![]() |
|
kratki spust danas, gomila lišća, vožnja na slijepo...
sve u svemu bilo je ok ! staza čudna (razrovana) :beer: jedino što nam ekipa sada treba trenirati je brži start iz lugarnice :D zabavno kao i uvijek :) edit: je, i mene su pedale par puta iscimale :D i luft u njima da sam zazujao da je luft u pogonu :D samo drapat... manje izmišljanja, kemijanja, sraćkanja... samo se vozati (generalno- za sve :D ) |
Vozit dok nekaj ne pukne, tj. bajk ne bude u voznom stanju, nakon toga promijenit, stavit bolje i trosit dalje dijelove :D
|
danas smo skupljali kilometre :D
|
ja dobre vožnje danas, zabavno eXtra. I kontam ja sve ovih dana kako to da je kombinacija neki dan bila tako nepuna lišća i kontam i kontam...i malo pre se čujem sa Ilcapitanom i iznesem mu moj problem, kad ono čovjek će: pa ima najmanje drveća okolo...zna čovek, školovan :chears:
NaravnoUčenje je: treba drapat staze gde ima što manje šume...:beer: Danas smo Elvis i ja izljubili Sljeme za sve vas, jer je tako milo i srcu drago, darujem nam besplatno svo svoje blago :) Elem, Dado i ja ako sutra ne odemo cestom na kafu u Varaždin, onda bi Sljeme drapali...imal 'ko za? Ili je ne'ko za ceste s nama, vozimo specku i treKKing pa bujrum...ako on složi svoj onda krećemo oko 10h iz Soblinca (cca 66km u 1 smjeru...pero-laka altimetrija) :kafa: Ako će bit Sljeme, onda malko kasnije krenemo, okolo 12h? bujrum! pax@bonum P.S. nije dobro što smo na kraju vozili lonjščinu, nedelja, raja...sramota me samo tako...inače u tjednu čist fina, brza stazica za isfurat...poskakivat, lepo :zdero: |
Pozdrav..sutra ujutro planiram na sljeme,oko 8,pol 9 tunel,prije vrucina..gore po lojsteku tempom koje tijelo dopusta a dolje na 57,18-20 ili tak nes na tu stranu..uz minimalno zadrzavanje gore...
|
http://www.pinkbike.com/news/Brendog...hill-2013.html
Jedna stvar mi nije jasna, kako im ta ogromna muda ne zapnu u žbice dok se voze? |
meni se cini da veca muda imaju ovi u posti sto mi pakete zadrzavaju...
eo vec 15 dana superstar čekam i 45 dana nesto s jebaja... :@ |
evo i nas sa druma: Dado i ja, to je već postala tradicija, početkom sezone znamo zapalit za Vž na zagrijavanje na konjske kobaje kod Šanjeka, e ove nam godine zamirisale i pred sam kraj sezone...mislim vozit će se i dalje...
...i veli on jučer posle Sljemena da bi mogli dns do Vž samo da mora složit nekaj bajs...hajd reko valja, evo ruke...meeting point u mom selu kad dolazi Dado sa šljokastim biciklom sintesi, ima prednju v-brake bremzu i zadnji menjač samo...gledam ja...mislim rano jeste i slabo vidim..., ali čovek nema prednjeg menjača, zadnje bremze...veli on: "nisam imo sajlu za mjenjač, bužir samo imam doma.., pa ću vozit single-speed :lol2:... s obzirom da je 'ercegovac, nisam bio iznenađen, hajmo reko onda BiH :zdero: ...odvezo je sva brda u toj jednoj brzini, nije ništa dirao ni po zadnjem menjaču...vozili smo do Vž prosjek 28 km/h, nazad 22 km/h sa vjetrom ali u povratku u prsa...odličan dan, odlične kobasice konjovske, odličan sladoled na korzu i odličan zaključak Dade...vozimo i veli on u katarzi: "znaš, trebaju brzine" :beer: P.S. ja sam vozio iza njega jer me bilo sramota da gleda kako menjam brzine, a prošo sam kroz sve brzine na 3x9 systemu...malko sam se i crvenio kad sam menjao pa zapne lanac o menjač, a on to čuje :D:D:D |
Citiraj:
|
Od svega u tom filmiću tebi valjda najjednostavnija stvar koju rade zapne za oko. Relativno gledano.
On prebaci težinu tijela naprijed (iz sjedećeg položaja cukne naprijed) i dozira prednju kočnicu, to je dovoljno da podigneš stražnji kotač s poda, sad naravno uz puno vježbe možeš to napraviti ovako fluidno ko on. Previše kočnice ili ideš preko volana, premalo i kotač se vrati na pod. |
Eto, sile na jednu šajbu, ja nazad na dvije.
Željac javi mi se za neku cugu pa da ti dadnem 34t šajbu :) Al skonto sam zašto mi je teže na HTu pedlat uzbrdo, imam 170mm kurble, na pitchonji je 175mm :D Ništa, do daljnjeg na pitchu ostaje 34t šajba, na čeličnom vozim dvije naprijed. Živli vi meni, vidimo se za vikend da probam kako ide uzbrdo :) |
čujemo se za cugu !
srijedu sam fraj, pa možemo nešto tada ubaciti- ako si za ! :beer: |
Može, iza 17:30, čujemo se još! :D
|
Citiraj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=Hv_DRJZZ2qI#t=246
Poslušajte Zinka na 4:00 "- so, you gonna do it again? - yeah, now I know I can do it, it's perfect" |
Citiraj:
Ako netko misli kupovati pakne sa discobrakesa, imam 1$ popusta za pokloniti pa neka mi se na pp javi. Znam da nije puno, ali čovjeka veseli. :chears: |
|
nekako mislim da bi se zadovoljio i sa pohorjem :D
:beer: |
Al tam sam već bio xD
|
e, a 'ko nije bio danas na Sljemenu...ima priliku već sutra: Dado i ja smo na tunelu u 13h pa bujrum 'ko mere! Dole najverovatnije ide kombinacija...jel je 'ko vozio ovije dana? kako je?
vozdra :) |
Da se pohvalim da sam jutros napokon otpelala cijelu Dotršćinu po više manje ovoj ruti :D
Kažem više manje jer mi nije htio uploadat gpx file u Endomondo, pa je bilo tu i tamo scared shitlessa u šumi, al ništa kaj Google maps nisu riješile :goood: I muda su mi do poda, BOOYA! |
ciklusi su objavili datum trans i tako dalje..
"...Transciklusiranje će biti 03.11. Polazak u 9 sati sa okretišta u Črnomercu..." planira netko ići? |
Naravno!
|
datum je totalno bezveze, na produljeni vikend :(
|
uvijek je prvi vikend u 11mj!
a inace bi kao isao da je drugi datum.. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
na moru bude krcato, skoro da sam moral ici radit kod mojih, jer u petak je navala na rentanje glisera... |
Čudne stvari se događaju na ovom forumu...i cure dobivaju muda :)
ovaj ovdje se porazbacao po stazi https://www.youtube.com/watch?v=Ddfx28f3ZrE |
ne bi gledao da konačno nisam čuo soundtrack sa jajima :D
:beer: |
+1 za Transcikljusiranje, kako sad stvari stoje.
Izgleda da će biti malo i kišice, nema veze. Da dođem kući neblatnjav mislila bi žena kako sam bio kod neke. http://www.freemeteo.com/default.asp...=3195290&la=21 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:59. |
|