![]() |
|
Kad smo kod Lidla, baš se spremam sutra otić pogledat (vjerojatno i kupit) ovu skijašku majicu za 65kn. Pa dali netko zna ako je pretopla ili neko drugo iskustvo?
Naravno, koristila bi se za vožnju bice prilikom temp. ispod ili oko nule.. |
Citiraj:
Popis je zatvoren, već vas ima previše. Tko je jamio jamio je :D Samo se nadam da će biti dovoljno komada za sve. |
Dobra vijest....pronađeni su DH bicikli koji su ukradeni neki dan. Svih 8 je nađeno.
|
E to volim čut, jesu čitavi bajkovi? :D
|
bilo je lijepo pročitati da su nađeni !
pišu da su i lopovi privedeni, baš me zanimaju detalji :) :beer: eto... po prvi puta.. bravo murija :) :beer: |
Samo jedno brzopotezno. Kaj mislite o ovoj gumi i zračnici za gradsku vožnju?
ZRAČNICA 26X1.75/2.125 AV SAMOKRPAJUĆA KENDA http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=11838 i CONTINENTAL TOUR RIDE 26x1.75 (47-559) http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=7523 |
Za zračnicu nemam neko posebno mišljenje tj. nisam je vozo, ali što se tiče gume preporučam vaku, ja sam je furo i eXtra je...uoči gazni sloj...vozio sam po morkom...drži eXtra...
:chears: |
jos jedna preporuka za city ride...
|
Ta Kenda zracnica meni nije zakrpala rupicu vec u dva navrata, jedino sto je zacepila je vlastiti autoventil. Zaliboze 50kn.
|
jedino posteno, ali skupo je michelin c4protek, ja ih imao na jednom setu dok nisam nabavio ust obruce, kasnije ih stavio tati na njegov mtb i on probusio 2 puta, ali samo je malo zraka izgubilo i dalje se voza...
|
Imaš on anti puncture trake koje staviš između gume i buvela. Jesi proba to?
|
elem raja,
Dado i ja smo okolo 13,45-14 h na tunelu pa laganoooo, bujrum 'ko mere! :) |
Sutra, subota tunel 9h.
Vozi se na istok, spust 56a via Ostrec. Kondicijsko tehnicka tura :D |
ja se bas ponado da ce bit neka super tura, kad ono, mučenje :D
|
Dođem i ja. Moj premijerni spust 12icom je završio debaklom pa bih htio upoznat staze uz nekoga ko ih ima već u malom prstu :)
|
|
Nisam siguran dal mi se umire il ne prema istoku :D
|
Kakvo umiranje? Gorscica je na bar 150 m nizoj nv od Lugarnice. OK ima guranja po 1 ali ne morate ici njom kad odmah ispod nje imate makadam koji se spaja na Bidrovecki. Ostalo valjda isto nije strasno.
Tek sam poceo hodat i ne mogu jos vozit brdo nazalost. |
Nik, vidimo se sutra na tunelu u 9, sa mnom će doći braća na konama :)
|
nacrtam se i ja u 9h kod tunela :)
|
upravo se vratih sa noćne dotke, laku noć
|
Ima li tko za vožnju popodne? Jutros imam obaveza nekih, pa ne stignem s Nikom i ekipom..
|
Ja se upisujem za vožnju sjutra, u nedilju, i to okolo 9h da startujemo i da smo do 12h gotovi. E da, pomiče se sahat večeras unazad tako da to zapravno nije sat ranije, već taHman kao i do sada :kafa:
|
Sutra bi ja mogo...danas uletilo par gluposti.
Kaj si imo u planu? |
Di se najblize mogu nabaviti rezervni djelove za shimano?
Freehub mi treba, ak uspijem ovo strgano smece iscupati van iz nabe. |
Citiraj:
da sam najkasnije do 1 doma. voza mi seeeeeee, a obaveze stišću.. devetka tunel je sasvim ok :beer: šošon... alan prim- marko projekt ?! itko išta samo bi se bojao cijena :( |
Citiraj:
Citiraj:
meni lično paše da nismo predaleko prema zapadu da izbijemo...recimo može kombinacija, 52 ili 57 ili...ma samo nizbrdo da je :beer: |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |
|