![]() |
@orbital
Iako nije AMOLED nego IPS LCD, Xperia XA2 je sasvim solidan uređaj i nađe ga se za manje od 2k kn. |
Hvala na prijedlozima, mislim da će biti xiaomi mi 8 64 gb.
Vidim da Aliexpres ne prima paypal, nikada do sad nisam upisivao direktno brojeve kreditnih kartica na webu. Jel to sad 100% sigurno?:goood: |
Aliex ima svoj pandan PP-u zvan Alipay i siguran je.
|
Citiraj:
|
Do 2200-2300kn, ima boljeg od p20 lite (njuskalo, zapakirano, garancija). Definitivno nisam hevi juzer, nemam fejsbuk, brdo poziva i mailova na dan i da radi provjereno s dji dronovima.
Hvala :) |
Citiraj:
Ako si brz :) |
Nisam bio dovoljno :D
Steta... EDIT: Kupljen P20 lite 64GB. Do sad sam bio na Galaxy Alphi i nadam se da mi bude ok ;) |
Pozdrav, kupujem Xiaomi mi8 64gb, ili 128gb ako se nadje do 3400kn pa bi molio preporuku s koje stranice najbolje naruciti?
Da je provjerena i naravno da je cijena medju najmanjima sto se nudi u ponudi.. Bitno mi je da mob ima global rom i da se salje iz EU skladista.. Tnx! |
Tražim Android do 1,5 k za sestru koja je svoj trenutni mob uspjela razbiti. :D
J600, P8 Lite? |
Xiaomi note 5 3/32
https://neutrinomobile.hr/xiaomi-red...ld-global.html Nema boljeg za te pare. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Da, čini mi se kao odličan deal za tu lovu. Brzim guglanjem primjetio sam više verzija. Ovo global izdanje nadomjestilo je nedostatke prethodnih verzija (quick charging, LTE 800 mhz)?
U tom slučaju uzeo bih ga sebi, a sestra bi dobila relativno nov G4. :D |
Best buy andorid smartphone do nekih oko 1.000kn novo i polovno sa garom?
|
1199 kn Nokia 6 u Harvey Normanu.
|
A ovo? https://neutrinomobile.hr/xiaomi-red...m_medium=click
BTW ne vidim tu Nokiu tamo, moze neki link? |
imaš u Neutrinu korišteni Redmi Note 4 global za 1060kn....
https://neutrinomobile.hr/xiaomi-red...m_medium=click |
Citiraj:
|
Bok ekipa..
koji mobitel preporučujete za kupiti do nekih 3000kn... do sada imao redmi note 3 pro ali pao i razbio se... sada gledam huawei p20 ? ali slobodno šaljite prijedloge... bitno mi je da ima dobru bateriju i kameru.. dual sim |
Citiraj:
|
s8 ili p20, sta nadjes bolje i blize
|
Huawei P smart ili Nokia 6.1 kao drugi mob. Kolko sam skužio tu su negdje po svemu ali Nokia je nešto kabastija i teža i ima čisti android. Savjeti? Dobijem ih za istu lovu.
|
A ovisi što više preferiraš... Ja bi sigurno uzeo Nokiu zbog čistog Androida, kvalitete izrade i SD procesora... Kakve su fotke, ne znam, ali meni osobno to nije jako bitan faktor, bitno mi je da su slike dobre, a vjerujem da oba uređaja imaju dobre slike. Kako god, nećeš pogriješiti koji god da uzmeš, barem po mom mišljenju. ;)
|
Citiraj:
EDIT: Evo isprobao sam ih kratko. Dakle, koliko sam mogao u kratkom vremenu skužiti, nokia mi djeluje kvalitetnije izrađena ali je dosta teža i kabastija. Ekran je bolji kod P Smarta (pogotovo boje, kod nokije vuče na plavu i nekak je malo isprano) ali mi se čini da nema gorilla zaštitu već je folija. Ali nije smeće folija. Slike su tu negdje iako brijem da p smart ima malo bolje fotke, pogotovo kad nema svjetla puno. Prednost nokije je i usbC i brzo punjenje te čisti andoid (dobit će i Pie sigurno). Dizajn je bolji kod P smarta. Kod Nokie je fingerprint na sredini poleđine totalno debilno i nekak mi se čini da nije brz kao kod huaweia. Također Nokia 6.1 nema LEDicu što teško opraštam. Budem vidio još. |
Ekipa planiram kupnju novog moba uskoro i dvojba je između Xiaomi Mi A2 i Xiaomi Redmi Note 5? Koji bi bio bolji? Koji ima bolju kameru?
|
Citiraj:
|
Može preporuka moba do 2000 kn (a moze i jeftinije). Mora biti dual sim ostalo manje bitno.
Cura kupuje. Hvala. P20 Lite, Xiaomi note 5? |
https://neutrinomobile.hr/xiaomi-mi-...ual-black.html
Uvijek u budzetu ispod 2k će se nuditi xiaomi, ili neka motorola, ili nokia. |
Citiraj:
Ni s jednim ne griješiš.pusti se samo Huawei Lite modela.rade na onom drljavom Kirinu 65x....niškorist. Kod Redmija dobiješ SD636,a kod Moto i Nokije čist android....to gledaj 😉 |
Huawei ide dobro utabanim putem samsunga. Lower end usran do bola, midrangeri precjenjeni u odnosu na konkurenciju i flagshipovi rulaju.
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
redmi note 5 na honorbuy je global version i ima B20
ovaj u neutrinu ako sam dobro vidio je global ROM i nema B20 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:31. |