![]() |
Još jedan jubilej. Ice, imaš 100 poruka u najboljoj temi na forumu.
:beer: |
Kak pak si to brojil , ni vrag da si išel ručno brojiti.
Ali zato evo svima za taj jubilej jen multivitaminski sok :beer: |
Išao sam ručno prebrojit. :D Tolko još nisam skrenuo. Evo i tebi jedan vitaminski sokić : tequila :
|
O kojoj je epizodi riječ,to sa torpedom,lica?
|
To je jučerašnja epizoda , trebaš to pogledati ak bilo kak moreš , barem zbog quarka i tog djela sa torpedom :p
a današnja epizoda je isto bila dobra. Quarku ko pravom firengiju samo zarada po mozgu ide , a najbolji je bil Odo ko njemački ovčar:) |
Citiraj:
|
Onaj dio s Quarkom i torpedom je bio zakon:D
|
kaj niko nije skužio da je lik koji glumi oda glumio i onog stralnog krijumčara? tj... slobodnog poduzetnika :D
|
Citiraj:
Trebalo bi na internetu provjeriti dal je to bil isti glumac. |
Citiraj:
Čisto po očima mi se učinilo da je to Odo, ali nisam bil 100% ziher :confused: |
Dal se sječa ko kak se je zvala epizoda , da morem na netu provjeriti?
|
Provjereno , nije ...
Nije to onaj glmac koji glumi Odo-a nego je to James Cromwell koji je glumil Cochranea u ST VIII:)
sram me more biti , kak me je uspelo to zavarati.:o :p |
Re: Provjereno , nije ...
Citiraj:
jer ono... u istom kadru... vauuuuuu, a sjećam se jednog dokumentarca prije dosta godina o snimanju Enterprise-a kad su se hvalili kak mogu "naprednim konpjuktorskim tehnologijama" stavit istog glumca da razgovara sam sa sobom. |
you dont beljive me
Evo ti dokaza TU
|
Re: you dont beljive me
Citiraj:
uglavnom, isprika. u pravu si. :beer: |
Ma ja sam isto prvo mislil da je to odo , ali sam onda videl na forumu za trekije da to nije on.:)
|
..
ja isto mislim da je to bio odo...
A ona ideja da su ferengi bili u roswellu 1947 mi se full svida... |
E ovo danas je bila cista katastrofa!
|
Ja sam samo dio videl , ali i to kaj sam videl mi se nije dopalo.
Čini mi se da nič nisam propustil:) |
Citiraj:
Ice - soma poruka. :beer: :clap: |
oho , viš ti to , opče nisam videl , moram se nagraditi onda sa jednim jucyem :beer: i to multivitaminskim
|
Pa kaj te na sve trebam podsjećati? :D
|
ma nekaj mi pozitronska memorija ne šljaka , pre slabi napon , a nemrem sad novu kupiti jer su joj cjene porasle
|
Dečki,niš od ovonedjeljnog ST filma,barem kod mene na disku...
Ošla i ova matična,simptomi isti kao i prvi puta. Ali je barem "little green men" bila dobra epizoda.:D |
Citiraj:
@ tihomir : nemaš ti sreće s matičnom. Ko ni Ice. :p |
Citiraj:
|
a da mi je znati gde je bladerunner , več ga barem 4 dana nema , i nikak se zbog toga nemrem dogovoriti do kraja oko ploče :( , i sad još moram taj šrotik furati:mad:
|
Citiraj:
Da te pitam : Jel postoji išta na ovom svijetu što mrziš više od ploče? Joj da, ima, kad su ubili Datu u Nemesisu. :p Sad bu me razapeo. : bonker : |
ma ima nekaj kaj mrzim još više nego to dvoje
a to je moja profa is HR: Machineg : Drone : : quake : : quake2 : : suicide : finger : : giljotin : flyingey : wtf : : sniper : : boxers : : evil : |
Hm... meni se cini da od danas pocinje prava akcija:D :beer:
|
Citiraj:
|
|
Ovaj nastavak je stvarno bio koma. ali tijesi me to da je ipak od dva dijela pa ce zato drugi biti full dobar, bar se nadam!
|
Citiraj:
|
Samo da već jednom krene nekaj zabavno da nemoram gledat sapunice.
|
meni je ovaj nastavak bio odličan. baš ono... kewl. baš kad je bilo najzanimljivije ... TO BE CONTINUED
|
Ma sve bi bilo odlično da nisu uveli starog prdonju od šiška - obiteljski odnosi i slično.
Ocjena 4/5:) |
...
Kolko jos sezona ima(ako) DS9 nakon ove??
Oce pustit poslije sve nastavke voyagera ili nesto drugo? |
Pa ja mislim da još 2 ili 3 sezone , a nakon toga je Voyager , barem su oni (HRT) tak rekli , ali to bumo još vidli ;)
|
Dao Bog da daju Voyager, ali iz početka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:20. |