![]() |
Citiraj:
|
Moram priznat da ne kužim čemu tolike tenzije? Jel netko ikom od vas pištolj prislonio na glavu i tjerao da potpisujete raznorazne ugovore s T-comom? To su sve stvari bez kojih se može. Nije dostupan nijedan drugi provider? Jebga, ne moraš uzimat maxTV, neće svijet propast. Skupi razgovori na T-mobileu? Pa ima tomato, tele2...
Meni konkretno u mojoj ulici je dostupan samo T-com. Da li bi prešao na nekog drugog kad se pojavi? Bi, istog trena pošto su svi drugi jeftiniji. Ali trenutno ne može i jebga, osuđen sam na maxadsl i maxtv. Da li bi mogao bez toga živjet? Normalno da bi. |
Citiraj:
|
sad pretjerues.izjednacavas pravo na max tv i struju.ajde da si rekao net pa ok(kao finska) al max tv?!
ljudi moji IPTV je EXKLUZIVA i VANI a tcom je max tv toliko popularizrao da ga ljudi uzimaju zdravo za gotovo,kao da je max tv osnovno ljudsko pravo. |
Citiraj:
pa koji je njima racku?? sad da placam dodatnih 70kn da gledam programe koje gledam do sada u obicnom osnovnom paketu...pa mislim wtf...samo ce eurosport biti u osnovnom paketu??(neka ga nazovu socijalni) espn..di da sad gledam NHL.. iss...b net here i come... "sve me zene oko kuce jure...kaze majka to je zbog frizure" :fiju: |
ovo mi se ne sviđa....
koristim max tv jer mi je jedina mogućnost, a jako mi je dobro u ove 2 godine radio tak da nemam pritužbi....sad ovo s novim paketima, ne sviđa mi se kaj su mi maknuli ove sportske kanale i jedino ću to uzeti ako maknu f1 s htv-a i ak se neće prikazivati na njem. RTL-u, u protivnom uzimam osnovni extra za ovih 15-ak kunića više deru na sportu jer znaju da ekipa to najviše gleda i da to prolazi...... |
Već sam dva puta uzimao max tv na probni rok i zatim ga vračao no sada ću morati platiti 120kn za ta tri mjeseca. Isprobajte potupno besplatno za samo 120kn
|
Jedno pitanje , za MaxTV ide Straight ili Crossover UTP kabel ?
EDIT: Za MaxTV Cat5e ? |
Obican straight kabel ti ide.
|
Ja sam uzeo MaxTV na probni rok i mogu reći da sam nezadovoljan i vraćam ga idući tjedan. Slika i zvuk su mi bolji na kabelskoj (bnet), daljinski je šrot (glasne tipke) i odziv mu je katastrofa. Programima treba da se promjene 2-3 sekunde a ponekad se promjena uopće ne registrira. Kanale je nemoguće slijedno poredati jer pola brojeva im fali i još k tome to je komplicirano za napravit...
Bez veze sam to uzimao i sad još moram platit 120kn za povratak paketa. |
Citiraj:
a sad ga moraš vratit jer si nezadovoljan i još moraš platit 120KN ---------------------------------------------------------------- i opet je T-skam zaradio 119KN e to je biznis :goood: |
Dali se dobi novi modem prilikom uzimanja maxtv ako je na ovom sadašnjem stavljen orginal FW?
Isto tako me zanjima ako mi je propusnost parice kbps: 611/11.837 dali bi dobio nešto brži adsl sa maxtv ako imam adsl brzinu 4mb/s? |
Citiraj:
Ne, ne bi dobio brži adsl, jer modemi ograničavaju brzinu adsl-a na onoliko koliki plaćaš, nekada si mogao iskopčati max tv pa dobiti veću brzinu. |
MAXtv app
Dakle maxtv vodič, videoteka i snimalica.
Oš za gejfon, oš za kenjdroid:D http://itunes.apple.com/app/id=396545730# http://www.tportal.hr/maxtvapp# |
Počeli su nuditi MAXtv i preko satelita. Mora se imati fiksna linija i ADSL od T-coma ili samo fiksna linija, ali da postoje tehničke mogućnosti za ADSL.
Mjesečna naknada za korištenje MAXtv Sat-a uz adsl pristup iznosi: za Osnovni paket 65,52 kn, te za Osnovni extra paket 79,00 kn Mjesečna naknada za korištenje MAXtv Sat-a samo uz fiksni telefonski priključak iznosi: za Osnovni paket 99,80 kn* te Osnovni extra paket 113,00 kn. http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/sat.asp |
rijesio problem
nazvao 0800 9000 i napravio zahtjev |
Stigao Pay-Per-View na maxtv.
Mislim ono, nije loše pošto nemam sportski paket, da si uplatim poneki derbi talijanske ili španjolske lige pa da gledam u društvu prijatelja. Radost je bila kratkog vijeka jer su cijene jednog sportskog događaja u rasponu od 20-60 kuna... :fuming: Neznam za vas, al meni je to puno previše. |
Pfff, tek sam sad skužil da je na 666 nekakav gaymerski:D kanal...krivo stisnul na daljincu a kad tamo razvaljuju Homefront:D
|
Citiraj:
Pa sigurno godinu dana postoji.... |
što nije bilo prijenosa na Maxt TV PPV?napokon 30 kn da vrijedi potrosit na utakmicu oni nestave
|
Citiraj:
Nego godinu i pol:D |
Ako se ne varam, to ti je Liksov promo kanal za hardveraj.
To je ok potez za takvu trgovinu. Sada kada te gosti iznenade, osim što te uhvate dok se igraš, još i gamerski kanal upališ ;) |
Citiraj:
Naime, ja već imam dva max Tv prijamnika i osnovni flat 4/256. Pošto mi je izmjeren max bandwith 15/780 i toliko piše u routeru ja ne mogu trenutno povećati brzinu na 10/512 jer jedan Tv guta oko 4 Mbit/s. Možda bih onda mogao odjaviti komplet t-com usluge i ostaviti si samo satelitsku tv. Sad me zanima, mogu li priključiti "mukte" još jedan Tv ili me oni skontaju pa moram kao i sad imati poseban prijamnik i plaćati dodatnu sat uslugu TV-a ? Ako mi ne odgovorite ja ću nazvati besplatni telefon pa se vi ljutite koliko hoćete :p |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
:goood: |
Imam jedno pitanjce:
Moze li se uzeti MAXTV usluga bez potpisivanja ugovora na 24 mjeseca i bez uzimanja STB-a? Recimo da kupim negjde jeftin STB,oni mi samo ukljuce MAXTV na neodređeno, spojim uređaj i gledam :D. Zvao sam sluzbu, ali ne znam jel me oni izbjegavaju ,nikako da se jave. :D |
Ne:D
|
Citiraj:
oba su moja, plaćena. :kafa: odlučih što ću. idem na Bnet sat Tv (bivši total) a telefon i adsl na Optimu 8.192/512 kbps. eto, konačno zbogom tiraninu moj i izrabljivaču moj dugogodišnji, Tekomu :care: |
jel zna tko hoce li danas na PPV biti prijenosa Real barca
|
Ako prenosi arena sport vjerojatno ne, ako prenosi sport klub moguće
|
Sport klub prenosi.
|
je sport klub al na rasporedu za PPV nema nista
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:23. |