![]() |
Inace kad smo kod cf i 4k, ovaj lg 27 je 4k, i cf rastura :D
Sam ne igram se tolko da mi to nes znaci |
Znači rudariš :p
|
I citadeliram noobove u wowsu :D
|
Citiraj:
|
Koliko se može očekivati pad cijena RX480 (ovih top modela koji su cca 2300-2500kn trenutno) izlaskom 500 serije ili će biti povlačenja?
Razmišljam ubost 480-icu ukoliko dovoljno padne cijena ne znam da li se isplati uzeti 500tka s obzirom da je samo rebrandirana. |
Citiraj:
Za 5XX seriju se očekuje slična cijena kao i kod izlaska 4XX serije (pitanje samo dal će opet biti manjka i visoke cijene prvih mjesec/dva). Ak su sredili potrošnju i veći klokovi ipak bi rađe onda na 580 ciljao ak cijena bude tu negde. |
na alzi neko vrijeme imaju asusuovu rx480 4gb za 200 eura, tesko da ce u hr i nakon izlaska 500 serije biti bolja cijena za 480tku s 4gb
https://www.alzashop.com/asus-dual-r...catid=18859405 |
Citiraj:
|
480 8GB, Gaming X ili STRIX OC?
|
msi gaming ili xfx gtr
|
Citiraj:
|
Imo sam 1060 msi i 1070 strix i reko bi Strix , malo bolje rjeseno hlađenje i paše bojom u svaki case. Ali samo ako cijena nije dost veca :)
|
Ma još je jeftinija. Najjeftinije me izađe PowerColor Red Devil.
PC Red Devil - 249,90€ Strix OC- 259,90€ (non OC je oko 252) MSI - 269,00€ |
Red Devil ima loš VRM, izbjegavati.
|
I devil godinu kraca garancija, asus je logican odabir s obzirom na cijene navedene
Sent from my D6603 using Tapatalk |
|
Citiraj:
Ali,valjda oni znaju,ne? |
Citiraj:
"AORUS series are also joined by first Radeon RX 570 with 4GB memory. Other vendors will also offer 8GB models." Sent from my D6603 using Tapatalk |
|
Red Devil 480 je imala jedno 30% lošiji VRM (govoreći o maksimalnoj jakosti struje koju VRM može izdržati) od referentnih (!!!) kartica. Čista pohlepa i želja da proizvedeš jeftino smeće i prodaš ga za što veće pare.
Powercolor je od tada za mene big no-no. |
Još kad dodamo jadnu dostupnost u nas (samo svijet medija) i dvogodišnju garu, ma nek uginu -.-
|
Barem su pentagram naučili napravit :roller:
|
kada svi daju 3g garu uzet neku s dvije godije je ludost
ako ces je imat krace bar ces je lakse prodat radi garancije |
Ma daj, ni satan panonski to ne bi uzeja - grickao si Polaris lepi Mario, dobio si vulgaris lepi Mario :p
|
Nema garancije kad sklapas ugovor s vragom :P
edit: Drvoje car :D |
U dobrom dijelu EU je kartica dolazila bez (davidove) zvijezde na backplatu, jer kažu da su je ljudi povezivali sa religijom. Mogla se dobiti kao PDF direktno od PC-a nakon registracije pa ako korisnik želi, može je isprintat kao naljepnicu.
|
Sorry na OT, ali u kojem dućanu se najviše isplati kupovati na 12 rata americanom/karticama?
Links mi je bio go-to ali su skupi. |
Uzi shop.
|
cijena za 570 preko future
GV-RX570GAMING-4GD GIGABYTE Video Card AMD Radeon RX 570 GAMING GDDR5 4GB/256bit, 1244MHz/7000MHz, PCI-E 3.0, 3xDP, HDMI, DVI-D, WINDFORCE 2X Cooler RGB(Double Slot), Backplate, Retail Cijena joj je 1679kn. |
Evo popis novih kartica sa videocardz com-a https://videocardz.com/68238/new-card-report-13
Zasad su 570 modeli večinom zastupljeni u konfiguraciji sa 4 GB RAM-a |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:09. |