![]() |
da skratim muke: magenta! rofl
|
I zakljucak je:skidati do 10gb il ne??
|
Citiraj:
eto, ja sam skinuo 10gb. :kafa: |
Ja sam na 8 gb trenutno, sad mi je svejedno :D
Pa ako su ljudi zvali (nekoliko njih) i svi dobili isti odgovor, da se može ić do 10 gb ovaj mjesec, zašto im ne vjerovati ? |
Je nikaj onda...idem i ja dokraja:P,hvala
|
alo...odite si na user.t-com.hr i vidite... pa, koliko vam puta treba ponoviti da su promjenili na user stranicama...pozz
|
|
|
Ma zvao ja jucer i 100% vrijedi od 1.3. uuuuu sad se skidaju 3dčmarkiči i ostale gluposti:D
|
ej ljudi, eo malo ovo citam i to...
(stari mi poceo nest kenjat...pa sam se morao malo informirat) Samo trazim nekog da mi malo ovo posvjetli... ja trenutno imam 78kn(brzina) + 99(start paket)+jedno 6 GB(6x20 kn)= dost love(j***u) e sad, ako se ja prebacim na onaj flat od 178kn, to je maksimalni(sa pdv-om) racun koji cu dobiti za ADSL??Znaci 78(brzina) + 99(FLAT) ?? Hvala (ak je tak, sutra sam prvi u redu u Tcom-u) |
Da i ni lipe vise jel je flat sad 99kn,bez obzira kolko skines
|
Ovo tvoja gornja formula ne valja baš. Ti ne plaćaš start paket + brzinu, već je brzina uračunata u taj paket od 99 kn + tvoji gigabajti koje napraviš.
No da, ako se prebaciš na FLAT maksimalni račun koji ćeš dobit za ADSL je 178kn. |
kkljajić cijena flat-a ti je 178 kn sa svime i ni lipe više ....
|
aha..hah
Citiraj:
napokon da i ja iam flat, da negledam tsalno kolko sam spiskao(ko da gledam.ccc):goood: |
Pozdrav
Imam pitanje,upravo sam na korisničkim stranicama promjenio paket sa 10Gb na Flat :D i zanima me da li sam ja sad opet obnovio ugovor koji je več istekao ili samo promjena paketa ne produžuje ugovor? |
Ne produzuje se ugovor ti mozes mijenjat paket jednom mjesecno tak da nemas beda.
|
Ok,hvala.
|
Tko zna, dal ce iskon povecati isto pakete, jer na njihovim stranicama nema nikakvih obavijesti o tome
|
cek??
Citiraj:
Hoce li mi svejedno promijenit u FLAT?? |
gledam danas skoćila mi brzina sa 2 na 8mb/s, sad neznam jel to slućajno ili je u pitanju neko dizanje brzina,inaće nisam dobio nikakvu obavijest,pa jel itko također danas primjetio porast brzine? da bar tako ostane:)
|
meni je oko 6mbit... nesto dizu... :)
|
uff bemti da bar.
Kod mene i dalje normalni 2mb/s |
Citiraj:
ali, vec bi se oni pohvalili da ce dici brzine... ja sam od sljedeceg mjeseca optimin novi korisnik.... :beer: |
Nije lijepo se šaliti na taj način :) A ako su vam stvarno digli nisu ni trebali kad niste do sada primijetili :D Valjda ne dižu četvrtkom navečer.
|
Ma tipicna navlakusa. To zele da se raja nabrije na 8mbit, pa da im plate :D
Nego moguce da su digli samo nama sa maxTVom za probu, tak mi smrdi... |
Upload?
|
Citiraj:
nego išao sam leći 2 sata i stavio da se skida film sa torrenta od 4.5 gige i sad dođem za komp a on skinut,tada je moje detektivsko oko zapazilo promjene :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pao download nazad. Sad je upload oko 500...
|
Downstream Upstream
11997 1023 kbps I dalje isto :( , dobro bi mi dosao malo veci upload :D. |
Citiraj:
vejita- pa koju ti brzinu imaš službeno? |
8 i šit-tv
|
Kad zgasim maxTV 6, kad upalim 3 :D
Sad je maxTV zgasen :D |
Citiraj:
|
/cry :D zasto se kod mene to ne događa da imam 3 ili cak vise :fiju:. Morati cu na par dana uzeti 16 pa da vidim do koliko bi islo.
|
Dugo će trebati dok nam brzina ne bude kao na faksu (ili u Japanu).
http://www.speedtest.net/result/324186233.png |
meni je jos uvjek 6mbit :D
Sad me vec brine. |
heh kod mene je normalnih 2MBit/s,ali stvarnih 2 mbita lol cudo za t -com 1956 kbit/s (dobro skoro 2mbit/s,prije je bilo 1600kbit/s),mislim da mjenjaju ip adrese jer meni je sad neka cudna 93.138.x.x (prije je bilo 83.131. i onaj drugi rang 78.0.1.x),jel to staro pa ja nisam to vidio nikad ili novo?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |