. Recimo maknuli su A41, ali ima A21s. Tko kupuje sad neki jeftniji mob ovo je ok prilika. Cijene će biti 100-300kn jeftinije nego što možeš naći najjeftiniji zapakirani na Njuškalu. |
Ima A41, cijena je ista ko i prijašnjih dana 2299kn.
|
I prodali su svih dva komada
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
HT je stavio 50% na samsung active 2 cijene od 1249 do 1599
|
Di je taj popust kod pevexa za samsung mobitele od 50%, ja ga ne vidim, kad stavim u košaricu cijena mi je ista.
|
Ekupi Diners 50%, pa ako nekome naleti nešto što mu treba, vidim frižider, AEG perilica za 3500, najniža za 6000 na nabavi, bušilice DeWalt
Razer bežični miš, Philips sluške i sl... I nije neki pretjerani popust ni izbor artikala. |
Citiraj:
https://pevex.hr/50-popusta-uz-diner...obilne-uredaje |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:05. |