![]() |
|
jel netko probao ove naslone za ruku?
izgleda da se samo namontiraju na mjesto posudica bez zavidavanje! http://www.premiumxl.com.hr/hr/auto-...sw-207-cc.html |
Citiraj:
|
I porše ima iza
Ko i lambrođini Kud si peglicu nasao ili fiču |
Citiraj:
Piše gore premium tak da to ne pase u Pežola. Samo svetotrojstvo Nemačko. Sent from my Redmi 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Tako je. Znači po prioritetu: 1.Nemačko PRIM'JUM svetotrojstvo 2.Vjera 3.Ljubav 4.Bog 5.Domovina :D:D:D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ovo ti je najbolje, a da nije original |
Citiraj:
Uh, meni G-Wagon ne može biti odvratan, bez obzira kakvo je izdanje u pitanju :) |
|
Zna li tko kako se gase automatska svjetla na opel astri h? Naime na switchu za svjetla nema "auto" kao u manualu, dakle idu one neke šemice, stisni puce kod sata, potrubi 3 puta, digni sic 2 stupnja i upali narodni...
Našao sam svakakvih gluposti po netu, ali ovo ne. |
Odi u servis i zamoli ih. Pretpostavljam da ti na 0 nisu izgašena.
|
Citiraj:
http://www.index.hr/oglasi/ford-focu...ta/oid/1110211 Bome su bili pravi km i prethodni vlasnik fakat pazio ko picajzla na auto 😀 Sent from my Redmi 5 using Tapatalk |
MAK Corsa felge! :D
|
Citiraj:
Samo polako i nemoj da budeš u jutarnjem ko Hana :D:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za svjetla ne znam jer vozim auto iznutra pa ne znam jel svjetle štopke ili ne :D. |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je ova tipkica gdje pise Auto Hold. Na to sam se navikao nakon dva semafora :D. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koliko ja znam, je. Ja cu narucit sebi, al nemam pojma kad. Malo sam se ohladija
|
Ne znam koliko prolazite tamo, ali prometni strucnjaci su "uredili" krizanje Zagorska/Vodovodna/ulaz u dvoriste Vrutka. Sad kad se skucaju auti, barem znas tko je kriv. S druge strane, mogucnost da se dogodi prometna je ista, ako ne i gore. Mogli su staviti znak da je doslo do promijene prometne signalizacije, but noooo, nije to valjda vazno krizanje njima...
|
Citiraj:
Sad ekipa koja skreće sa Zagorske lijevo u Vrutak više ne može ući dublje u raskršće i ostaviti slobodno da ostatak prođe s desne strane. |
To nisam još niti skužio. Uglavnom, oni koji dolaze sa pruge na Zagorsku imaju 2 trokuta, jedan prije dvorišta od Vrutka, drugi odmah nakon. Onaj STOP svi koji idu iz smjera doma sportova na prugu nitko ne poštuje.
Traka za ravno iz smjera doma sportova u Vrutak je horor, danas sam vidio u 5min skoro 10 sudara. Davno sam ja rekao da tamo treba napraviti rotor i podvožnjak ispod pruge :D |
S čim lijepite ENC na šajbu? Još nisu ni došle vrućine, a već mi pada po tabli.
|
S pretincem na suvozačkoj strani :)
|
Očitava ga iz ladice? I Fast ENC? Imao sam onu gromadu na početku koja je trebala baš bit na šajbi jer drugačije nije htjelo. Sad imam ovaj novi, ali nisam isprobavao druge praktičnije pozicije :)
|
Citiraj:
|
Da naprave rotor, imam osjećaj da bi u slučaju spuštene rampe nastao krkljanac samo takav...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |
|