![]() |
Ti to ozbiljno ? :D
jebote, moram im slat onda mail :D |
Fala stari ;)
|
to vjerojatno treba tam na supportu pod "Submit a request" ? :D
|
Da, ali se ne sjećam što se tamo mora odabrati :/
|
ja stavih "account - managment"
i sastavih neki kratki tekstić, sad ostaje čekati samo :D baš si oću kupit onaj vražji skin :D |
Koji skin? :)
|
surprise party fiddle
|
Ti imaš već spectral, ne?
|
Yeah, ali ovaj surprise party mi je precarski, pikiram ga već dugoooo
ali ili nemam para ili se ne sjetim otići do banke :D pa sad rekoh uzel' sam taj RP pack za 5€, i onda skužim da mi fali 41 RP :D |
Ma milju puta mi je tako bilo, mislim da zato i koštaju toliko da tu uvijek fali nešto za novi skin.
Kad malo baciš matematiku, ustvari je uvijek tako :) |
Povratak Limited Edition skinova! Predobro.
|
Najgluplje mi je ovo da će se ovima koji ih imaju vratiti RP.
Jer su u pravilu dobili skin free onda. I to limited skin :O A i sve se vrti oko skinova zadnje vrijeme. Pare, pare i pare... Nikakava konkretna vijest ili novost od strane riota. Novi champ ili novi skin, i boldano je samo koliko RP kaj košta... |
To je malo i glupi i ujedno i korektno, jer su ljudi te skinove kupili sa garancijom da se više nikada neće moći kupiti. Pošto će se sada opet moć kupit, ljudi koji su ih prije uzeli gube taj status "ja imam skin koji se ne može više kupiti" pa su ujedno prevareni.
Patch 2.13 notes. Još čitam, ali daaaamn. |
Gold IV :goood:
LoLking score +114 :D i još uvijek čekam odgovor od Riot supporta -___- |
MarineKing switcha na LoL. Možda i ovdje bude inovativan :D
|
Ja dobih odgovor od supporta
Citiraj:
i moram reć da je skin PREDOBAR! :D smijuljih se cijeli prošli game, kako dobro, pogotovo sound kod ultija :goood: |
Mora da je na tvoj mail odgovarao netko tko je na krivu nogu ustao :D
Ovo su meni bili odgovorili: Citiraj:
|
a bmk sad :D
skin je tu :D i btw, prva pobjeda u Gold IV i +25 LP :goood: ak se ovak dobro nastavi do kraj sezone budem još i u platinumu :D :D |
Evo kupio Zeda i Thresha skinove.
Idem baš probati. It's good to be Home :) |
Citiraj:
Dobro došao gdje dobivaš 20-30 LP po pobjedi, i skočiš brzinski u Gold 1 i odjednom dobivaš 3-6 LP jer je Riot tako zamislio :goood: EDIT: Wtf, ovaj nerf/buff za Ahri mi uopće nije jasan, igram je dosta u zadnje vrijeme, i ne vidim što su dobili s ovime :/ btw, uzimam si par skinova, definitivno oba od katarine čisto jer sam odlučio sve imati od nje iako je ne igram više baš ^^ |
Citiraj:
tak mi je bilo i u silveru od Silver V do Silver I je bilo od +15 do +26 a onda kad sam prvi put došao u silver I (prije neg sam bio demotan pa opet promotan u SI :D) +3 +6 i sl. u svakom slučaju, barem je napredak od Gold V do Gold I jednostavan :D eto u petici dobijah +22 i +23 za pobjedu (i -15 za pljugu), sad u prvom gejmu u IV dobih +25 :fiju: |
Evo i ja baš dobio 22LP za pobjedu :)
I mogu reći samo jedno. Ne kužim kako igrati protiv kayle u midu. Igrao sam jedno 3 puta i svaki puta ju do lvl 10 na nafeedao ko drek :D I mogu reći. Thresh mi je najdraži support. Jednostavno je prejak. Spasio danas twitcha iz gotovo nemogućih situacija :) Idemo u dive na lvl 9 na vayne i blitza. Naravno focusamo vayne, ja ultam, fulam Q i tresnem ju s E, i počnem back, bacim lanthern, twitch na jedno 15% hp-a, blitz ga pulla, i ulta i onda on stisne na lanthern i ostane mu jedno 10HP-a. Ubili vayne, s tim da smo bili jedno 5 sec pod turretom. :) To je jedno 3 puta udarac od turreta + vayne :) GG WP :) I championship thresh je predobar. Spellovi su mu super :) Ta neon plava boja :) |
Ja osobno (ne nam da li je counter li što) ali ja protiv Kayle volim ići s Lux, znam uzeti barrier i to je to:D
|
Pa je neki slabiji counter.
Piše da je kayle jedonostavno prilično slaba na lux :) EDIT: Može mišljenja o Jinx? Vidi da su relativno pozitivna, pa me zanima. Imam 3k ip, pa da skupljam za nju, jer moram naučiti još jednog adc-a uz ezreala. Razmišljam o Jinx ili Vayne. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja inače peglam Jaxa u zadnje vrijeme...pošto dobivam +5 lp, trenutačno sam na +62 i praktički samo jaxa igram ^^ |
Nebi se složio.
Talon, Fizz, Kata, Kassa papaju lux :) |
Citiraj:
ta priča sa counterima je ionako crap, ti ako nekog champa znaš igrati od A do Ž, i ako znaš barem osnove kako drugi champ funkcionira, nećeš bit "counteran" |
I tu se nebi složio.
Ako netko zna 100% igrati tvog countera ko ti svog champa, može biti svega. Malza npr. ako je dobar koliko i njegov protivnik na kati, kata može komotno ići afk. Itd. Nije baš crap, jer se na većem nivou igre, sve vrti oko tih countera. Naravno, nije sve propalo ako dobiš countera, ali nije 50:50 onda lane, nego je omjer na njegovoj/tvojoj strani ako igraš coutera. Toliko od mene, čujemo se sutra kad se probudim :D IFYOUKNOWWHATIMEAN :D :chears::chears::chears: i još 3x toliko :D |
Citiraj:
to npr. ne znači da će Katarina sigurno izgubiti protiv Malzahara pa čo'eče koliko put su mi samo rekli da ću popljugat protiv Kassadina na midu pa bi u 90% slučajeva završilo tako da sam ga satrao :lol2: sve ovisi o tome dal' se ti znaš prilagoditi stilu igre protivnika i njegovog champa npr. u svojih 400 gameova kojih odigrah sa Fiddlesticksom u posljednjih godinu dana, možda se 10% ljudi sjetilo kupiti merc's treads da bi smanjilo trajanje feara (s tim da ja recimo maxam prvo fear kad sam na midu s fiddleom) treba znati igrati svog champa i maximalno iskoristiti abilitije btw, 2 gejma = 51 bod u Gold IV :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:42. |