![]() |
Citiraj:
Ipak, očekivao sam da je stanje u Zagrebu najbolje što se tiće alternative. Gusta populacija, veliki broj potencijalni korisnika. Citiraj:
|
Odgovor od Voljatela na upit sniženja cijena :
"" Poštovani, shodno T-Comovom sniženju cijena i mi namjeravamo odgovoriti na isti način. Točne cijene još nisu formirane ali bi ih trebali znati do kraja mjeseca. Uz snižavanje cijena najvjerojatnije će biti predstavljeni i novi VOLJA paketi. O promjenama u našoj ponudi biti će te obaviješteni na vrijeme. Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Lijep pozdrav, Voljatel korisnička služba "" |
Već vidim sniženja od 10kn na pojedine pakete :D
Come on volja, ovaj puta nek bude malo bolje... |
Citiraj:
Dao bog sinko, dao bog! :D Sanjam o barem jednom bijednom megabitu :zdero2: |
Sumnjam da će smanjiti samo za 10 kn, jer će ostati bez brdo ekipe. U svakom slučaju će morati biti konkurentni. Recimo 30 kn za 512Kb/s Flat, 50 za 1Mb/s, i 60 za 1.5Mb/s , tak u tom nekom okviru mi se čini prihvatljivo.
|
Citiraj:
bilo bi to stvarno lijepo, al neka samo poduplaju brzine na trenutnim paketima i bilo bi dobro |
Citiraj:
ovo bi mi odgovaralo, ok bi ta cijena bila... |
Nisam mogao odoljeti, pa sam takodjer poslao upit o promjeni cijena ili paketa. Dobio sam identican odgovor, do kraja mjeseca ce biti nova ponuda.
|
Blah, opet će neku toplu vodu prodat.
Sad sam na smart 2 512/128kbps to plaćam 60kn. Da smanje kako je m4dm4n rekao, uzeo bi 1mbit i to je to, al neće bit tako ziher!!! |
eh, ziher nece biti tako kako je m4dm4n rekao i ja mislim da se mogu polako spremat za prelazak na t-com :D
|
Malo se strpit, tko zna kaj ce ponudit, moze bit samo bolje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
e da, jel se i vama javlja error 733 kod spajanja na net? rekli su mi da znaju da imaju gresku i da sad to popravljaju... |
Citiraj:
Da! Zadnjih tjedan dana, vec sam pomislio da nije mozda stvar do moje mrezne il nesto. |
ja se sad pol sata nisam mogao spojit na net, inace je dosad bilo sve oke, ovo mi je prvi put da mi sralo nesto :stoopid:
|
Vech sam poceo sumljati u Kasdu ali sam posudio pass od kolege (Iskon) i ondje sve radi ok pa sam danas krenuo skupljati screenshotove u nadi da posaljem zivcani mail da vidim sto se zbiva. Ocito da se i drugima desava isti problem tako da se nadam da ce to srediti u sto kracem roku.
Zadnjih tjedan/tjedan i pol dana nakon 24h ili pucanja veze zna se desit da se pola sata nemogu spojiti. Koristim onaj smart flat paket 512k. http://img29.picoodle.com/img/img29/...2m_80c6498.jpg ![]() |
ja sam ih zvao, kazem: ne mogu se spojiti, a ona mene pita: jel error 733, ja kazem: da.
rekla je da znaju i da sad dijagnosticiraju u cemu je problem i da se strpim... ali, moram ih pohvaliti szk, zovem ih i nitko se ne javlja i za par min nazovu oni mene... |
uf ajde nisam jedini sa 773..vec sam bio ubijao konkciju i drivere od mrežen..ali kada sam se i sa lapom isao spojiti isti error sam dobio :) tako da..ajde barem nisam jedini :D
a cijene će morati dolje to je sigurno jer su premali da si dopuste da ne budu konkurentni :) |
meni već duže vrijeme preko noći pukne veza, tj, ostane connectan ali promet nejde.. ono, što sam već stavio skrinšot par stranica prije.. a danas se nisam mogao spojit više sat vremena.. isključen mi DHCP, manualno imam ubačenu IP adresu, gateway i DNS.. na tcomu nije bilo takvih problema.. imam smart 3 paket.. i spojen sam danonoćno, znači, ne konektam se manualno, nego automatski pri uključivanju računala.. i taj problem pomalo iritira..
|
Meni sve štima s voljatelom, nikad problema, zasad. Malo čudno da se vi ne možete spojit:stoopid:
|
mozemo se spojiti ali ono..kada pukne ne mozemo se spojiti kojih 30min..to je banana...to mi se dogodilo jednom preko vikenda :)
|
Ja sam prijavio gresku jos prosli mjesec i vec sam ovdje pisao kako preko noci izbaci.
Danas nakon 5 dana upalio sam net kod kuce i kada se nije htio spojit zbog iste greske koju vama javlja vec sam pomislio da imam problema sa windowsima. Srecom nisam jedini. :( Iskreno se nadam povoljnijim i brzim paketima. :D |
Ma to kako te potrefi, doslovce. Mislim preći na metrocarnet zbog skupog t-coma iako paket imam kod voljatela i zadovoljan sam do sad, jedino je spor, al naviko sam se 0.5mb. Malo OT: Vidim da hrpa ljudi ima problema s metronetom, a imam primjer gdje moj kum ujedno i susjed ima bezprijekornu vezu i tel. Kao da ima 2.5mb, a ne 2. Nikad niš ne puca i sve uredno radi. sad zbog čega netko ima probleme, a netko ne stvarno neznam, kako te potrefi...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da ziher..nema to veze s rapidom...briješ krivo ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidim da i ovdje nitko nema neke detaljnije informacije oko novih cijena Voljatel paketa. Ja u svakom slučaju čekam jer pojeftinjenje kakvo god da bude dobro je. T-Com mi je još uvijek za mrvicu preskup, iako lagano i razmišljam da se preselim ali nove cijene budu :zdero2:. Nadam se da će biti minimalno jednake onima koje nude u Sloveniji. |
Nek mi za ove iste pare podignu brzinu sa 512kb na 1 mbit, ja sretan.
|
nek mi za iste pare podignu brzinu sa 2mbita na 8mbita i ja presretan :D
|
Citiraj:
|
Dobro je, nisam jedini sa tim 733, već sam mislio da je to zbog Viste, pa sam bacao drvlje i kamenje po njoj :) Strpite se još tjedan dana , ako ni tada ne objave, šaljem opet mejl njima. Btw, ne budite lijeni, i vi koji put pošaljite poruku. Helpdesk :)
|
Citiraj:
daj mi reci kako ti RS moze utjecati na to? to su gluposti... |
ajde da mi netko kaže da ovo nije do mene
http://www.speedtest.net/result/250025625.png cijeli dan mi se net vuče :( |
i meni je sporo, dobivam 520, umjesto 768...
|
ihhhjooo...pa di baš danas kada mi je brutalno dosadno doma :(
nikaj idem im slati helpdesk :) |
Nemojte bit nestrpljivi, imam feeling da vrše neke radove vezane uz velikodušno podizanje brzina ^^
|
hebe mi se za podizanje brzina..ja sam na 2mbita :)
sada ujutro je ok http://www.speedtest.net/result/250182871.png |
Citiraj:
Dakle, smetalo bi ti da dobijes vecu za iste pare? :fiju: |
Imam 256/128 i RS ide ispod 20KB/s. Probao sam sam sa vise servera ali ista stvar.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41. |