![]() |
Da nije Messi-a nebi on toliko zabijao ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim što ima koštice u svojoj tikvi, frajer je doslovno one man army. |
start za crveni https://streamable.com/fv0m :D
|
|
Liverpool vodi! :) :) :)
A gol...ronaldinjo..pele...ne znam...predivno. Sturridge..kapa dolje. |
Opet Balog komentira, necu leci na kauc da slucajno ne zaspem. :D Inace, super utakmica, Liverpool me odusevio.
|
Koke, toooooo
|
To to to to to to to, Koke!
Livči gubiiii :D :D :D |
ostalo je još finale kupa u subotu :p
Ali ipak, gledati kak Livči gubi je posebno zadovoljstvo :D |
Klopp dobija Wengerov sindrom laganini. :)
|
Prosječna Sevilla, čak bi neki rekli i slaba ove sezone je bila dovoljna za pobjedu nad Livčijem.
A englezi pričaju o nekakvoj LP i kvaliteti nogometa :stoopid: Čak se u zadnje vrijeme ozbiljno priča da bi zbog slabih rezultata engleskih klubova zadnjih godina, Premier Liga mogla izgubiti jedno kvalifikacijsko mjesto za europska natjecanja, pa bi umjesto prva 4 mjesta na tablici išla samo 3 kluba u LP. Samo nisam siguran da li to kreće od iduće ili one godine iza nje. Btw kako je ovaj Balog lud cijelu tekmu to nisu istine, pravi mali provokator i dezinformator kroz cijelu tekmu ... "E sad da je tu Diego Simeone sve bi vas išamarao !" :D |
Jbga. Da su svirali jedan od 3 penala(barem jedan je bio), ili da je priznat gol od dejana bi rjesili tekmu.
Ali drugo poluvrjeme kriminal. Obrane nigdje. Dva brazilca nema na terenu. Meh. Opet bez trofeja i LP |
ne samo da su bez LP nego su bez europe uopće
|
Hebeš provincijalne momčadi,,,no što je Šinter ulovio na free transfer....treba im kapu skinuti :care:
|
Meni drago sto je Sevilla osvojila. Zasluzuju vise od bilo koga drugog, a sad ce dobiti i LP na poklon. Tri godine za redom, eeej! Tri! Genijalci!
I nisam sretan samo radi kladionice :D, mada ce ova dominacija Spanjolaca u eurokupovima svima lagano dosaditi. Jednostavno previse dominiraju unazad par godina, a kraj se ne nazire. Shvabe imaju dva kluba za vrh (i to mozda dva!), Francuzi jednoga, talijani jednoga, Englezi nista... Valjda ce se i ostatak kontinenta trgnuti uskoro. |
Ne znam zakaj sudac nije sudio sva ona igranja rukom. Čestitati mogu samo sucu na zatavaranju očiju. To je to.
|
Citiraj:
Koja krađa jbt, strašno, baš mi žao Liverpoola :/ |
Sva ona igranja rukom = jedno igranje rukom, na samome pocetku utakmice. Drugo je bilo van 16m, a cini mi se da je sviran offside, tako da ni ne vrijedi.
Drama se radi oko nicega. Sevilla bolja, zasluzeno osvojili :) |
Citiraj:
Koliko švaba,koliko talijana? Engleska liga je druga po snazi u europi,a njemačka i talijanska su prčije Bayerna i Juvea zadnjih par godina. Tako da... Liverpool je jučer izgubio jer su se raspali nakon gola u prvoj minuti drugog dijela.Da je rezultat neko vrijeme ostao 1:0 ,tko zna kaj bi bilo. Kakav luzerski mentalitet?Pa englezi igraju bar srčano i uvijek 100%.(osim Cityja). Da je slučajno LIverpool uzeo El,imali bi englezi nagodinu jedini 5 predstavnika u LP,tako da ne kužim čemu pljuvanje po njihovoj ligi. Što bi onda rekli za našu? A i vidjet ćemo engleze na euru,po meni bi mogli ugodno iznenaditi. |
![]() "najbolja liga na svijetu" :D |
Napad je najbolja obrana :D
|
Citiraj:
Nedavno sam pročitao, da je Juventus mogao donijeti još jedno kvalifikacijsko mjesto za LP u Serie A, samo da je izdržao duže od Citya u posljednjem dijelu natjecanja. A svima je valjda jasno da je Juve znatno jača momčad od Citya, jedine engl. momčadi u završnici ove godine. Ono što je zapanjujuće je da PL barata sa dvostruko, a od iduće godine trostruko više love od npr. španjolaca. Usporedba sa talijanima ili nijemcima je još smješnija ... bundesliga i serie A imaju oko 1/4 do 1/5 financijskih sredstava u usporedbi sa PL-om. O francuskim financijama (Ligue 1), bolje da ne pričamo :D |
Citiraj:
Mislim da Real i Barca barataju s više love od premierligasa,samo što Španiji ostali kvare prosjek.Odkako je Ronaldo otišao iz Premiershipa počeo je njihov pad.Sada imaš dva najbolja igrača svijeta,(možda i više njih),u primeri.To je odmah mamac za sponzore,gledatelje ,medije,ili jednostavnijim riječima,lova! Ovo što je Panda naveo ,stoji.Španjolci vladaju. Englezima se obija u glavu njihova nezainteresiranost za euro ligu.Ipak im je u mentalitetu da je premiership na prvom mjestu,nauštrb čak i lige prvaka.Jeb,otok! |
Kovač se u ovom trenutku sa svojim pulenima (Frankfurt) bori za opstanak u prvoj ligi.
I nejde mu baš najbolje :D |
Juve opet ruši rekorde...
Prvi klub u Italiji koji je dvaput zaredom osvojio dvostruku krunu... :goood: Morata zabio za pobjedu. I United konačno nešto osvojio! :) |
murinju u mančesteru, ajde da vidimo na kaj će skršit 250 miljona
|
|
vjerojatno zato jer je Copa America ovo ljeto.
|
zato kaj će gledat finale CL na tv-u :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:27. |