![]() |
Juve-Real :)
Barcelona-Bayern Bit će finale Juve-Barcelona, kako je i rekao pouzdani drug Brko. |
Huehuehuehuehuehuehuehuehuehuehuehuehue
|
Hala pa opet Hala :D
|
Harry Potter; nije ti dobro? :stoopid:
Popi tabletu za smirenje. |
Ko plitak potok, ko plitak potok :D
|
Idem vidjeti koliko me izađe avion do Berlina :D
|
Nevjerojatno je koliko su svi Juveovi navijači samouvjereni.. Ali svi!! Čudo jedno!! Ne kažem da je Juve loš, ali bolje je malo šutiti pa čekati što će biti.
Real je prejak.. Mogu sve riješiti u prvoj utakmici. |
A ko veli da Juve nebre odigrat bunker ko Atletico. Sve je pucalo od "rješavanja".
|
Juve neće proći ako prođe kao Atletico. Jasno. :D
|
![]() :D :roller: |
Nisam ni rekel da Juve prolazi ili ne prolazi, nego da su digići i te kak odigrat pravi bunker. A vidjevši Realovu predstavu protiv bunkera, teško budu to prošli/probili. Imaju samo igru protiv ofenzivnih ekipa dok ovaj s posta iznad ima prostora..
I da, svaka čast Diegu, trolling lvl infinite :D :dobar: |
Realova predstava protiv bunkera (u obje tekme) je bila odlična, stvorili su hrpu prilika i dominirali a to što je realizacija bila katastrofa je drugo i ne znači da će isto tako promašivat i protiv Juve-a.
|
I Bayern je prošle godine napadal Real u Madridu, al kaj ti to znači bez onog najbitnijeg, realizacije. Po tvojem im je predastava bila odlična znači?
Meni je bila užasna. Još uvijek se broje golovi, ne posjed lopte, prilike, stative... A realno tih 1:0 do sad nebi zabili dani je bilo crvenoga (u čije datelje neću ulaziti jer nisam sudac, niti pravnik da znam ona pravila tumačiti). |
Citiraj:
Samo da ne bude Bayern Real... Sve drugo igra :) u tom slučaju nemam za koga navijat u finalu. Protiv oboje ne mogu :D Bitno da Juve osvoji :) |
Citiraj:
Ej sramote :D |
Sad i Real ima šansu. U 2 tekme ne bi prošli Barcu ni Bayern, a u jednoj u finalu je sve moguće. Mada me ne bi čudilo ni da Juve prođe.
|
Citiraj:
|
Ja navijam za Real ili Barcu samo zbog Modrića i Rakitića. Bilo bi mi drago da ovog puta Rakitić uzme pehar i da odigra odlicne tekme
|
Barcelona - Bayern :D , jooj, Bayern truba u gostima, trpanje na dvostruki hendikep na Barcu
|
Citiraj:
|
Ali eto,Varan zajebo prognozu. Trebo si mu produzit ban do ferragosta :) :)
|
ma je li to Alba pokupio 2 žuta u roku minute ? :D
|
real će sigurno opet osvojit lp;),bilo je jasnije i prije,sad je još više
|
Svi 4 mogu osvojiti LP. Bayern, Real i Barca imaju podjednako šanse osvojiti LP. Juventus ima najmanje šanse, ali ćemo za njih navijat te će na kraju oni dignut klempu :D
|
Citiraj:
Bas je suprotno posto se luka ozlijedio a pad je poceo nakon kaj se on ozlijedio... |
a vidit ćete da će real osvojit;):)
|
Možda i osvoji ali na bug forumu se uopće ne bi isticao s ovakvim izjavama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel to neko nepisano pravilo da gotovo nijedan realovac ne moze dat konstruktivni odgovor na jednostavno postavljeno pitanje?? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:08. |