![]() |
Možeš vrtjeti Kalyway 10.5.2 bez problema i sve za grafičare, bez frke. Za pomoć se obrati slobodno,rado ću ti pomoći ako gdje zapne.
|
Neznam koju konfiguraciju imaš, no Kalyway 10.5.2 dolaze i s integrated kextima, tako da jednostavno dižeš nakon instalacije. Javi se, mogu pomoći...meni je ovaj moj hackintosh alternativa i to dobra, mučio sam se oko mjesec dana, 20tak instalacija i sad mi sve radi kako treba...no instaliraj na vlastiti disk, ne particiju. Pozdrav!
|
Citiraj:
|
Vidi na http://forum.insanelymac.com/index.php?showforum=85 , i na http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page , na potonjoj imaš listu podržanog hardwera po izdanjima softwarea, no P35 chipset je odlično podržan, osobito Gigabyteove ploče. Ako imaš problema ili ti je potreban još koji savjet, slobodno se obrati! Sretno!
|
Na koji način mi tvoj post pomaže?Za insanely znam, pa te molim da tri puta pročitaš moj post i gore pročitaš moje postove pa onda piši nešto...Mislim da mi ne gine formatiranje cijelog hdd-a u hfs..
|
Citiraj:
Što se tiče zadnje verzije NTFS3Ga možeš je provjerit na: Code:
Type 'ntfs-3g --help' or '/usr/local/bin/ntfs-3g --help' on the command line. |
crap, probal instalirati i ideneb 10.5.5 na a6tc. Stane na spalshscreenu, moram resetirat.
Dal je to jednostavno do lapa? asus a6tc: turion x2 1.6ghz 7300 go c51mw čipset |
V3rt!g(o), pokušaj sa Kalywayem 10.5.2, on podržava tvoju konfiguraciju, ili kod dizanja Darvina stisni bilokoju tipku i -v-s. Detaljne upute pogledaj na stranama X86 zajednice. Tech, sorry, post mi se je obrisao, želim ti reći da ono što skidaš mora biti na particiji koja je formatirana kao journaled extended. Postoje li problemi i dalje ,pokušaj postaviti pitanje na forumu X86 zajednice, siguran sam da će ti tamo znati pomoći. Meni sve radi bez frke, no mislim da je i do konfig. routera ( a i navodno je sa siemensovim routerima poseban problem)...Kako god, javi da znam kako se razvija situacija...Pozdrav!
|
Ako imaš (V3rt!g(o)) problema pri rebootu sa videom (bijeli, crni ili plavi ekran ili artefakti), stisni F8 kod dizanja Darwina i upiši: -s (single user mod) i nakon toga u rootu upiši mount -uw/ i enter i /movevideodrivers, nakon toga će te pitati koje želiš maknuti (nvidia, ati ili intel gma, upiši yes za potvrdu (ostavi one koji trebaju tvojoj konfig. (enter bez yes). Postoji li problem i dalje, (nakon ovog,a siguran si da si ostavio prave videodrivere), kod Darvina opet F8 i pokušaj sa drugim kernelom (vanilla je najpodržaniji, no to ne znači ništa); i to tako da upišeš ime kernela:sleepkernel (intel/amd/sse2/sse3)
speedstepkernel (intel/amd/sse2/sse3) nforcekernel (intel/sse3) modbinkernel (intel/amd/sse3) vanillakernel (intel/sse3) kabylkernel (intel/sse3) with sleep support Javi kako je prošlo! |
Evo pratim ovaj thread i nisam vidio da je netko spomenio ovaj uređaj. Oni koji prate Mac svijet sigurno su već čuli za njega/probali ga. Što se mene tiče, ima potencijala, sa budućim HCL će biti još bolji, cijena od 125€ i nije toliko loša s obzirom šta nudi.
|
Citiraj:
Vidim kak pratiš:D http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=184 |
Citiraj:
Inače dobra stvar :) |
Jos kad bi bilo kompatibilnih ploca sa EFI-em kupit :)
|
Citiraj:
|
imam mali problemcic prilikom instalacije iDeneb 10.5.5
bootam s dvd-a pokrene se intalacija dode do onog djela di me pita gdje zelim da mi instalira mac os x,i dole u polju di bi morale biti opcije da odaberm gdje ce se instalirati mi je prazno i nemogu nastavit bez toga,jel neko mozda zna kako to rjesit? konfa je iz siga.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajde...spržim na drugoj prži i radi, instaliram, zdrobi mi grub, nemrem butat jer nisam del active partition....dignem xp, partition manager i skužim da su mi nestale linux i swap particija!! wtf? Sad sam pukel, zdrobil sve particije napravil dodatne primarye za linux i osx..sad opet instaliram osx, pa vratiti image od ubuntua....
hebemti jabuku! idem se van napit, nemrem mislit trijezan.. TBC... Edit: evo, uspel sam! Dela dobro, grafa, lan, wlan, BT.. rade, jedino sam zaboravil odabrati driver za zvučnu. Dal se to može naknadno složiti? |
Ja sam zvučnu naknadno instalirao, samo našao odgovarajući kext i dodao ga.
Imam Kalyway 10.5.1 instaliran na mom kompu. Sve radi super osim grafičke. Imam HD4850 za koju nemogu nać kext. Navodno još nije izašao, pa me zanima da li netko ima neke informacije glede toga. |
Citiraj:
Citiraj:
u can see here 4800 series device-ids, find other. |
Evo sad bio malo na OS X-u konačno sve podesio mrežu,zvuk,slika sve štima... Još samo stavit CS4 i Final cut i to je to :D
|
Citiraj:
|
Hmm, ja koristim Illustrator CS4 i sve radi savršeno. Možda master collection zeza samo?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
5 verzija macosa
20GB prometa 10 uništenih dvda 600gb nepovratno izbrisanih podataka 5 sati utrošenog vremena 1 neprospavana noć mnogo živaca iskustvo neprocjenjivo hvala svima |
Citiraj:
Probat ću kad uhvatim vremena, nadam se da će upalit. :respekt: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
misliš da bi išo radit to da mi se neda?!?!? dalo mi se imo sam jaku želju, ali...žleja je nestala vjerujem da imam vrlo podržan hardver P35 sve SATA 3870 i ne znam kaj imam proučavat ak mi već zajebe pri instalaciji, ili ako instalira a ja izabrao sve drivere kaj treba ne radi opće |
Citiraj:
Negdje griješiš sigurno. :kafa: Što se tiče finalnog užitka evo par stvari koje bi volio napravit: LINK i LINK2 |
Frend ima P35-DS3 i nemože instalirat OSX. Jednostavno neide, ali je našao na netu da bi pomogao novi BIOS. Probaj to. No njemu ni sa novim BIOSom nije radilo tako da sam ja na svojem kompu instalirao OSX na njegov disk i kad smo ga ponovo ukopčali kod njega sve je radilo :D
Tako da može bit da je do HWa... ...e,da :nuts: :D |
To što neka ploča ima P35 chipset nije odma i garancija da će sve radit
Ovisi od ploče do ploče Zato je bolje prvo otić na Insanelymac i pogledat kaj ekipa ima, probat progooglat ima li kombinacija željene ploče i OSX86ice Isto tako ako ne znate kaj radite radije uzmite zaseban disk na koji ćete za probu instalirat OSX |
Citiraj:
|
Kao što baja kaže on je na ds4 baš fino instaliro pa ne vidim razlog zašto bi bio hardver problem, a i ako nešto krivo radim ne shvaćam što, boot, format ko hfs, customize driveri i to je to
|
sve u svemu....bzvz OS...
|
Citiraj:
Da ti ne paše ajde de, al da je bezveze? Ma daj molim te... Nebi htio vrijeđati ikoga, al Leopard je najbolji OS na svijetu. Ako je tebi bezveze, onda nešto nije u redu s tobom i tvojim poimanjem toga što bi jedan OS morao biti. :kafa: |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |